2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: 2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)
Някой ходи ли на СКП и Парл. Пр. да изкаже впечетления?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Да, бях и двата пъти на СКП, преподава Белов, личният ми фаворит от преподавателите тази година. Мин път бяхме само 30 човека и взехме един въпрос от конспекта, днес бяхме цяла пълна 224 аудитория и взехме още един въпрос, демек, хората се увеличават поради интерес и взимането на лекции е редовно 
На мен адски мн ми допада, просто не знам как ще го вмъкна като качествено взимане и учене наред с останалите предмети първия семестър, поне да беше втория ...
Парл. пр нямаме, поне по програма
На мен адски мн ми допада, просто не знам как ще го вмъкна като качествено взимане и учене наред с останалите предмети първия семестър, поне да беше втория ...
Парл. пр нямаме, поне по програма
Love, life, meaning ...
OVER
Дени, интересно ли е по СКП? Каква е същността на конспекта, с други думи - какво се учи по дисциплината????
А аз парламентарното право знам, че е в петък от 3 до 5, но не знам в коя аудитория...
А аз парламентарното право знам, че е в петък от 3 до 5, но не знам в коя аудитория...
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
сърце на Аан-Аллейн...
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Не съм видяла в програмата да има това парламентарно право
Иначе, мен СКПто ми допада, голяма част и заради преподавалетя - темите са ясно разграничени, разказвателно е, Мартин, ако мога да го наричам така
, обяснява, ако имаш въпроси, само малко по - бързо говори, ама си го знае този недостатък. Въпросникът е 27 въпроса, ще ти го покажа когато се видим, съвпада и една част и с конспекта по КП, което после може да ни помогне. Пак казвам, жалко, че не е 2рия семестър, а първия, времето не знам дали ще ми стигне, иначе мисля, че беше показателно, че днес 224 се напълни на избираем предмет, както каза самият Белов, явно миналият път не се е изложил 
Иначе, мен СКПто ми допада, голяма част и заради преподавалетя - темите са ясно разграничени, разказвателно е, Мартин, ако мога да го наричам така
Love, life, meaning ...
OVER
Дени, това за парламентарното го пишеше на дъската в 255, а там имаха втори поток при Г.Близнашки, който води и парламентарното... Вероятно той го е написал.
Благодаря ти за информацията, другата седмица може и да се отбия да видя как протича лекцията и за какво говори преподавателят.
Благодаря ти за информацията, другата седмица може и да се отбия да видя как протича лекцията и за какво говори преподавателят.
Съдбовно копие от пламъци на Дева
сърце на Аан-Аллейн...
сърце на Аан-Аллейн...
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
До някой да достигна вече новата програма? Казаха, че такава Има, но на ксерокса я нямаха все още. Някой ако има информация за промените, нека пише.
- loverlips
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Мда.. вече получих някакво инфо. Няма големи промени. Вмъкнали са упражнения по АП за групите, които досега нямаха. Освен това са вписали и предмет Парламентарно право в петък, но за часа ще излъжа.. Подвизава се и още един предмет - Избирателни системи и избирателни процедури, за който обаче не е вписан номер на аудитория. Новата програма вече я има на ксерокса.
За да ходи на всички лекции ,плюс упражнения ,този семестър ,всеки от нас трябва автоматично да се откаже от всякакъв социален живот и да почне да взема амфетЕ...
Или си от 2-ра или у левО...
Дори и при това положение, за някои е невъзможно да посещават всички лекции и упражнения.
Например нашата 15та група в четвъртък имаше: 9-11 МО-упр. в БФ, 11-13 ГП-упр в Ректората, 13-15 МПП-упр в БФ, 15-20 МПП-лекция в Ректората ....
а след последната "гениална" промяна, ни сложиха упражнението по ГП във вторник по време на Правата на човека...
А в петък сме до 13:00 в Стопанския (на 4-ти км), а от 13:15 на лекция по Сравнит.КП в Ректората...
I just don't know what to say....
Например нашата 15та група в четвъртък имаше: 9-11 МО-упр. в БФ, 11-13 ГП-упр в Ректората, 13-15 МПП-упр в БФ, 15-20 МПП-лекция в Ректората ....
а след последната "гениална" промяна, ни сложиха упражнението по ГП във вторник по време на Правата на човека...
А в петък сме до 13:00 в Стопанския (на 4-ти км), а от 13:15 на лекция по Сравнит.КП в Ректората...
I just don't know what to say....
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ние сме така в четвъртъкhypnosssa написа:А в петък сме до 13:00 в Стопанския (на 4-ти км), а от 13:15 на лекция по Сравнит.КП в Ректората...
Love, life, meaning ...
OVER
....
Последно промяна от aL` на 11 Ное 2008, 16:44, променено общо 1 път.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
клок-а по МПП изкефи ли ви?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Това Информационно право задължителна или избираема дисциплина е?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34