[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.4

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.4

Мнение от Лорд Носферату »

Наскоро (преди месец-два) една позната пита дали искам да им помогна с една пиеса, дето ще правят, че не им стигалил мъжете. Аз добра душа нали, съгласявам се. Днес ми пише, че вече се събрали и скоро ще има репетиции. Аз питам каква ще е пиесата и моята роля... и какво мислите? Ще е Криворазбраната Цивилизация, а аз ще съм героя на Георги Калоянчев... Мразя да ми променят условията, след като се съглася :Р Аз си мислех нещо малко... Актьорският ми потенциал е между Spongebob Squarepants и понесено от вятъра найлоново пликче. А сега искат да съм Калоянчев... Оф, дано има други кандидати за ролята, та да не ме искат мен.
Особено, че Маргариди се появява само да целува и танцува... танцуването айде, ама целувки няма да раздавам, ако ще турско да стане.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Носфи, може да решиш, че съм жестока, ама да ти имам проблемите...
В Холивуд що целувки се раздават (без да има каквато и да било емоция) и хората ги гледат и се прехласват после, ти се дърпаш. Моралът не е лошо нещо, ама когато пречи на "кариерата", е кофти - което ми припомня, че и ние, когато правихме "Опера за три гроша", имахме един такъв "морален" Макхийт, дето се дърпаше да целува Поли и само питаше "Може ли?", отвръщайки поглед от нея (да уточня, вината не беше в мацката - тя беше (и е) 'ма много готина). Режисьорът като го чу това, щеше да го пребие, щото се предполага, че Маки Ножа е женкар, крадец, убиец... всичко друго, само не и някакъв стеснителен тип, който се е загрижил дали мацето ще му даде целувка или не (още повече предвид факта, че въпросният певец, който игра Макхийт тогава, беше към 1.90, а девойчето беше не по-високо от Иринчи, например).
Ееееми, да видиш какво стана, когато режисьорът избесня - мацката така се стресира, че му се метна да го целува одма. Приятелят й ни беше корепетитор и стана свидетел на цялата сцена и се заливаше от смях (окуражавайки Макхийт с думите: "Айде бееее, айде бе М., айде давай, че стана утре, докато се наканиш...").

Не че вкарвам разни ере/отични идеи, просто думата ми бе, че няма нужда да се заричаш толкоз. Да не говорим и че на сцената целувките рядко са целувки - не си ли забелязал? Обикновено в театъра мъжът е с гръб към публиката и закрива "гледката", докато, всъщност, целува крайчето на устните и мястото, на което се получават бръчици, когато се усмихнеш. Е, сега, има някои пиеси и някои режисьори, които запъват краката и си искат все лигавенето, но разчитам, че точно ти няма да случиш на такъв.

Айде... и се похвали на приятелката си колко желан мъж си станал изведнАж. :bom: Ще отказва такава роля... :!:

Леле, колко нещо изписах... спомените са весело нещо. А по темата, да не съм съвсем офф - имам работа, пък ме мързиии.. нищо ново, тоест. :compress:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

Събота е,бе, събота!В събота хората не стават в 8, не четат Платон и не ги боли всичко! Поне сме на кино-концерт, но това е за другата тема...
New jorney
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

Натъжи ме настроението на една приятелка..., което се надявам да оправя скоро, защото тя го заслужава :)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

Търговецът на кристал написа:Носфи, може да решиш, че съм жестока...
Ти пък! :lol: Спокойно, всъщност дразнещото нещо беше, че уж ме искаха за малка роличка, а се оказа, че ще играя роля на Калоянчев. Иначе целувките ги знам как се крият и точно тъй ще правя :Р А не става въпрос за някаква сериозна пиеса, ми някаква ученическа, дето даже не е за училище, с нулев бюджет и май още недовършена :Р А и кариерата на мен ми е в превода, не в играта. Та ако режисьорката каже не, ще се целуваш, много й здраве :Р Ама ме успокои вече, че няма да има млясканици. Сега ми прати половината сценарии и добре, че го направи, да го поредактирам и да му придам някакво оформление (да прилича на моите преводи, демек). Та вече съм кандидат-актьор и редактор, като гледам какви предмети включват, ще съм и реквизит :lol:

А за другото - не ме притеснява това дали другото момиче иска или не иска. Ако не иска, ще си каже. Просто мисълта да съм нежен и ухажващ към друга, еле да я целуна, е като мисълта да скоча от четвъртия етаж. Най-основните ми инстинкти ме спират да го направя. Can't fight it. Може да съм болестно състояние, ама... :oops:
А този, дето се смеел, хубаво, ама аз не съм като него. Хич, ама хич няма да ми е смешно. Но и затова никога не съм си и помислял да тръгна с актриса или да стана актьор. :oops:

Изображение

Димо лекува
Аватар
julleto
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от julleto »

Разболях се :scratch: Кашлямммм гррррррр. Мрън!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Лорд Носферату написа:Просто мисълта да съм нежен и ухажващ към друга, еле да я целуна, е като мисълта да скоча от четвъртия етаж.
Оф, разбрах те, бе, шемет с шемета ти. Просто хората по света си изневеряват като луди и пак не си правят проблеми, а ти някаква измислена училищна пиеса я превърна в драмата на века.
И не ме разбирай погрешно - много моля. Разбирам мотивите ти и ги адмирирам, защото останаха твърде малко мъже, дето все още имат (някакви) задръжки по отношение на другите жени, когато са обвързани (при все, че, нали знаеш - прекален светец...). Само внимавай да не се разчуе, че ще те затворят в някой музей и няма да е весело. :salute:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

Ама за Калата ми беше драмата :lol:
Карай да върви, аз от музея ще избягам. Обирал съм няколко, поне виртуално :bandit:s
На прекаления светец му е по-голям ореолът пък :Р Нищо, че аз далеч не съм за ореол :Р
И за да нямам после причина да пиша тук, отивам да си правя преводите, да не ме мъмри шефката :Р

Изображение

Димо лекува
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Изпуснах си самолета от Букурещ за Кишинев! :| егати задрастването - 14 км за 120 минути! :twisted:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Нещата дето ги сънувах снощи все едно бяха някакъв римейк на "Тексаско клане", "Зоната на здрача" и подобни - кръв, извити, остри предмети и психари...
Блях...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

странна болка около корема -
все едно ме бодат с нещо - и се едно е от вътре навън
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Feeling so lonely... and sad :(
Ibiza DJ
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

поръчай си КФС или курва
- и в двата случая вече няма да си тъжен или самотен
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

Боли.Ме.Главата.Писна ми вече,всяка седмица поне по два пъти :x
New jorney
francesco totti
Пишете, о, братя

Мнение от francesco totti »

Тя продължава да е все така безразлична към мен... :(
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”