Ти пък сега! Колегите отговорни за фотоархива на срещата, още в самото начало предупредиха, че ще качват снимките във форума. Аз затова помолих да НЕ ме снимат и както виждаш мен ме няма на нито една от снимките. Пък ти сега чак и Конституцията намеси... То аз помолих да не ме снимат, защото ако влезат малки деца във форума и видят мои снимки, после може да сънуват кошмари... ама ти не виждам от какво се притесняваш...MERCES_LETIFER написа:егаси, как пък можах да се окажа седяща точно срещу вас. Ми следващия път ще си седя под масата!!!...
И за какво, по дяволите, ходите да ме снимате, след като отлично знаете мнението ми по този въпрос?!... НЕ ЖЕЛАЯ ДА ВИЖДАМ НИТО ЕДНА СНИМКА ПОВЕЧЕ АКО ЩЕ И НА ПОЛОВИНАТА СИ УХО, която да е реализирана без моето знание/съгласие/позиране!
Форумните срещи 2008, vol.2
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Re: Форумните срещи 2008, vol.2
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ох, просто на всяка Божа среща, години наред, АЗ ЗАЯВЯВАМ, че НЕ ЖЕЛАЯ да ме снимат; после водя ЕДНИ И СЪЩИ РАЗГОВОРИ... например с Петър,... и си мислех, че най-накрая сте ме разбрали и просто ще се съобразите, ама не...
А най-парадоксалното е, че ВИЕ го правите от АНОНИМНОСТТА на хора, седящи ЗАД обектива, докато ние сме жертвите, изтипосани на бял свят 0.о ок, изсилих се с това "ние", явно останалите от присъстващите нямате нищо против това да ви фотографират неосъзнато/непланирано/с хумористични и публицистични цели
НО АЗ ИМАМ!!! 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Хора, не се изяждайте. Всички сме живи, здрави, сити... Мисля, че е нужна нова среща с биричка и картофки - началото на всяко помирение 
Този път аз ще връча фотоапарата си на Иринчи и тя ще ме хваща с малоумни изражения, напомнящи на бобен режим
Този път аз ще връча фотоапарата си на Иринчи и тя ще ме хваща с малоумни изражения, напомнящи на бобен режим
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Не, аз имам по-добра идея -- дайте да викнем БНТ на следващата ни среща, така и така на всеки 5ти от форумците се пада по 1 голям лош фотоапарат, поне малко професионализъм/национализъм/15 минути слава да вкараме!!!
ИНАЧЕ И АЗ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ЦЕЛТА НА ФОРУМНИТЕ Е ДА СИ НАПРАВИМ ВЕСЕЛОТО С БИРА И КАРТОФКИ, ама не, навъдиха се хора, които се опитват да превърнат традицията в гигантска папка с 248142141523 байта изображения!!!.. Моля ви, на кого това му е интересно!!..
ИНАЧЕ И АЗ СИ МИСЛЕХ, ЧЕ ЦЕЛТА НА ФОРУМНИТЕ Е ДА СИ НАПРАВИМ ВЕСЕЛОТО С БИРА И КАРТОФКИ, ама не, навъдиха се хора, които се опитват да превърнат традицията в гигантска папка с 248142141523 байта изображения!!!.. Моля ви, на кого това му е интересно!!..
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Иринка, не ми се сърди, ама много ми е интересно да разбера едно нещо - каква е разликата между това да си качваш най-различни снимки във фейсбук примерно и да присъстваш на снимка от форум-среща? /ни най-малко лошо чувство не влагам във въпроса, просто наистина се опитвам да го разбера!/

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Балкан разлика
МРАЗЯ да ме снимат, МРАЗЯ всякакви снимки, на които МЕ ИМА; права си,факт е, че съм КАЧВАЛА свои снимки във СВОЯ ФЕЙСБУК, ама все пак човек все пак трябва да има някакви, райт?...
Та, все пак, за да отговоря на въпроса ти: 1. Загледай се, че повечето ми снимки във фейсбук са правени от мен самата и притежават следните характеристики: внимателно ИЗСЦЕНИРАНИ, ПОЗИЦИОНИРАНИ, НЕРАЗМАЗАНИ, В КАДЪР, С НЕ-ЧЕРВЕНИ ОЧИ, СРАВНИТЕЛНО АДЕКВАТНА ФИЗИОНОМИЯ, БЕЗ ЦИГАРЕН ДИМ, БЕЗ МИГАЩИ СВЕТЛИНИ, и т.н., и т.н. (дори имам 2-3 manipulations!!), за разлика от форумните, където никой не те предупреждава, че те снима, изненадват те, хващат те с отворена уста, с голямо деколте и наведена напред, щото, разбираш ли, спонтанните кадри били "такава красота и светлинно шоу", нищо, че 15те човека гледат в различни посоки...
Причина номер 2: фейсбук има няяяяяяяяяякаква степен на PRIVACY, там АЗ качвам снимки и АЗ определям кой да ги гледа, докато във форума може всеки момент да влезе мой/твой/наш бивш съученик, да хвърли невинен клик към темата с очарователно заглавие "форумни срещи" и бам, да сеирджийства на чужд гръб, забавлявайки се с (quote) малоумните изображения напомнящи на бобен режим (end of quote) Пак питам, на кой, по дяволите, му е интереснo това?!
Необходимо уточнение: допада ми идеята да има фото-документация на срещите ни, не съм тотално против да си гледам кривата физиономия на 5-6 снимки, просто, пак казвам, ИСКАМ ТОВА ДА СЕ ПРАВИ СЪС МОЕ ЗНАНИЕ/ПОЗВОЛЕНИЕ/ОСЪЗНАТОСТ/БОДРОСТ, etc.
МРАЗЯ да ме снимат, МРАЗЯ всякакви снимки, на които МЕ ИМА; права си,факт е, че съм КАЧВАЛА свои снимки във СВОЯ ФЕЙСБУК, ама все пак човек все пак трябва да има някакви, райт?...
Та, все пак, за да отговоря на въпроса ти: 1. Загледай се, че повечето ми снимки във фейсбук са правени от мен самата и притежават следните характеристики: внимателно ИЗСЦЕНИРАНИ, ПОЗИЦИОНИРАНИ, НЕРАЗМАЗАНИ, В КАДЪР, С НЕ-ЧЕРВЕНИ ОЧИ, СРАВНИТЕЛНО АДЕКВАТНА ФИЗИОНОМИЯ, БЕЗ ЦИГАРЕН ДИМ, БЕЗ МИГАЩИ СВЕТЛИНИ, и т.н., и т.н. (дори имам 2-3 manipulations!!), за разлика от форумните, където никой не те предупреждава, че те снима, изненадват те, хващат те с отворена уста, с голямо деколте и наведена напред, щото, разбираш ли, спонтанните кадри били "такава красота и светлинно шоу", нищо, че 15те човека гледат в различни посоки...
Причина номер 2: фейсбук има няяяяяяяяяякаква степен на PRIVACY, там АЗ качвам снимки и АЗ определям кой да ги гледа, докато във форума може всеки момент да влезе мой/твой/наш бивш съученик, да хвърли невинен клик към темата с очарователно заглавие "форумни срещи" и бам, да сеирджийства на чужд гръб, забавлявайки се с (quote) малоумните изображения напомнящи на бобен режим (end of quote) Пак питам, на кой, по дяволите, му е интереснo това?!
Необходимо уточнение: допада ми идеята да има фото-документация на срещите ни, не съм тотално против да си гледам кривата физиономия на 5-6 снимки, просто, пак казвам, ИСКАМ ТОВА ДА СЕ ПРАВИ СЪС МОЕ ЗНАНИЕ/ПОЗВОЛЕНИЕ/ОСЪЗНАТОСТ/БОДРОСТ, etc.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Ми ще питам шефката в БНТ дали има свободен екип под ръка... но в Нова имам малко повече тежест :Р
Но ме притеснява друго...
Ще се изнамери някоя репортерка да си напише мат'риалчето с нашите клипчета и със заглавие: "Младежи обявяват пиянска стачка: Не на скъпото сиренье!" или "Финансовата криза докара и децата ни до кръчмите: Студенти давят мъката в портокалов сок."
Но ме притеснява друго...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мили мои, не забравяйте, че кака ви тъкмо се дипломира...Лорд Носферату написа: Ще се изнамери някоя репортерка да си напише мат'риалчето с нашите клипчета...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Знам къде живееш
ТЛ: Не, не знаеш.
Е, приблизително...
ТЛ: Не, не знаеш.
Е, приблизително...
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Аз викам да направим отделна тема със списъци на форумци с определени претенции по отношение на публикуваните снимки, на които те присъстват. Иринчи - ДА НЕ СЕ СНИМА, Петко - САМО ЛЯВ ПРОФИЛ, Гергин - САМО С ПРОФЕСИОНАЛЕН АПАРАТ и т.н.

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Като изключим сарказма от изказването ти, ми се струва, че си единственият досега, който ме разбра.
(аз да повторя: мразя да ме снимат, с коя част от това изречение има проблем?!)
Предлагам да спрем с оф-топика и да се разбираме за нова дата (има толкова водка неизпита)...
Предлагам да спрем с оф-топика и да се разбираме за нова дата (има толкова водка неизпита)...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
С водка си почиствам монитора, отпушвам тоалетната и свалям снощна смола от кожата. Такова нещо не пия :Р Да живей ромчето!
Пък за снимките - който не иска, няма да го вкарваме в кадър без предупреждение и толкоз. Ако случайно влезе, снимката се засекретява и отива в досието.
Аз предлагам началото на ноември. 10-12-ти...
Пък за снимките - който не иска, няма да го вкарваме в кадър без предупреждение и толкоз. Ако случайно влезе, снимката се засекретява и отива в досието.
Аз предлагам началото на ноември. 10-12-ти...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
как си личи, че не съм бил на мероприятиетоMERCES_LETIFER написа:Като изключим сарказма от изказването ти, ми се струва, че си единственият досега, който ме разбра.
шашшашашшашашша
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
[...] Ужасно преувеличаваш - излизаш си супер на снимкитеMERCES_LETIFER написа:Ох, просто на всяка Божа среща, години наред, АЗ ЗАЯВЯВАМ, че НЕ ЖЕЛАЯ да ме снимат; после водя ЕДНИ И СЪЩИ РАЗГОВОРИ...
Последно промяна от Blood Countess на 23 Окт 2008, 19:35, променено общо 1 път.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...