Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
ROBOKOP
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Академия на МВР

Мнение от ROBOKOP »

Интересувам се от еидн вапрос, тука ми пуснаха идин слух че за да влезиш там ти се смета целия успех за последните четири години вярно ли е, щото аз знам че само Български език, литература и история се смята успеха за четерите години?
Ако някои знае моля да ми каже !
MoNiKa_vn
В началото бе словото

Мнение от MoNiKa_vn »

Здравейте на всички! :wink: Искам да ви питам на психо теста имаше ли въпроси изискващи писмен отговор или всички бяха само а да и не?? :?:
frn
В началото бе словото

Мнение от frn »

croella, никой не го интерисува химията, физиката, биологията или каквото и да било. Взимат се САМО оценките от дипломата по история и по литература.

MoNiKa_vn, не е точно само Да и Не, но е тест. Няма да пишеш
Аватар
ROBOKOP
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ROBOKOP »

frn Благодаря ти много :wink:
MoNiKa_vn
В началото бе словото

Мнение от MoNiKa_vn »

И аз ти благодаря. Много ми помогна :wink:
Аватар
mareto
Драскач

Мнение от mareto »

А моят въпрос е: една година физическа подготовка ще ми стигне ли, за да се представя добре? Какви са дисциплините? Покриват ли се нормативи?
Изображение

Политиката е втората най- древна професия. И мисля, че е твърде близка до първата
Роналд Рейгън
Аватар
p.e.s.h.o
В началото бе словото
Специалност: Пожарна и аварийна безопасност, Академия на МВР
Обратна връзка:

Мнение от p.e.s.h.o »

Ще ти стигнат и два месеца подготовка. Поне на мен ми стигнаха. Нормативите за жени са: скок от място(195 см), лицеви опори(20), коремни преси(40), бягане 30м(5.0 сек) и 800м(3.35 мин).
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Аватар
ROBOKOP
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ROBOKOP »

Извинете ме може мястото на този въпрос да не е подходящо но искам да попитам някой случайно да знае освен във Варна дали има друга база (академия) за "СОБТ" ?
Firestarter_f
В началото бе словото

Мнение от Firestarter_f »

zdraveite hora...vijdam 4e tuk ima dosta kandidat kursanti za akademiqta kum mvr...gledam i 4e foruma e aktualen.... :) tva e super... i az si imam golqm merak za akademiqta...no si e dosta trudni4ko da te priemat tam...koito e zapoznat moje da me razbere :|
ta..priqtno mi e da se zapoznaem...ako iskate...? :D
MoNiKa_vn
В началото бе словото

Мнение от MoNiKa_vn »

Здрасти! :D Аз също съм се запътила на там :roll: и се надявам да успея да се подготвя и да ме приемат. Ти след колко време ще кандидатстваш?
Firestarter_f
В началото бе словото

emi sledva6tiq priem za u4ebnata 2009-2010...demek dogodina...tazi godina zavur6vam daskalo i taka....ama mnogo zor se iska za tazi akademiq.... :cry:
ti koga 6te kandidatstva6...kak vurvi pri tebe podgotovkata :)
MoNiKa_vn
В началото бе словото

Мнение от MoNiKa_vn »

Аз имам още доста време до кандидатстване, но твърдо съм решила да уча в АМВР:D Иначе от догодина ще тръгвам на уроци....и се надявам да се подготвя :wink: разбрах, че изпитите никак не са лесни :(
Firestarter_f
В началото бе словото

ami da ne sa lesni...i kolkoto ot po-rano zapo4ne6 da se podgotvq6 za tqh...tolkova po-dobre i po-lesno 6te ti bude...taka 4e te suvetvam ako moje6 ot sega trugvai na uroci...ako ne trenira6 zapo4vai....ve4e za trenirovkite ti si znae6 nai-dobre de ot koga da zapo4ne6...no za u4eneto materiala e mnogo...nikak ne e lesno...osobeno kato zapo4ne6 da se podgotvq6 v poslednata godina kato men... :cry:
ina4e za meraka za AMVR te razbiram...ama edno e meraka..drugo e da zapo4ne6 da pravi6 ne6tata na praktika...naistina trqbva mnogo za da u4i6 tam....adski trudno e...pone na men mi e trudno...mnogo...i nai gadnoto e 4e neznae6 kvo 6e stane nakraq...
ama prosto nema otkazvane...
ti prou4ila li si usloviqta za kandidatstvane v AMVR?
MoNiKa_vn
В началото бе словото

Мнение от MoNiKa_vn »

Аз започнах вече да уча материала малко по малко, защото видах, че е адски много :( а иначе аз уча в спортното и тренирам всеки ден...поне няма да имам проблеми с физичиския изпит :D Проучила съм условията за кандидатстване и най-много ме притеснява психо теста...като гледах статистиката на него най-много са късали :(
Firestarter_f
В началото бе словото

heheheh 6tom si v sportno tva e mnogo dobre zavijdam ti naistina za fizi4eskata podgotovka za6toto za men i tova su6to e problem stava vapros za bqganeto 6toto drugite ne sa tolkova zle...predpolagam 4e za tebe tezi normativi sa sme6ni daje....
a ina4e psiho testa naistina e golqma cetka mnogo kusat tam...i az taka sum 4uvala...no za nego ne e zaduljitelno da se podgotvq6 tolkova usardno...prosto 4at pat kato moje6 re6avai psiho testove..ima knijki s psihotestove po knijarnicite...
ama te sa nqkvi urientirova4ni za da dobie6 nqkva super begla predstava tam....prosto trqq si mnogo iskrenna na izpita...vsi4ki tova mi kazvat....
za to4ni primerni psiho testove za AMVR az nemojah da namerq...ako uspee6 ti da iskopae6 ne6to pi6i pls...ama mai nqma...namerih samo 1 v neta...i toi e nqkuf super otrepan... :(
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”