[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.4
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.4
Eдна неделя имам! Една СКАПАНА НЕДЕЛЯ, МИ ДА ВЗЕМЕМ ДА СЛОЖИМ НЕЩО И ТАМ И ПОНЕ ДА ЗНАМ ЧЕ НЯМАМ НИТО ЕДИН СВОБОДЕН ДЕН В СЕДМИЦАТА, НИКАКВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА МРЪДНА КЪДЕТО И ДА Е, НИТО ДА ИЗЛЯЗА ВЕЧЕР И ДА СЕ ПРИБЕРА ПО-КЪСНО ОТ 22 НИТО ДА РЕЛАКСИРАМ, баси и програмата, баси и ШИТНЯТА ...
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Искам, когато ми кажат "края на октомври", това да означава "края на октомври", а не 9 дни по-рано.
И искам да се получи както трябва, както аз го искам и както мога да го направя.
И точно в момента съм много бясна на себе си. Голяма бяла птица такава.
---
Мразя да режа, боли ме. Явно ще пренаписвам.
---
Оф, трябваше да се оплача. И си пропускам маса упражнения в момента. Да не говорим, че днес ми беше първото кафе от 2 години насам, защото иначе щях да отмъркам току под носа на Хари. Будна съм от 6 сутринта и усещам, че скоро ще зацикля в опити да постигна онова, което принципно постигам с лекота в блога, където нищо не зависи и където съм си шеф самичка.
---
Айде, душко, минутката за мрънкане изтече.
И искам да се получи както трябва, както аз го искам и както мога да го направя.
И точно в момента съм много бясна на себе си. Голяма бяла птица такава.
---
Мразя да режа, боли ме. Явно ще пренаписвам.
---
Оф, трябваше да се оплача. И си пропускам маса упражнения в момента. Да не говорим, че днес ми беше първото кафе от 2 години насам, защото иначе щях да отмъркам току под носа на Хари. Будна съм от 6 сутринта и усещам, че скоро ще зацикля в опити да постигна онова, което принципно постигам с лекота в блога, където нищо не зависи и където съм си шеф самичка.
---
Айде, душко, минутката за мрънкане изтече.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Всички искаме така... уви... а аз искам и като ми кажат средата на месеца, да значи до 25-ти, ама...Търговецът на кристал написа:Искам, когато ми кажат "края на октомври", това да означава "края на октомври", а не 9 дни по-рано.
А пък вече никой не ще да пита, размишлява и страствува с мен
-
francesco totti
- Пишете, о, братя
За Нея само мисля, за Нея живея, а явно съм й безразличен и просто един от всички. Не вярвах, че ще тъжа толкова за някакво момиче, но дотам я докарах и връщане назад няма. Пиша това тук, защото просто трябва да споделя с някого, но няма с кого. Това ми е една от най-скапаните вечери в живота...
"Да знаеш законите- това не означава да владееш техните думи, но тяхната сила и власт"
Целз
Целз
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Мисля, че се разболявам
това да не е заради бацилите на Явор оная вечер, ааааааааа 
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Не си сам, ако това те успокоява. И самите не са само от едната страна на барикадата във вечната битка (мъже<=>жени). И всички ние те подкрепяме.francesco totti написа:За Нея само мисля, за Нея живея, а явно съм й безразличен и просто един от всички. Не вярвах, че ще тъжа толкова за някакво момиче, но дотам я докарах и връщане назад няма. Пиша това тук, защото просто трябва да споделя с някого, но няма с кого. Това ми е една от най-скапаните вечери в живота...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Ми нищо, просто има нов депозит.^PrincessA^ написа:Какво е това за наема и депозитите, че ме заинтригува?
Холдън Колфийлд в този случай би казал нещо от рода на:"Навсякъде вече ти искат депозити.Имам чувството, че ако ей сега умра, свети Петър ще дойде и ще ми иска депозит в случай, че потроша нещо в рая"
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
"Убиват ме. Ей богу, точно това не му харесвам на тоя живот - глупавите депозити винаги развалят всичко. Истина."
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Леко съм разочарована от първата лекция по Теория на масовата комуникация (повтаряне на до болка втръснали неща от психологическите дисциплини
). Поне преподавателят е готЯн
.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Мне, социалите осигуровки развалят всичко.Solveig написа:"Убиват ме. Ей богу, точно това не му харесвам на тоя живот - глупавите депозити винаги развалят всичко. Истина."
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хм, Блъди, кой ви води ТМК? Не е проф. Петев, предполагам?
Ако е той - марш и ще слушаш внимателно!

Ако е той - марш и ще слушаш внимателно!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мне, Влъчко Кунчев е, снощи те питах за него
.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, тц, не знам... жалко, че не ви води Петев. Изключителен човек е.
По темата - току-що ми свърши хубавият горещ шоколад, дето нашите ми взеха, докато се мотах по някакви опери в Русе - и сега пак трябва да минавам на гадните прахчета на "Ла Феста", които презирам от все сърце. Или да ходя за Уитард, и това е вариант. *записва си*
По темата - току-що ми свърши хубавият горещ шоколад, дето нашите ми взеха, докато се мотах по някакви опери в Русе - и сега пак трябва да минавам на гадните прахчета на "Ла Феста", които презирам от все сърце. Или да ходя за Уитард, и това е вариант. *записва си*
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Празното ми място в компа свършва по-бързо от топъл хляб след режим...
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Трябва да организирам 8-ми декември,заради пълната незаинтересованост на някои от колегите ми! Поне не мисля,за други неща (под неща,да се разбират - хора)!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"