Нищо, че малко си прилича на представител от животинския род

Този е жалък! егаси изроденото същество. Тая снимка сигурно енякаква гавра де, ама направо ме стресна. Каква по дяволите е тая кофа?Лорд Носферату написа:E, котенца... истината е в Имортъл
Нищо, че малко си прилича на представител от животинския род

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
на мен лично нищо не ми е било предлагано,както и други хора не са чуливечен студент написа:За хората които бяха на форумната среща (20.10.08)...
Значи, искам да ви кажа само едно нещо: за метъл купона на който ви поканих и вие НЕ дойдохте... да знаете че много изпуснахте... беше много задушевно... на мероприятието присъстваха няколко БГ-рок музиканти... най-старият беше член на най-старата БГ-рок банда - "Бандъраците", а най-младият беше от нова Grindcore банда... Демек - уникална среща на покуленията в БГ рок и метъл сцената! Цялата вечер премина в изключително дълбоки философски разсъждения на тема блус, рок, метъл и всякаква готина музика. Естествено мероприятието беше озвучено подобаващо (само с видеозаписи на култови концерти). Защо не дойдохте?Разочарован съм от вас и ще ви дърпам ушите!
По този въпрос вече съм се изказал в темата "Има ли връзка музиката с външния вид", така че недей да наливаш вода в мелницата на Бетон и pi4 които смятат, че всички метъли изглеждат като Rob Zombie.Ice_Spirit написа:Не забелязах да си метъл фен