аз искам да попитам как мога да си намеря работа като екскурзовод, ако може да ми дадеш някое съветчеmoonlight написа:ами това лято и аз реших малко да поработя,не ми се беше случвало от 2 години![]()
преди около месец и половина някъде започнах като екскурзовод-аниматор в 1 туристическа фирма и честно казано,не очаквах да ми хареса,но вече свикнах и ..не е толкова зле
Работите ли? Какво
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- PrincessSuperstar
- Драскач
- BUMBAR
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Като завърших разбрах колко погрешно е било да ходя да бачкам 1-2 курс вместо да си бях гледал ученето и купона
то студенството е веднъж и да ходиш да слугуваш на някоя сбръчкана бабичка или да сервираш на некви дебили в някое опушено барче за едни кирливи 200-300 кинта - БЛЯЯЯ.. щото тогава друга работа за студенти почти няма Виж после 3-4 курс вече трябва да се поразтърси човек за бачкане ама по специалността вече...Щото това да пишеш в ЦВ-то - готвач,продавач,мияч и да кандидатстваш с него за Шеф-диригент на Миланската скала нещо не върви... та имам предвид че е по-добре да бачкаш лятото ако толкова си закъсал за кинти ама после през семестъра да си гледаш живота и ученето.А от тия смотани работи дето ги изброих по-горе професионален опит и стаж няма да получиш...по-ф=добре да поизчакаш малко да си намериш нещо свързано със професионалната си ориентировка отколкото да трупаш стаж и да правиш кариера като сервитьор или охрана ...
- Гост
- Пишеща машина
Е как го съчетаваш с лекциите? Не ходиш?Buffet написа:3 курс съм Финанси, работя в банка собственост на гърци в инвестиционен отдел.
Btw в коя банка работиш??? Ние /новогръцка филология/ ще ходим да пеем коледни песни в някои банки, та може да ви навестим;)
А за работата, като нямаш пари щеш-нещеш се хващаш на нещо, щото без кинти не върви... А ако е по специалността - идеално, ако не - работи и си търси нещо подходящо...
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ti kanis... kala ise?! Kseris elenika:-)))))Гост написа:Е как го съчетаваш с лекциите? Не ходиш?Buffet написа:3 курс съм Финанси, работя в банка собственост на гърци в инвестиционен отдел.
Btw в коя банка работиш??? Ние /новогръцка филология/ ще ходим да пеем коледни песни в някои банки, та може да ви навестим;)
А за работата, като нямаш пари щеш-нещеш се хващаш на нещо, щото без кинти не върви... А ако е по специалността - идеално, ако не - работи и си търси нещо подходящо...
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Ma ke vevea tin xerо. Ia pes mou esi pou ta emathes? 
Ами какво да ви кажа съчетавам ги защото повечето ми преподаватели са хора работещи в банки в министерства и западни корпорации и самите те преподават след 6 часа когато свършвам работа. Пък и шефовете са готини и винаги биха ме пуснали ако се наложи. За сега ги съчетавам щв видим покрай сесията. А иначе за банкта e Пиреус банк.

Ами какво да ви кажа съчетавам ги защото повечето ми преподаватели са хора работещи в банки в министерства и западни корпорации и самите те преподават след 6 часа когато свършвам работа. Пък и шефовете са готини и винаги биха ме пуснали ако се наложи. За сега ги съчетавам щв видим покрай сесията. А иначе за банкта e Пиреус банк.
:)
Хехех Етци Браво филеракиа

I always knew I was going to be rich. I don't think I ever doubted it for a minute.
Warren Buffett
Warren Buffett