[flood-game-zone] 10те НАЙ!

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: [flood-game-zone] 10те НАЙ!

Мнение от Търговецът на кристал »

Фредж, дали да не пробваш с друго? :wink:

Иначе, като каза Ипанема, нали се сещаш с какво бих те поздравила (и те поздравявам, впрочем)? :D Тая вечер ми върви на боса нова, и това си е.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Хехе, мерси за поздрава! Имам нещо предвид, което ще си пусна. Боса нова не е толкова популярна и това й е хубавото!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

fragile написа:1. КНДР
2. Иркутск
3. Янгон
4. Пърт
5. Адис Абеба
6. Сейшели/Малдиви
7. Хавай
8. Сантяго де Чили
9. Росарио
10. Ипанема.

10 пъти, в които си съжалил/или не/, че си именно от този пол.
Много ми се искаше, но наистина точно аз не мога да отговоря на това.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Аз мога =) Попитай всяка жена с болезнен ПМС и тя ще ти каже, че много повече от 10 пъти през живота си е имала причина да иска да не е била родена от женски пол :)

Ок, нататкък...
2. Като малка се радвах, че съм момиче, защото момчетата ходеха в казарма
3. При всичките си кандидатствания не харесвах пола си, защото мъжете влизат с много по-нисък бал
4. Харесвам пола си винаги когато ходя на фризьор.
5. Мразя пола си винаги, когато ходя на кола маска или на почистване на лицето. Или на пилинг. Или на други такива болезнени процедури.
6. Харесвам пола си винаги, когато мога да оправдая невротичността си с хормони.
7. Съжалявам за това, че съм се родила момиче винаги, когато някой дърт циганин ми подсвирне на улицата. ..... им, те подсвиркват на всичко, което няма нещо, което да им се размята между краката...
8. Особено се радвах, че съм момиче, на бала си. При мъжете какво е - купувате си един костюм за няколко хилядарки и толкоз. А то е цяло удоволствие да се приготвиш - роклята, бижутата, всичките пробни гримове и прически, маникюрът... Чувстваш се като филмова звезда :queen:
9. Харесва ми и това, че мъжете ми отварят вратата. Или ми отстъпват място в маршрутката. И въобще всякакви жестове на джентълменство.
10. Съжалявам, че съм жена, когато хората около мен (предимно мъже) започнат да изброяват 1001-ите недостатъци на женския пол и, естествено, ги приписват и на мен...

За следващия - 10 неща, които те зарадваха най-много през последните 7 дни.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от Lord »

1. Една много приятна среща с един много приятен човек на едно много приятно място.
2. Една случайна среща с някакъв биолог-китарист и съпругата му.
3.
4. ВЕРСАЙ! и свързаните комикси + последното доразвиване на концепцията в мензата. Едва си изядох мусаката от смях, а и не съм сигурен, че беше мусака - от смях не обърнах внимание.
5. Кафето
6. Спортното катерене и това, че на втората тренировка вече с лекота се изкачвам до където си искам (да де, само на вертикалните стени).
7. Няколко луди момента от Футурама, след които си казах "това сериалче е правено по живота ми"
8. Това, че чух агуу-то на племеницата си по Скайп
9. "Без нитрати няма краставици"
10. Мускулната треска

10 места, на които не искаш да отидеш
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
rachence
Паисий
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от rachence »

1. На метълски или чалгарски концерт
2. На домашно парти в краен квартал или Студ. град
3. Във Венеция
4. В Копривщица
5. В болници също не ми се ходи :)
6. Не обичам и прекалено лъскави места /пр. някои кафета,салони за красота и тн/
7. Не ми се ходи и в Англия
8. Не искам във Видин
9. Не искам на мач
10. Иии не искам да ходя на работа,поне не всеки ден :geek:

10 неща, които пазиш от детството си и не би изхвърлил? :)
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология

Мнение от valandin »

1.Пушу!
2.Дръвчо!
3.Криси!
4.Големия лимонен пуловер на мама!
5.Медальончето, което баба ми подари във втори клас-душата и извадих докато ми го вземе, горката.
6.Касетките с детскииии :love5:
7.Книгата със митове и легенди на Кун-настолно четиво на първокласничката Лилия Горанова.
8.Една снимка на мама, която гушках ...
9.Първата къдрица на братовчед ми-аз си му я отрязах,моя си е!
10.Една пола, дето не е пола, а престилка.Каква история имаме аз и дядо ми с неяяяяяя :compress:

10 любими сладки вкуснотийки!(е, тука ако не се блъскате да пишете, пък на!)
New jorney
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

1. Меденки
2. Медени сърца
3. Медени линцери
4. Меденки с конфитюр
5. Меденки с течен шоколад
6. Меден Еликсир на "Галатея"
7. мммм... само мед... :oops:
8. Шоколааад
9. Сладолеед
10. Бисквити/Вафли/Тортички/Поп кейк и всичко останало, което пропускам

:arrow: 10те Ви любими гледки (=
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

О, това ще е за мен:

1. Слънчогледи. Цяла нива със слънчогледи. Докъдето ти стига погледът - слънчогледи.
2. Борова гора
3. Едно конкретно място по пътя между Юндола и Белмекен
4. Как любим човек спи
5. Гледката, която се открива от един завой по ролбана на Белмекен
6. Как баща ми носи котарака "на трон" :lol:
7. Гледката, която се открива, когато застанеш в центъра на куклен магазин в Прага (няма такова щастие, честно!)
8. (това е много, много по-напред) В Стара Загора често засичах на Аязмото една възрастна двойка - баба и дядо. Тя ходеше с бастун и двамата се водеха под ръка - ако знаете как се гледаха! Просто излъчваха любов - много се надявам да са все още заедно...
9. Гледката, която се открива в 5 сутринта, когато застанеш на едно от възвишенията на азиатския бряг на Истанбул и погледнеш към европейската част.
10. Гледката от прозореца на стаята ми в хотел "Москва" в Петербург - Нева през нощта, ех...

И сега, понеже съм в ама много лошо настроение (колкото и споменът за тези десет гледки да ме усмихна), нека бъдат десет неща, които на момента могат да те извадят от равновесие.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

1. Либето :)
2. Дъжд
3. Много натрупал сняг
4. София през почивните дни
5. Планините родни
6. Горите родни.
7. Нойшванщайн
8. Млечният път.
9. Вкусна манджа
10. Леглото ми след тежък ден

Десет неща, от които ви е гнус

Уф, превари ме :Р

Та... Трудно се вадя от равновесие, но...
1. Майка ми.
2. Баба ми.
3. Брат ми.
4. Произволна комбинация от тях или комплект.
5. Когато някой ми каже нещо, аз не чуя и помоля да повтори и отговорът е "а, нищо"
6. Когато не знам какво точно му е на компа, та прави проблеми, особено след два часа опити за проверки и поправки.
7. Шльокавица
8. Скинар, който се нарича патриот
9. когато ме помолят да направя нещо, но в процеса на правене, задачата се окаже двойно или тройно по-голяма, без да ми се увеличават материалите или срока.
10. Когато продължат да се опитват да ми продадат нещо, след като вече съм отказал.

и... Десет неща, от които ви е гнус :Р
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

1. Всякакви насекоми, паякообразни, членестоноги, ендо- и ектопаразити, техните ларви, яйца и пр. гадинки :pale: .
2. Обществени тоалетни.
3. Мръсните прозорци в градския.
4. Косми, попаднали случайно в яденето :pukeright: .
5. Косми в канала :pukeright: :pukeright: .
6. Стаята ми в общежитието :lol: .
7. Карантийки, сланина и всякакви "чудни" кулинарни гозби, приготвени от тях.
8. Змии.
9. Варненските плажове :roll: .
10. Нечии неизрязани нокти, мазна коса и т. н.

:arrow: 10 - те неща, които би направил/а, ако имаше 1 000 000 долара.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

1. Ще пратя майка ми на околосветско пътешествие, ще й купя къща на цивилизовано място.
2. Ще си оправим кредита с мой муж.
3. Ще замина за Буенос Айрес за 2 седмици.
4. Ще замина за КНДР за 2 седмици.
5. Ще замина за Турция-Армения-Азербайджан-Грузия-Русия ( Надым-Омск-Уфа-Иркутск-Байкал-Владивосток)-Монголия-Казахстан-Русия (Ростов-на-Дону)-Беларус-Молдова-Румъния
6. Ще отидем на почива на Сейшелите/Малдивите
7. Ще даря за благотворителност.
8. Ще инвестирам някъде си
9. Ще си отворя някаква банкова сметка
10. Ще емигрирам.

10 филма, от които някога си се изплашил/а
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ммм... чакайки да се свали "Любов по време на холера" (подозирам, че ще е брутално разочарование, впрочем!), да взема да се разпиша отново... ама може ли да завишим "малко" сумата... например... да я умножим по 100 - няма да си играем на дребно, я...

1. Бих си купила къща в Тоскана. Ама не заради филма - него го гледах, след като реших, че един ден ще я имам.
2. Бих подарила на един приятел piano nobile във Венеция.
3. Бих помогнала на майчето да ремонтираме къщата в Борущица, за да мога да прекарвам идеалните си зими там.
4. Бих отишла на няколко куклени спектакъла в Москва - "Мисис Савидж", "Кармен, моя Кармен" и "Риголето". И други, вероятно.
5. Бих отишла на опера в Мет, CG, Ла Скала, Ла Фениче, Римската опера, Сан Карло... бе, да, опери да искаш.
6. Бих направила един старчески дом - ама такъв, в който хората да могат да завършат дните си достойно - спокойни и щастливи, доколкото зависи от мен. Някой ден наистина искам да направя такъв, впрочем.
7. Бих намерила начин да подпомогна някой дом за сираци - не знам какъв би бил форматът на тая помощ, щото у нас парите потъват. Но, ако ги имам, ще измисля как да стане.
8. Бих си заделила една част "за черни дни".
9. Бих прекарала един август в Санкт Петербург. И един декември.
10. Десетото си го запазвам за всеки случай. :wink:

Леле, колко лесно похарчих 100 млн. долара... жена с пари май наистина е по-зле от луд с картечница...

Тюх, изпревари ме, ама толкова писане не ми се трие... Ама като не гледам филми на ужасите... трудно ще ги докарам до 10 - ако става с един филм и десет негови серии, няма да се колебая - "Туин Пийкс". Бях на 6-7, когато го даваха за пръв път и когато се появеше Боб, имах чувството, че ще умра от ужас. Всеки път. И пак се натисках да го гледам. После, "Шесто чувство" ми беше грозен, макар и отлично измислен, имаше и един норвежки с една къща в някаква гора... И с ужасно реалистичен звук - притеснителен си беше. И "Досиетата Х" ме стресираха доста. Иначе имаше и някакви нелепици от сорта на "Свети Валентин", "Феята на зъбките" и разни царевични кръгове, които уж бяха страшни, ама аз се смях с глас на откровената им кретения.

Десет... нека са десет неща, които те карат да се възхищаваш на конкретен човек (или конкретни хора) - няма нужда от имена. Или ако искате да запазите пълната им анонимност, нека бъдат десет качества, достойни за възхищение. Изборът е ваш.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 23 Окт 2008, 21:13, променено общо 1 път.
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

valandin написа: 10.Една пола, дето не е пола, а престилка.Каква история имаме аз и дядо ми с неяяяяяя :compress:
Аааа, това го помняяяяяяяяяя :D

Та, десетте неща, които предизвикват у мен възхищение:

1. Една наистина пресупяла жена - и в работата, и в семейството. Тя ми е... идол. Не знам как успя да постигне всичко това, което има, но... го направи.
2. Хората, които умеят да правят добро. Заради самото добро
3. Една позната, която роди и сега отглежда сина си сама, след като дълги години не можеше да забременее.
4. Един приятел, който свири невероятно... и композира прекрасни неща... и може да го прави на абсолютно всякакъв музикален инструмент, който му дадете.
5. Бившата си учителка по литература. Няма конкретно качество, тя цялата беше за възхищение. Просто имаше осанка =)
6. Частната ми учителка по математика. Тя е гений.
7. Ааам, една моя приятелка... Тя е упорито същество. Преследва целите си с цената на всичко.
8. Възхищавам се на една възрастна жена, която ме научи на една голяма истина - "Щом като някой друг може - да не би пък той да има повече акъл от мене? И аз мога!"
9. Всъщност, възхищавам се на всеки, който умее да се разбира с Линукс като ОС. Аз цяло лято опитвах, но не разбрах.
10. Възхищавам се и на един свой близък човек заради неизмеримото му любопитство към всяко нещо, което не е в обсега му на знания.

За следващия: 10 книжки от детството
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология

Мнение от valandin »

1.``Моето семейство и други животни``
2.``Приказка без край``
3.``Алиса в страната на чудесата``
4.``Двойната Лотхен``
5.``Приключенията на Барон Мюнхаузен``
6.``Антон и Точица``
7. Андерсен-всичко
8.1001 приказки на народите
9.Гръцките митове и легенди на Кун(вече ги споменах)
10.``Патиланско царство``

10-те момента, в които сте били най-спокойни
New jorney
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”