Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Честно казано не се бях замисляла за бала.По-скоро си мисля какво се иска от мен,за да изкарам хубава оценка и да ме приемат кавото искам.Балът наистина е такъв какъвто ние си го направим-висок или нисък какво е значението-важно е персоналната оценка за всеки.Защото дори балът да е по-нисък от миналата година,ако и аз изкарам някоя гадна оценка пак моеже да не ме приемат(пази Боже...).Така че правим каквото можем,пък става това което трябва
Успех на всички!Ще се справим-сигурна съм
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Дишай спокойно,че ако от сега почне притеснението няма да останат нерви за изпитите Вярвай в себе си,това е най-важното пък "каквото сабя покаже" :whdat: хихихи
П.П. с повечко четене няма да има проблем Още веднъж-успех!!!
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
don_angelitto написа:Никак не се притеснявам. Просто се научи да търпиш забележки. Изобщо не се заяждам лично с тебе- дразнят ме всички неграмотници.
абе не го приемам като заяждане!просто не могат всички да са умни и ЕнтИлигентни като теб!пьк това какво понасяш и какво не,вьобще не ми дреме
п.с приемам забележката
п.с2 не се заяждам! лека вечер!