право или МО
Модератор: MidwinterSun
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
здравейте всички от международните отношения:)!!! какво се оказва-че имаме общ асистент с правото- тоя Чавдар дето ще го изядете( аз нищо не знам за това мпп защото скоро се върнах от бригада ) но самия предмет е кофти ( май..........) абе ще се справим
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
МПП-то си е готин предмет.Видин/когато идва на лекции/ преподава много увлекателно и интересно.На тези лекции наистина ходя с кеф и се нау4ават интересни неща извън големите лоши книгиkokteil_molotow написа:здравейте всички от международните отношения:)!!! какво се оказва-че имаме общ асистент с правото- тоя Чавдар дето ще го изядете( аз нищо не знам за това мпп защото скоро се върнах от бригада ) но самия предмет е кофти ( май..........) абе ще се справим
-
penka_agova
- В началото бе словото
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ако знае що му готвиш...и едно девойче ПР се канеше така на един асистент...не го скъса, де...той нея - също.penka_agova написа: ще те скъсам готин!!!!!!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз и то безплатноFr1tz 8 Junior написа:някой може ли да ми ослужи с лекции по ОТП ?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)