2009/2010 Събудете се!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: 2009/2010 Събудете се!
......
Последно промяна от ne на 25 Окт 2008, 10:13, променено общо 1 път.
- Inchetoo
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Лол!BLUSH написа:Inchetoo,ако не си внесла парите за курса по История изобщо не го прави.Там няма да имаш нужната подготовка..била съм там и знам за какво става въпрос,така че докато още можеш намери нещо друго
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен!
Аз също се глася за журналистиката...пък какво ще стане ще се види догодина. 
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
-
Frogsy
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Обратна връзка:
Няма ли други заблудени да кандидатстват с математика? 
-
JuJiNkA
- В началото бе словото
Здравейте кандидат-студенти
, аз също ще кандидатствам с математика, започнах вече уроци и мисля здраво да се захващам,че работата е сериозна 
Аз имам 2 въпроса, които може да излгеждат глупави, ноо..
1. Защо при някои специалности баловете за второ и трето класиране са еднакви и това означава ли,че на практика няма трето класиране?
2.Възможно ли е в някоя специалност всички бройки да се попълнят от първо класиране и да няма второ?
1. Защо при някои специалности баловете за второ и трето класиране са еднакви и това означава ли,че на практика няма трето класиране?
2.Възможно ли е в някоя специалност всички бройки да се попълнят от първо класиране и да няма второ?
1. Точно това означава - всички приети на второ класиране са се записали и не се освобождават места за 3-то.Loli написа:Аз имам 2 въпроса, които може да излгеждат глупави, ноо..
2. Да - за желани специалности с малък прием това се случва. Затова хубаво мислете, като си подреждате специалностите.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
А вие 12токласници не сте ли випуск 2009 ??
Много от рано почнаха обсъжданията за тези дето завършват 2010... :Р
Иначе както сме тръгнали с искреното и личното - право и психология here I comeeee
Иначе както сме тръгнали с искреното и личното - право и психология here I comeeee
-
JuJiNkA
- В началото бе словото
Crippled Alice написа:А вие 12токласници не сте ли випуск 2009 ??![]()
Тук става въпрос за КСК 2009/2010
Здравейте!Аз се самоподготвям за изпита по АЕ и смятам да кандидатсвам във ФФ и ФКНФ :]
- ethno_girl
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://absolutely.hit.bg/1-1146164-8081549.jpg
Ехей,привет и от мен
и аз съм от филолозите,готвя се по АЕ,но ще кандидатствам и с музика. Гледам че от нашия випуск ще има много журналисти и юристи
Стискам на всички ни...голям зор ни е тази година 
-
durotar
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimag ... =293&pos=0
И аз се самоподготвям по английски и освен това ходя и на курс по испански.Ще се боря за заветната Японистика,а ако не успея испанска или английска филология.Има ли някой друг за Японистика?Дано тая година бала да е по-нисък.Иначе в даскало съм и на ЗИП история при много добър учител-предишнш години е участвала в проверяващата комисия на СУ и много увлекателно преподава и се замислям дали да не се пробвам и с История.
Хехе..първият ми пост тук.

Аз мисля да кандидатствам славянска филология или индология,най-много ми се ще приложна лингвистика,но за съжаление тук е само Магистърска степен,а ми се остава в София
Аз мисля да кандидатствам славянска филология или индология,най-много ми се ще приложна лингвистика,но за съжаление тук е само Магистърска степен,а ми се остава в София
Пусть ветер дует тебе в спину, солнце светит в лицо, и крылья судьбы несут тебя ввысь, чтобы ты танцевала со звездами...
- ethno_girl
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://absolutely.hit.bg/1-1146164-8081549.jpg
Ehe,zapochnahme da se subirame dosta hora tuk:) pisheta kak vurvi ucheneto za izpitite. Az sum zalegnala nad angliiskiq...dokato se oburnem shte zavurshim i she doide vreme za izpiti...
aide zasega 
-
kaloyand
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: http://www.snimka.bg/?album;aid=154318
добър вечер,бъдещи колеги(надявам се
).Аз също ще се боря за да уча право в СУ,макар да ме влече доста повече към УНСС,но уж после щяло да ми бъде по-лесно в живота,ако завърша СУ.По история се готвя от известно време и вече свърших със Средновековието,но още не съм поглеждал към темите по български-те просто ме плашат,но ще дойде и тяхното време.Можете ли да ми кажете минималният бал за 1 и 2ро класиране за момчетата миналата година за право?
Имам и един друг отделен въпрос,който ме интересува изключително много-какви шансове(изобщо имам ли такива в СУ)да уча за известен период в друга държава?
Имам и един друг отделен въпрос,който ме интересува изключително много-какви шансове(изобщо имам ли такива в СУ)да уча за известен период в друга държава?
Право,3 курс,13гр