Работите ли? Какво

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Мнение от PrincessSuperstar »

moonlight написа:ами това лято и аз реших малко да поработя,не ми се беше случвало от 2 години :lol:
преди около месец и половина някъде започнах като екскурзовод-аниматор в 1 туристическа фирма и честно казано,не очаквах да ми хареса,но вече свикнах и ..не е толкова зле :wink:
аз искам да попитам как мога да си намеря работа като екскурзовод, ако може да ми дадеш някое съветче :D
Аватар
BUMBAR
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BUMBAR »

Като завърших разбрах колко погрешно е било да ходя да бачкам 1-2 курс вместо да си бях гледал ученето и купона :( :( то студенството е веднъж и да ходиш да слугуваш на някоя сбръчкана бабичка или да сервираш на некви дебили в някое опушено барче за едни кирливи 200-300 кинта - БЛЯЯЯ.. щото тогава друга работа за студенти почти няма Виж после 3-4 курс вече трябва да се поразтърси човек за бачкане ама по специалността вече...Щото това да пишеш в ЦВ-то - готвач,продавач,мияч и да кандидатстваш с него за Шеф-диригент на Миланската скала нещо не върви... та имам предвид че е по-добре да бачкаш лятото ако толкова си закъсал за кинти ама после през семестъра да си гледаш живота и ученето.А от тия смотани работи дето ги изброих по-горе професионален опит и стаж няма да получиш...по-ф=добре да поизчакаш малко да си намериш нещо свързано със професионалната си ориентировка отколкото да трупаш стаж и да правиш кариера като сервитьор или охрана ...
Аватар
Buffet
В началото бе словото

Мнение от Buffet »

3 курс съм Финанси, работя в банка собственост на гърци в инвестиционен отдел. 8)
Аватар
Марио
В началото бе словото

Мнение от Марио »

аз работих 3 години във фирма за gsm апарати и аксесоари, постепенно се издигах все по-нагоре, докато в един прекрасен момент станах шеф и управител, взимах доста пари и карах служебни коли... фирмата затвори, (защото така каза жената на баш шефа) и сега... положението е тежко :cry:
;D
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Buffet написа:3 курс съм Финанси, работя в банка собственост на гърци в инвестиционен отдел. 8)
Е как го съчетаваш с лекциите? Не ходиш?
Btw в коя банка работиш??? Ние /новогръцка филология/ ще ходим да пеем коледни песни в някои банки, та може да ви навестим;)
А за работата, като нямаш пари щеш-нещеш се хващаш на нещо, щото без кинти не върви... А ако е по специалността - идеално, ако не - работи и си търси нещо подходящо...
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Аз още си уча в училище, ама работя от няколко години - занимавала съм се с най-различни работи - последното: детегледачка или звероукротител, както казвам аз :lol: По-малките братя и сестри не се броят :!: , съвсем друго е да гледаш чуждо дете. И направо ми разказва играта...
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Гост написа:
Buffet написа:3 курс съм Финанси, работя в банка собственост на гърци в инвестиционен отдел. 8)
Е как го съчетаваш с лекциите? Не ходиш?
Btw в коя банка работиш??? Ние /новогръцка филология/ ще ходим да пеем коледни песни в някои банки, та може да ви навестим;)
А за работата, като нямаш пари щеш-нещеш се хващаш на нещо, щото без кинти не върви... А ако е по специалността - идеално, ако не - работи и си търси нещо подходящо...
Ti kanis... kala ise?! Kseris elenika:-)))))
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аватар
Buffet
В началото бе словото

Мнение от Buffet »

Ma ke vevea tin xerо. Ia pes mou esi pou ta emathes? :)
Ами какво да ви кажа съчетавам ги защото повечето ми преподаватели са хора работещи в банки в министерства и западни корпорации и самите те преподават след 6 часа когато свършвам работа. Пък и шефовете са готини и винаги биха ме пуснали ако се наложи. За сега ги съчетавам щв видим покрай сесията. А иначе за банкта e Пиреус банк. :wink: :P
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Е, втори курс съм, поназнайвам малко:)
А Пиреос е хубава банка, ако ви трябва човек с гръцки, английски,
учащ първа година Фирмено управление в Свободния факултет на СУ, свиркай;) А ако дойдем да ви пеем на Коледа не се смейте много :D
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Ееее megali palikarias! :lol:
Аватар
Buffet
В началото бе словото

:)

Мнение от Buffet »

Хехех Етци Браво филеракиа :) 8)
I always knew I was going to be rich. I don't think I ever doubted it for a minute.
Warren Buffett
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Re: :)

Мнение от user-1209 »

Buffet написа:Хехех Етци Браво филеракиа :) 8)
Lipon, Sti Vulgarika -> какво учиш и оккъде знаеш елиника бре :lol:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Айде запрете се с гръцкия...
Аватар
Buffet
В началото бе словото

Мнение от Buffet »

Уча в УНСС финанси, гръцкия го знам от едно частно училище, в което учих. :wink: А ти какво учиш и къде си учил гръцки :)
Crematory: Няма повече сори. :cry:
I always knew I was going to be rich. I don't think I ever doubted it for a minute.
Warren Buffett
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Buffet написа:Уча в УНСС финанси, гръцкия го знам от едно частно училище, в което учих. :wink: А ти какво учиш и къде си учил гръцки :)
Ами уча ПА а просто като малък учих гръцки и съм ходил бая на почивки там:-)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”