Кой беше последният филм който гледа ...?
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
^Кифлооо!
БРА-ВО!!!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Добре казано
А понеже съм добричък, няма да ти кажа кой филм да гледаш, дето е пълен антипод на тоя и от който ще ти увисне настроението :Р
А понеже съм добричък, няма да ти кажа кой филм да гледаш, дето е пълен антипод на тоя и от който ще ти увисне настроението :Р
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Кифло, не се и съмнявам, че ти е харесал и на теб. "Момичешка работа, какво да се прави!", биха възкликнали някои. И ще сбъркат - ама ужасно много ще сбъркат!
Носфи, каквото и да ми кажеш, ще го имам предвид, но мисля, че е невъзможно да ми увисне... каквото и да било. No way, тези дни ще си изгледам пак и "Закуска в Тифани" - или... може да го оставя за Свети Валентин, всъщност. Превърна се в запазената ми форумна марка.
Подобна емоция се случва много рядко - тъй де, на мен емоциите някой ми ги причинява, какво да се прави. Последно Андрей ми причини нещо, което може да се сравни само с едно друго нещо. Амели пък ми "причини" онова, което следва след другото нещо.
Дали не можах да го кажа по-директно? 
Носфи, каквото и да ми кажеш, ще го имам предвид, но мисля, че е невъзможно да ми увисне... каквото и да било. No way, тези дни ще си изгледам пак и "Закуска в Тифани" - или... може да го оставя за Свети Валентин, всъщност. Превърна се в запазената ми форумна марка.
Подобна емоция се случва много рядко - тъй де, на мен емоциите някой ми ги причинява, какво да се прави. Последно Андрей ми причини нещо, което може да се сравни само с едно друго нещо. Амели пък ми "причини" онова, което следва след другото нещо.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Всъщност май е по-добре да ти го кажа, че да не го гледаш, ако не искаш такива чувства. Говоря за People I know или Всички мои познати с Пачино 
И спокойно, добре го каза, остава място за интерпретации :Р
И спокойно, добре го каза, остава място за интерпретации :Р
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Макс Пейн... Не е лошо филмчето, доста е наивно на моменти, но е красиво направен и става за приятно убиване на времето 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Angel
- Живее, за да пише
- Специалност: Информационни системи
- Обратна връзка:
Le Raid .... малоумен филм
и High School Musical ... който си пада по такива филмчета ще му хареса
и High School Musical ... който си пада по такива филмчета ще му хареса
A is for always thinking of others!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
N is for numerous kind acts!
G is for going above and beyond!
E is for endless devotion!
L is for how much you are loved!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Before Sunrise"
Тц, не става. Дори за романтична бяла птица като мене - беше ми муден, блудкав, а мацката декламираше много лошо. Т.е. тя не беше виновна, че сценаристите й бяха набутали някакви псевдовселенски истини, които звучаха много изкуствено. И, вероятно може да се каже, че Итън Хоук спасява филма, ама не - аз и него не го харесвам...
Не е съвсем загубено време, но не може да те отнесе или размечтае. По принцип си падам по прозаични ситуации, заснети на лента, обаче тая ми дойде "в твърде". Всеки си има по един такъв ден, изваден от контекста на целия му живот, предполагам - ама към края се изсилиха с терзанията и драмите - без тях щеше да е много по-въздействащ.
Тази вечер ще се разочаровам с "Любов по време на холера", решено е.
Тц, не става. Дори за романтична бяла птица като мене - беше ми муден, блудкав, а мацката декламираше много лошо. Т.е. тя не беше виновна, че сценаристите й бяха набутали някакви псевдовселенски истини, които звучаха много изкуствено. И, вероятно може да се каже, че Итън Хоук спасява филма, ама не - аз и него не го харесвам...
Не е съвсем загубено време, но не може да те отнесе или размечтае. По принцип си падам по прозаични ситуации, заснети на лента, обаче тая ми дойде "в твърде". Всеки си има по един такъв ден, изваден от контекста на целия му живот, предполагам - ама към края се изсилиха с терзанията и драмите - без тях щеше да е много по-въздействащ.
Тази вечер ще се разочаровам с "Любов по време на холера", решено е.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Усещане за жена. Много хубав филм. Как съм пропуснал да го гледам до сега?
- julleto
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Готвя се скоро да гледам Властелина на пръстените.
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз снощи реших да видя докъде, все пак, могат да стигнат, във втората част - "Before Sunset". Много нагласена работа, изсмукано от пръсти и още по-мудно. Обаче! Мацката играе в пъти по-убедително, ако и текстът й да е все така нелеп. И ми хареса буквално последната минута, финалът се е получил разкошно. Обаче, уви, целият филм е доста по една минутка.
След още 10 години трябва да очакваме "Before НещоСи", сниман я в Рим, я в Барселона... Мне, не, не, тоя филм като цяло не става.
А в "Усещане за жена" има една сцена. ОНАЗИ сцена.
След още 10 години трябва да очакваме "Before НещоСи", сниман я в Рим, я в Барселона... Мне, не, не, тоя филм като цяло не става.
А в "Усещане за жена" има една сцена. ОНАЗИ сцена.
В края на ноември
В края на ноември
- theDarkSite
- Танцуващия с клавиатури
Shine
невероятен филм, за малко да ме докара до рев @.@ Супер силен като игра, като замисъл, като атмосфера... абе 10 точки, няма никви кусури филма
Един от любимите ми след като го изгледах, а аз съм доста претенциозен откъм филми ^^
невероятен филм, за малко да ме докара до рев @.@ Супер силен като игра, като замисъл, като атмосфера... абе 10 точки, няма никви кусури филма
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Гледах - Праведно Убийство...
а ся си д`ръпам - Шинель - 1926г.
а ся си д`ръпам - Шинель - 1926г.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Най-сетне стигнах и до "Любов по време на холера". Ще ви кажа само едно нещо - DON'T. Eдно е да се разочароваш, друго е да искаш да пребиеш хората, направили този филм по този начин. Очевидно и въображението, и парите са им били малко - ама ако бюджетът ти е ограничен, не се хващаш с подобна класика, поради популярността на която хората несъмнено ще очакват много от филма. А в този си вид "Любов по време на холера" не става. Ъ-ъ.
Изгледах и "The Accidental Husband" снощи - нелошо филмче, става за убиване на време, а и вярвам, че женската половина от населението ще оцени факта, че Джефри Дийн Морган и Колин Фърт са събрани в една лента и, честно казано, изборът е доволно труден. Особено към края, мда...
Изгледах и "The Accidental Husband" снощи - нелошо филмче, става за убиване на време, а и вярвам, че женската половина от населението ще оцени факта, че Джефри Дийн Морган и Колин Фърт са събрани в една лента и, честно казано, изборът е доволно труден. Особено към края, мда...
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Това ми напомня за недоразумението Беоулф, заради което изгаврилите се заслужават да ги затворят доживот някъде, където няма да видят слънцето вече. Не знам какво са пушили сценаристите, но на тяхно място от срам бих си подал оставката и бих станал водач на камили.Търговецът на кристал написа:Eдно е да се разочароваш, друго е да искаш да пребиеш хората, направили този филм по този начин.
- Bety_
- Летящите Пръсти
Мда и аз. Може би съм твърде критична, но май очаквах малко повече предвид тези двама актьори. Иначе не е лошо филмчето. Някъде към средата може да започнете да се чудите уот дъ хел е смисълът на такава ретроспекция цял един филм, но нали знаете, нещата никога не са такива, каквито изглеждат.Бавария написа:Гледах - Праведно Убийство...
Feed Me!