Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
И аз ще кандидатствам тази година.
Записах се на курса по история в СУ, който започва на 18 октомври. От тази седмица тръгвам и на уроци по БЕЛ при частен учител. Насочила съм се към право, връзки с обществеността и журналистика (макар че с тези изпити по журналистика не знам дали ще успея да се справя без специална подготовка ).
Между другото аз все още не съм прочела "Тютюн", така че не се притеснявайте, че изоставате с подготовката.
И аз се присъединявам към кандидат-студентите . БЕЛ и История, пък каквото стане (а най-добре да стане Право или Политология (без да си казвам резервите) ).
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
А само 1 журналист видях да се показва дотук...
Хора, къде сте?!
1 от резервите .
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
Inchetoo,ако не си внесла парите за курса по История изобщо не го прави.Там няма да имаш нужната подготовка..била съм там и знам за какво става въпрос,така че докато още можеш намери нещо друго
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
И аз ще кандидатствам тази година
Почнах уроци по история , направо ми се взе акълът
BLUSH написа:Inchetoo,ако не си внесла парите за курса по История изобщо не го прави.Там няма да имаш нужната подготовка..била съм там и знам за какво става въпрос,така че докато още можеш намери нещо друго
Мерси за информацията . Доста се чудих дали да се запиша,ама май ме разубеди.
хах..и аз ще кандидатствам с история(уж)..зависи какво ще ми хрумне на края мисля да се готвя сама..и бтв също не съм чула добри неща за курсовете по история