Театър
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Театър
За последно ходих на "Jam session", беше яко 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Не, тази година беше, лятото 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Снощи гледах премиера на "Страхотни момчета" в Младежкия театър. Беше най-хубавата комедия която съм гледала от мнооого време насам! Направо не съм спряла да се смея и то със сълзи.Горещо ви я препоръчвам. Постановката е мюзикъл, по небезизвестният филм "Време за мъже"
Може и да спомена за дамите че от сцената хвърчат дрехите на главните актьори.
Може и да спомена за дамите че от сцената хвърчат дрехите на главните актьори.
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Време за мъже - евтинко.
Седях на стълбите, в зала, препълнена с въздишащи девойки. Тежко е да ходиш на театър, вече превзет от измЪнИкенчени блондори. Самото преживяване, срещата с разни приказни(и други, не толкова приказни) деца, уютен студ, мълчание в тъмното и ръчкане на кифли, беше особено хубаво. Ама... озвучаването беше зле, пеенето доста под Нетинското ниво(примерно), с разни изключения(пр:Харесах Додо в комплект с Вежен на погребението.), смисъл няма, смешките - от най-елементарните... 3 часа са много, повече от 3 часа са досааааадно много.
"Страхотни момчета" е стахотен пример за успешен, лесно(и дълго) продаваем продукт.
Хвърлящите се в/у близнаците разгорещени девойки(чак се притесних тези от балкона да не се хвърлят, крещейки "Искам и ааааз!") и коментари от рода на "Разбирам Петя защо дойде да го гледа пак.", "Ааа, аз и трети път ще дойда!"(тази трябва да е закоравяла интелектуалка, предполагам близка родственица на блондинката, препрочитаща "Престъпление и наказание" за 9-ти път(Йе, йе, ши'с май айдъл!!!(ким)...)
Следобедни игри - доста добре.)
Откъм сценография можеше и по-широко сито да използват, но здраве да е.
Понеже съм гледала класа в действие миналата година, бях вдигнала ръце, но ето, че 2-рият шанс е бил напълно заслужен. Не може да се отрече - добра актьорска игра има.(естествено, не в изобилие) Има и сюжет, има и проблем(и), има и желание, както и свободни места в публиката.(А не бива така!)
Ам....ос - и името му няма да произнеса(напиша, хубаво:Д). Рекламата му е и без това в повече. Ох-а, а-ох!...(Надявам се не знаете за какво ви говоря, че инак - заедно сме загазили, пропилели часове и множество въздишки.)
ПП:А на Рогоносеца на Мариус още не мога да се заведа. Май ще се наложи да си закупя възскъп билет(а не ми се ще, 'щото доста видях на една репетиция.).
*И до "Ариел" ще се замъкна, като/ако събера парички, един от любимците на Елица под режисурата на един от моите любимци. Хич няма да е зле.) Има време.
Седях на стълбите, в зала, препълнена с въздишащи девойки. Тежко е да ходиш на театър, вече превзет от измЪнИкенчени блондори. Самото преживяване, срещата с разни приказни(и други, не толкова приказни) деца, уютен студ, мълчание в тъмното и ръчкане на кифли, беше особено хубаво. Ама... озвучаването беше зле, пеенето доста под Нетинското ниво(примерно), с разни изключения(пр:Харесах Додо в комплект с Вежен на погребението.), смисъл няма, смешките - от най-елементарните... 3 часа са много, повече от 3 часа са досааааадно много.
"Страхотни момчета" е стахотен пример за успешен, лесно(и дълго) продаваем продукт.
Хвърлящите се в/у близнаците разгорещени девойки(чак се притесних тези от балкона да не се хвърлят, крещейки "Искам и ааааз!") и коментари от рода на "Разбирам Петя защо дойде да го гледа пак.", "Ааа, аз и трети път ще дойда!"(тази трябва да е закоравяла интелектуалка, предполагам близка родственица на блондинката, препрочитаща "Престъпление и наказание" за 9-ти път(Йе, йе, ши'с май айдъл!!!(ким)...)
Следобедни игри - доста добре.)
Откъм сценография можеше и по-широко сито да използват, но здраве да е.
Понеже съм гледала класа в действие миналата година, бях вдигнала ръце, но ето, че 2-рият шанс е бил напълно заслужен. Не може да се отрече - добра актьорска игра има.(естествено, не в изобилие) Има и сюжет, има и проблем(и), има и желание, както и свободни места в публиката.(А не бива така!)
Ам....ос - и името му няма да произнеса(напиша, хубаво:Д). Рекламата му е и без това в повече. Ох-а, а-ох!...(Надявам се не знаете за какво ви говоря, че инак - заедно сме загазили, пропилели часове и множество въздишки.)
ПП:А на Рогоносеца на Мариус още не мога да се заведа. Май ще се наложи да си закупя възскъп билет(а не ми се ще, 'щото доста видях на една репетиция.).
*И до "Ариел" ще се замъкна, като/ако събера парички, един от любимците на Елица под режисурата на един от моите любимци. Хич няма да е зле.) Има време.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хм. "Ариел"? Кое? И кой е любимецът?
И, най-вече, аз ли съм Елица?
А... и я кажи, що за комедия ще е тази "Турандот" в театър София? Тия хора наред ли са? От друга страна, Вахтангов, все пак... не знам, наистина не знам.
За "Време за мъже " - подкрепям. Безобразно евтино и всичко, което си написала, е вярно на 100%.
А... и я кажи, що за комедия ще е тази "Турандот" в театър София? Тия хора наред ли са? От друга страна, Вахтангов, все пак... не знам, наистина не знам.
За "Време за мъже " - подкрепям. Безобразно евтино и всичко, което си написала, е вярно на 100%.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Някой да ми даде отзиви за "Рибарят и неговата душа" Струва ли си? Какви са цените на билетите в 199?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Доколкото чух от майка ми направо е шедьовър, тъй че си заслужава.Мила написа:Някой да ми даде отзиви за "Рибарят и неговата душа" Струва ли си? Какви са цените на билетите в 199?
Knights of the Cross
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Разбира се, че не, ставаше дума за сестрата/възлюбената на Явор/Стефан.Търговецът на кристал написа:Хм. "Ариел"? Кое? И кой е любимецът?И, най-вече, аз ли съм Елица?
![]()
За т-р "София" какво въобще можем да си кажем, освен да обсъдим прекрасните стълби и накачулените един в/у друг камъни(лов дем)...?
едит:
Комеди Франсез, ениуан?
Макар че май нямам желание да се бутам точно днес. 'Ма да чуем отзиви.
Последно промяна от Art[less] на 14 Ное 2008, 21:36, променено общо 1 път.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Комеди Франсез" - аз не, мерси. Вече ми казах всичко, което искам да знам - ако не си говорил предварително с актьорите какво да очакваш, било натоварващо.
Още инфо - Мариус пак се е олял. "Великолепният рогоносец" за него било началото на абсурда - което, да, с известна фантазия може да се приеме за истина. Ооообаче той бил прекалил с абсурда и спектакълът бил тегав за гледане и възприемане.
За театър София се разбираме отлично - и, все пак - Вахтангов... Но пък... "Турандот" и комедия нещо не ми се връзват, факт. Ще поживеем, ще (го) видим.
Още инфо - Мариус пак се е олял. "Великолепният рогоносец" за него било началото на абсурда - което, да, с известна фантазия може да се приеме за истина. Ооообаче той бил прекалил с абсурда и спектакълът бил тегав за гледане и възприемане.
За театър София се разбираме отлично - и, все пак - Вахтангов... Но пък... "Турандот" и комедия нещо не ми се връзват, факт. Ще поживеем, ще (го) видим.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
С риск да бъда заклеймена, с последните си неща Мариус и Москов тичат рамо до рамо.
Някъде четох, че Рогоносеца трябвало да се разглежда, като "поредния спектакъл" на Куркински.(по молба на режисьора)
Гледа ми се нещо хубаво, само да изникне.:Д
Някъде четох, че Рогоносеца трябвало да се разглежда, като "поредния спектакъл" на Куркински.(по молба на режисьора)
Гледа ми се нещо хубаво, само да изникне.:Д
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
О, относно "Одисей"... не мисля така - просто му трябва време, за да се окърши. Имай предвид, че от "московите" актьори на сцената е само Мая Новоселска. Няма го Камен Донев, няма я Вяра Коларова... нещото ще се случи, аз му имам вяра. Аз затова и съм решила, че точно тоя спектакъл ще го гледам след 2-3 месеца, дори днес с една колежка си говорихме за това.
В момента (поне по моите критерии) няма нищо ново и добро. Само старо и златно.
В момента (поне по моите критерии) няма нищо ново и добро. Само старо и златно.
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Guys, това, дето следва, го мислете като написано с гигантски шрифт - поради крайно субективни причини и емоции. Но! Театър "Ателие 313" възстановява спектаклите си за възрастни - и това не е всичко. На 28.11 ще се играе Нещото, с което започна всичко - "Мечтата на пътуващия актьор" (моноспектакъл на Съни Сънински, който обаче още ТОГАВА се играеше от Георги Спасов - той ще бъде на сцената и на 28-ми в култовия трафопост в Красна поляна).
Е... за мен това е Началото - всепомитащото начало, което ме влюби - и фактът, че са го възстановили, означава много. Датата е 28.11, часът - 19.00. Ако някой проявява интерес, да свирне, ще го водя - точно обяснение на местонахождението на моя трафопост е почти невъзможно.
Прекрасна новина, наистина.
Помните ли какво ви разказвах за онзи период, простичко означаван като "края на ноември"? Да, тогава в гората на муминтроловете действително стават чудеса - от най-незначителните и, същевременно, свръх необходими.
Е... за мен това е Началото - всепомитащото начало, което ме влюби - и фактът, че са го възстановили, означава много. Датата е 28.11, часът - 19.00. Ако някой проявява интерес, да свирне, ще го водя - точно обяснение на местонахождението на моя трафопост е почти невъзможно.
Прекрасна новина, наистина.
Помните ли какво ви разказвах за онзи период, простичко означаван като "края на ноември"? Да, тогава в гората на муминтроловете действително стават чудеса - от най-незначителните и, същевременно, свръх необходими.
В края на ноември
В края на ноември
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Хах, за това говорех.) Някакви афиши на Попа зяпах.
Ще ми се, много ми се ще!))
Иначе, още Сънински.
Ще ми се, много ми се ще!))
Иначе, още Сънински.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
О, хора, отивайте! Билетите за премиерни заглавия са безумни, така че се възползвайте от тая опция.
Аз просто няма да мога, защото четвъртъкът ми е съвършено невъзможен.
Съни и Петьо! Ама и добрата комбинация!
А Жоро... ми да... "Мечтата на пътуващия актьор". Да. Но не е в "Ариел", а в "Ателие 313" - разликата е няколко квартала (естествено, и в продукцията, но за това мога да напиша дипломна работа, тъй че няма да си отварям устата сега).
Аз просто няма да мога, защото четвъртъкът ми е съвършено невъзможен.
Съни и Петьо! Ама и добрата комбинация!
А Жоро... ми да... "Мечтата на пътуващия актьор". Да. Но не е в "Ариел", а в "Ателие 313" - разликата е няколко квартала (естествено, и в продукцията, но за това мога да напиша дипломна работа, тъй че няма да си отварям устата сега).
В края на ноември
В края на ноември