Кой беше последният филм който гледа ...?
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
След толкова канене, най-сетне Кунг Фу Панда. Ама така е, като не ми се гледа сам.

- Bety_
- Летящите Пръсти
fan4battle написа:След толкова канене, най-сетне Кунг Фу Панда. Ама така е, като не ми се гледа сам.![]()
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Zombie strippers с Jenna Jameson и няколко други неизвестни бюста.Хилих се сам като първия олигфрен,горещо ви го препоръчвам филмчето 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
"Гробище за домашни любимци" и останах разочарована
Изключително много са го претупали и има доста криввания от сюжета в книгата. Беше по-скоро опит за хорър, отколкото Кинг
Има и някаква по-нова версия /аз гледах тази от 89-та/, но се чудя дали искам да се измъча и с нея
Има и някаква по-нова версия /аз гледах тази от 89-та/, но се чудя дали искам да се измъча и с нея

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Tideland и имам усещането, че нещо не схванах... 
I speak sarcasm as a second language.
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
The Forbidden Kingdom

Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Bike Squad и The kids who saved summer... Едни от най-слабите филми, които съм гледал. Нямаше и да ги гледам, ако не ми плащаха за това :Р
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Ааа тва много ме израдваshushi написа:Stay Alive
Аз напоследък само сериали,филмите са на заден план, последният беше в 3D киното - "Пришълци от дълбините"
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Пътешествие до центъра на Земята с Фрейзър. Много добър
Забавно и съзнателно нереален на места, но то и такъв трябва да си бъде. Препоръчвам 
- Derek
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Последният филм, който гледах беше "Военен кореспондент". Не знам какво е вашето мнение, но според мен си струва.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
За втори път (ама все едно го гледах за първи) - "Невероятната съдба на Амели Пулен". След първото гледане преди години ми бе останало само усещането за топлина и хармония - това ще остане и след второто, с един бонус, който ми направи впечатление едва тази вечер. И то как! Но... както наскоро мъдро прозрях - дори и мацките възмъжават. Затова има филми, които трябва да се гледат повече от веднъж.
Честно - препоръчвам го на всички, които не са го гледали и са обезверени. За да си кажат "да бе, да", но и да се усмихнат с копнеж. Препоръчвам го на всички, които не са го гледали, но вярват - за да видят, че наистина е възможно и да се усмихнат доволно. Препоръчвам го и на онези, които са го гледали - защото е обещание, терапия и безкрайно слънчева обич: към хората, към света... Струва си, в която и категория да попадате.
И си струва да се гледа периодично, когато си сритан или щастлив, защото работи. Какво да ви кажа - филм с мисия; филм, който прегръща; и прегръща толкова крепко, колкото крехък изглежда "отвън".
Уви, не мога да се разбера със самата себе си - любим момент, какво да се прави - дали предпочитам Холи Гоулайтли, или Амели Пулен. И двете са разкошно нежни, нереални и... живеят някъде около вас. И имат котки.
Слънчево ми е, честно - ужасно, ужасно слънчево е наоколо.
О... впрочем... рейтингът на "Невероятната съдба..." в imdb е едва 8.6 от 10. Трябва да нямаш сърце, за да дадеш на подобен филм по-малко от кръгла, завършена десятка. Прекрасен е.
Честно - препоръчвам го на всички, които не са го гледали и са обезверени. За да си кажат "да бе, да", но и да се усмихнат с копнеж. Препоръчвам го на всички, които не са го гледали, но вярват - за да видят, че наистина е възможно и да се усмихнат доволно. Препоръчвам го и на онези, които са го гледали - защото е обещание, терапия и безкрайно слънчева обич: към хората, към света... Струва си, в която и категория да попадате.
И си струва да се гледа периодично, когато си сритан или щастлив, защото работи. Какво да ви кажа - филм с мисия; филм, който прегръща; и прегръща толкова крепко, колкото крехък изглежда "отвън".
Уви, не мога да се разбера със самата себе си - любим момент, какво да се прави - дали предпочитам Холи Гоулайтли, или Амели Пулен. И двете са разкошно нежни, нереални и... живеят някъде около вас. И имат котки.
О... впрочем... рейтингът на "Невероятната съдба..." в imdb е едва 8.6 от 10. Трябва да нямаш сърце, за да дадеш на подобен филм по-малко от кръгла, завършена десятка. Прекрасен е.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември