camel написа:Коя е Сара?
Дефинирай ми думата модераст?
Преразкажи ни най - големия си кошмар, който си сънувал.
Преразкажи ни най - сладкия сън, който си сънувал.
Какво според теб е накарало хората да започнат да вярват в боговете?
Слуга в Рая или господар в Ада?
Какво куца в СУ? Какво щеше да е първото нещо, което щеше да направиш ако беше ректор?
Възхищаваш ли се от някого? Какво може да те възхити истински у един човек?
Катарзисът възможен ли е или е само мит?
Какви са ти шансовете срещу мен на Хирос 3?![]()
Удрял ли си момиче? А някога искал ли си? Защо? Какво са за теб жените? А какво е за теб ЖЕНАТА?
Какво мислиш за наглите същества, олицетворяващи невежеството?
Коя е книгата, която те е възхитила най - много? А филмът?
Имаш ли идеал за жена?
Какво предпочиташ - да си плейбой до гроб, който спи с различна секс бомба всяка вечер или уравновесен съпруг с любяща съпруга, 2 деца и куче...Защо?
Гледаш ли футбол? Футболът за теб игра ли е или смисъл на живота?
Какво мислиш за заклетите геймъри.
Какъв ти е компютърът? (искам характеристики)
Навит за още една хижа?
Какво мислиш за тая тема?
С леви или с десни политически убеждения си?
Опиши 1 добра черта на американците и 2 лоши. После искам 2 добри страни на руснаците и 1 лоша.
Обичаш ли страната България? А държавата България? Защо?
Надявам се, че не съм ти досадил. Ако пожелаеш - ще има още въпроси.
С удоволствие но ме закопаваш със сложните думички
Та Сара е кучето ми, порода бретон шпаньол.
Хмммм модераст=емо ?
Кошмарите не си помня но : http://www.leasticoulddo.com/comic/20040809 това става ли ?
Най-хубав сън, за това ще трябва да помисля, трябва да е било нещо от сорта на печено прасе за закуска в леглото поднесено от красива девойка, също отлкова облечена колкото мен
Стандартната теория е, че така са си обяснявали необяснимото, според мен човек просто е изпитвал самота
Себе си тук на земята
Чесно казано не знам, на мен и сега ми харесва, може би щях да дам повече свобода на това за бригадите
Възхищавам се на дядо ми, който беше един истински джентълмен и който ми е пример в живота, за това че никога не се тказваше, и въпреки всички трудности винаги беше в добро настроние.
Виждал съм го в действие, но без пример, че може и да засегна някой.
Прекрасни, всичко е и до късмет все пак, а важна е играта и участието, а това, че ще спечеля е друг въпрос
Не, може и да съм искал, о да, как ми се е случвало да го искам, защо не помня, но не го направих, защото би било под достойнството ми и е напълно неморално. жените са най-хубавото и същевременно най-лошото нещо на Земята, но пък без тях би било скучно. Жената за мен е: мила, добра и много търпелива.
Просто ги търпя и ако искат, им помагам да се образоват
Искам Жена ми да е до мен, независимо от обстоятелствата, това е моят идеал.
Ми Любящият съпруг, обичам децата, имам куче, а другото ми се струва малко неетично.
Футбол не гледам, но от време на време играя, добър начин за забавление.
Леко вманиачени и се нуждаят от личен живот (а и аз също)
Стар вече и характеристики не помня.
Само кажи кога и стягам раницата.
Начин за опознаване за хората вътре. Харесва ми.
На дясно клоня, но то в момента точно такива нямаме, имаме само маскирани и немаскирани ляви.
Да видим, Добри но тъпи и закостенели в разбиранията си.
Мили хора и умни, управляващата класа.
Обичам България, но политиката не ми харесва, съжалявам труднио ми е да го обясня.
Чакам още.