търся пунктове за изкупуване на гъби

Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.

Модератор: fluffy cloud

importante
В началото бе словото
Специалност: eepr
Курс: първи

търся пунктове за изкупуване на гъби

Мнение от importante »

Здравейте мисля да започна да се занимавам със производство на печурки.Научил съм почти всичко за отглейдането им имам и място и всичко съм разознал но само незнам къде после мога да ми ги изкупят.Търсих звънях на какви ли не фирми и се не и не или е далече от мене понеже аз съм от София!Искам да ви помоля ако някой знае къде тука наблизо може да ми ги изкупят ще е идеално даже и към Кюстендил имам път ако там има пункт за изкуоуване.Благодаря ви много! :)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Re: търся пунктове за изкупуване на гъби

Мнение от Бeтон »

В ресторантите на лъскавите хотели не правят ли специалитети с гъби? Май да.

Произведи супер гъби и с малко ще си докараш печалба. А в пунктове ще те режат, най-много да те задоволят със жълти стотинки за килограм.

Друг е въпроса, че мутрягите може да си докарват гъбите от свои хора и да не се занимават с казано на техен език "пишльовци".

Ама според мен пробвай.
Както обичам да казвам: "По-добре да те ритне ат, отколкото да те събори кекаво магаре."
Изображение
Аватар
scalpelo
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: търся пунктове за изкупуване на гъби

Мнение от scalpelo »

За Кюстендил ти гарантирам, че няма пунктове за гъби :(
Публикувай отговор

Обратно към “Работа, стаж и кариера”