[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.4
- Avant-Garde
- В началото бе словото
- Специалност: етнология
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.4
...Подразни ме един софиянец в 280 който обиждаше една (явно) студентка ...Тя говореше на лек диалект , а той защитаваше тезата , че щом не говори на ''чист и книжовен'' български - значи небила българка...Срам и позор...
...My Thoughts Consume Your Gods....
С чашка абсент и димно кръгче - наслаждавай се на собственият си делириум...
~Из ''Естетика на Автодеструкцията'' или ''Удоволствието от Саморазрушението''
С чашка абсент и димно кръгче - наслаждавай се на собственият си делириум...
~Из ''Естетика на Автодеструкцията'' или ''Удоволствието от Саморазрушението''
Кофти е да имаш лекции в петък следобед. Особено тези, дето аз ги имам.
Деееа, как не ми се ходи. Смърт за поименните проверки и задължителното присъствие

Деееа, как не ми се ходи. Смърт за поименните проверки и задължителното присъствие

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Рррр (*мрънка тя*) - толкова е слънчево и топличко, и уютно, и нищоправещо, че ме е налегнал зверски мързел, пък работа все се намира...
Аааама май ще е довечера, когато няма да е слънчево и нищоправещо.
Аааама май ще е довечера, когато няма да е слънчево и нищоправещо.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
МРАЗИМ DANCING STARS!!!
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Ее защо.. това е едно от най-хубавите неща,които измислиха в последните години..Boromir написа: Смърт за поименните проверки и задължителното присъствие![]()
Аз пък се дразня на целия фин прах,който се стеле из апартамента...чистя и след 30-40мин пак всичко е потънало в прах. В комбинация с това,че нямам и WC.. просто прекрасно
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
ъъ какво им е хубавото? до вчера ни обясняваха как вече не сме в училище, а днеска пак така. тъпо! и не е честно.. ами ако ти се наложи да оцъстваш... тука си нямаме извинителни бележки нали?
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Колко пъти ще ти се налага да отсъстваш?
Хайде да не се заблуждаваме,нали
I believe I can fly I believe I can touch the sky.. If I can see it, then I can do it cuz I believe in me
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
... и тях, и Бай брадър, и Сървайвар, и всякаква подобна паплач, държаща някои от хората пред телевизора, вместо да правят, или дори гледат, нещо по-добро.Swаy написа:МРАЗИМ DANCING STARS!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Aaaaaaaaa! Бясна съм и на ВиК, и на "Топлофикация". Като ще спират водата, да предупреждават, бе! Разкопали са половината булевард, няма вода, не се знае кога ще има, агррр! Да не говорим, че 2 вечери поред си излязох крайно безславно от банята, щото тая вода става за къпане през юли, но не и за миене на коса в това време. Лед.
Което пък ме подсети за един друг Стефан в живота ми, на когото преди 2 години се обадих по телефона, готова да го убия вербално, защото си беше оставил ръцете, монтирайки новия душ, та се наложи да изскоча с писъци от банята, когато в средата на януари връз мен текна съвършено ледена вода. А той така извъртя разговора, че 2 реплики по-късно се смеех и го питах: "Хубаво, де, какво да ти кажа, като ти се обадя - гола съм, мокра съм и те чакам?"
И... това беше последният път, когато го чух - половин година по-късно го убиха.
Явно ми е ден за спомени, бръм. И това, предполагам, трябва да ме натъжава. Обаче нещо друго ме натъжава повече - и това също ме натъжава.
Абе, Елицо!
Което пък ме подсети за един друг Стефан в живота ми, на когото преди 2 години се обадих по телефона, готова да го убия вербално, защото си беше оставил ръцете, монтирайки новия душ, та се наложи да изскоча с писъци от банята, когато в средата на януари връз мен текна съвършено ледена вода. А той така извъртя разговора, че 2 реплики по-късно се смеех и го питах: "Хубаво, де, какво да ти кажа, като ти се обадя - гола съм, мокра съм и те чакам?"
Явно ми е ден за спомени, бръм. И това, предполагам, трябва да ме натъжава. Обаче нещо друго ме натъжава повече - и това също ме натъжава.
Абе, Елицо!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Преди малко прочетох, че Робърт Джордън е починал още миналата година... Още преди 7-8 години прочетох повечето от книгите на "Колелото на времето" (сигурно до към 8-а стигнах, не си спомням вече?!?) и тази година ги препрочитам (с голямо забавяне между тях, защото трябваше да изчакам да сканират 9-а и 10-а). От сряда чета 11-та и днес реших да видя нещо интересно и за 12-та, и прочетох тъжната новина, че автора го няма вече, и книгата я няма.
И се почувствах още по-тъпо отколкото си се чувствам напоследък - най ми е омразно, когато някоя поредица от книги свърши. Почти съм заживял с героите, и вече ги няма.
Дано успеят да я напишат в негова чест поне догодина, каквато е идеята...
И се почувствах още по-тъпо отколкото си се чувствам напоследък - най ми е омразно, когато някоя поредица от книги свърши. Почти съм заживял с героите, и вече ги няма.
Дано успеят да я напишат в негова чест поне догодина, каквато е идеята...
- rachence
- Паисий
- Обратна връзка:
Нямше тоалетна. 0К
Сега нямам и баня!
Кой да ме предупреди,че днес,освен липсата на място за малката ми и голяма нужда, ще ми липсва и място,където да си взема душ и да си свърша жените простотии преди танците.
Ама ми казаха да не се притесняяяяяявам, то ще продължи само НЯКОЛКО ДНИ !!!!
Прекрасно перфектно мн умно
Бясна съм

Сега нямам и баня!
Кой да ме предупреди,че днес,освен липсата на място за малката ми и голяма нужда, ще ми липсва и място,където да си взема душ и да си свърша жените простотии преди танците.
Ама ми казаха да не се притесняяяяяявам, то ще продължи само НЯКОЛКО ДНИ !!!!
Прекрасно перфектно мн умно
Бясна съм

-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
I'll say it one more time;
Кавгите, споровете, бесовете.
В техния процес научавам ИСТИНАТА.
Това не ме прави нито щастлива, нито нещастна;
Просто държа да я знам. Държа, damn it.
в допълнение ЦЯЛ ДЕН ПРЕКАРАХ В ЛЕГЛОТО, ахахахах; цял ден! ЦЯЛ ДЕН!

Кавгите, споровете, бесовете.
В техния процес научавам ИСТИНАТА.
Това не ме прави нито щастлива, нито нещастна;
Просто държа да я знам. Държа, damn it.
в допълнение ЦЯЛ ДЕН ПРЕКАРАХ В ЛЕГЛОТО, ахахахах; цял ден! ЦЯЛ ДЕН!
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Подразни ме фактът,че днес не успях да плувам!
Адски много ми се тренираше,даже си бях взел и дъската,а то какво се оказа,че басейна е в ремонт и аз само си се разкарвах напразно! Поне да бяха написали някъде,че няма да може да се тренира,заради скапания ремонт!
Адски много ми се тренираше,даже си бях взел и дъската,а то какво се оказа,че басейна е в ремонт и аз само си се разкарвах напразно! Поне да бяха написали някъде,че няма да може да се тренира,заради скапания ремонт!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ирино! Ами онази рокличка, а? А? 
В края на ноември
В края на ноември