Какво ви подразни / натъжи днес?
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
дразни ме тая, седнала на 7 пц! да съм и спряла радиото, щото не можела да работи...аз аз дето съм тука 12 часа? не мога пък аз да рагботя на тихо...мен сме били гледали...мен ми кой...ако ми дават нормална заплата може и тях да ги гледам...за тия пари,дето ПАК ми ги намаляеват - толкоз! Собствениците познавала...ми хубу, и аз ги познавам, so what? коза с коза...
Писна ми, добре ,че напускам тия дни 
Последно промяна от Crematory на 04 Дек 2005, 13:22, променено общо 1 път.
-
Lorie
- Летящите Пръсти
Днес май съм станала с някои части нагоре
Първо, подразни ме това, че в единствения ми свободен ден трябваше да ходя да правя контролно по математика( 8 задачи за 2 часа)
Второ, ходих до ректората да си взена дебитната карта, а те ми казаха, че не се взимала от тях, после подраних с 45 минути за контролното, което беше супер гадно, освен това разбрах че утре ми се налага да отсъствам сутринта от занятия, а не мога да си го позволя, защото съм закъсала
На всичкото отгоре като се прибирах, едва не ме блъсна една кола на ул. Ангел Кънчев
Абе направо ужасен беше днешния ден!

Първо, подразни ме това, че в единствения ми свободен ден трябваше да ходя да правя контролно по математика( 8 задачи за 2 часа)
Второ, ходих до ректората да си взена дебитната карта, а те ми казаха, че не се взимала от тях, после подраних с 45 минути за контролното, което беше супер гадно, освен това разбрах че утре ми се налага да отсъствам сутринта от занятия, а не мога да си го позволя, защото съм закъсала
На всичкото отгоре като се прибирах, едва не ме блъсна една кола на ул. Ангел Кънчев
Абе направо ужасен беше днешния ден!