Какво ви дразни най-много в СУ?
Модератор: Плазмодий
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Re: Какво ви дразни най-много в СУ?
Т'ва е навсякъде, щом има българи в ръководството.
Тъжно, но факт.
Тъжно, но факт.
medicate, medicate
-
Sturm
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Добре да речем ,че стане така, да кажем ,че ще приемаме само хора с 2 сепциалности, е кажи ми приятелю, кой ще пише история на 1-во място ?ники написа:Аз пък исках само право или МО. Това бяха единствените работи, които бях писал. За какъв *** ми е да влизам нещо, дето не искам? Познавам хора, които пишат по 15 работи, само и само да са сигурни, че ще влязат в заветния СУ. Много ме дразнят такива, защото взимат мястото на някой, който може да има желание да учи нещо подобно.Sturm написа:Всички които написах са ми желани, физика ми е нежелана, за това нея не я написахpi4 написа:Под нежелана се разбира тази,която не ти е първо желание
Няма значение 1,2,3 човек има интерес в много и различни дисциплини, аз например харесвам политиката, но пък и от много малак харесвам историята.
Аз съм в история и като влезнах още като се запознах с хората, всички ми казаха "Еми то аз само за 1 курс съм тук по-натам ще ходя в право или политология" (явно според всички това са специалностите които 100% те правят човек 1-ва класа). Но факт е (мое лично наблюдение), че никой (от познатите ми в историята) не е влезнал там, по 1-во желание. Може и да има, но те са не повече от 5-10 човека, е само толкова ли да подготвят от СУ ?
Времето се променя, хората нямат амбиция да учат във ВУЗ, за това и бала е толкова нисък с всяка година..
"Историята ни учи, че историята не ни учи на нищо."
Тази година има около 50 кандидатстуденти, които са записали история на първо място!
Не знам колко от тях са приети.... 
- DADO
- Легендарен флуудър
Имам 1 приятел, който е приет история тази година.Joker написа:Тази година има около 50 кандидатстуденти, които са записали история на първо място!Не знам колко от тях са приети....
Ibiza DJ
-
Sturm
- В началото бе словото
От къде имаш тази информация? Аз уча история и ти казвам как са нещата от мястото на събитиятаJoker написа:Тази година има около 50 кандидатстуденти, които са записали история на първо място!Не знам колко от тях са приети....
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Ааа, ще имате да взимате.
Мой бивш съученик имаше бал за МО, но си искаше История човекът и това си и записа.
Моя приятелка, с първо висше Педагогика решава, че иска да следва История, било й мечта от малка, записва, завършва и не съжалява и за миг, че го е направила...
Мой бивш съученик имаше бал за МО, но си искаше История човекът и това си и записа.
Моя приятелка, с първо висше Педагогика решава, че иска да следва История, било й мечта от малка, записва, завършва и не съжалява и за миг, че го е направила...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- julleto
- Да живей словото
- Специалност: Психология
Дразнят ме част от предметите в програмата ми, които уж са избираеми, а после се оказва, че нямаш особен избор относно записването им. Макар, че блесна някаква надежда това да се промени. Ще видим... 
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
И аз уча, дори завърших бакалавър. Инфото е от Факултета...Sturm написа:От къде имаш тази информация? Аз уча история и ти казвам как са нещата от мястото на събитиятаJoker написа:Тази година има около 50 кандидатстуденти, които са записали история на първо място!Не знам колко от тях са приети....
-
Sturm
- В началото бе словото
Добре съгласен съм, но пак казвам, от цялата ми група, само аз и още едно момиче искахме историяJoker написа:И аз уча, дори завърших бакалавър. Инфото е от Факултета...Sturm написа:От къде имаш тази информация? Аз уча история и ти казвам как са нещата от мястото на събитиятаJoker написа:Тази година има около 50 кандидатстуденти, които са записали история на първо място!Не знам колко от тях са приети....
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аз пък вече познавам ЦЕЛИ 2-ма историци :-]
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
snijana
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
дразни ме ужасно като бързам и трябва да се провирам между малоумници, застанали да раздуват лафове ПО СРЕДАТА на коридорите
дразнят ме студенчичи, които не могат да зацепят, че университета НЕ Е училище, и пишат на лекции като замаяни и се сърдят, че преподавателите ДИКТУВАЛИ ПРЕКАЛЕНО БЪРЗО И НЕ МОГАТ ДА ИМ СМОГНАТ
ако се сетя за нещо друго, което ме дразни, ще добавя 
futuristic ain't shit to me
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
дразнят ме някои от драматизациите на възпитаниците му;
...примерно "още от както стъпих в коридора на СУ, усетих магичната атмосфера; разбрах, че това е мястото, където искам да прекарам живота си"
само аз ли като вляза добивам усещането за мухъл, влага, студ (в Гълъбарника били ли сте?) и РАЗПАД?!
ква магична атмосфера, алооу?!
преди 50 години може би;
сега е просто една стара сграда...
а колко ми е смешно с тея съвременни дограми, представа си нямате
...примерно "още от както стъпих в коридора на СУ, усетих магичната атмосфера; разбрах, че това е мястото, където искам да прекарам живота си"
само аз ли като вляза добивам усещането за мухъл, влага, студ (в Гълъбарника били ли сте?) и РАЗПАД?!
ква магична атмосфера, алооу?!
преди 50 години може би;
сега е просто една стара сграда...
а колко ми е смешно с тея съвременни дограми, представа си нямате
- Amellie
- Постоянно присъствие
Аз пък се дразня от хората, записали се в специалност, която не харесват, само и само мама и тати да се похвалят на комшиите, че тяхното гардже е най-умничко и учи в СУ.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Дразня се изключително много на хора влезли в СУ,които хулят и плюят по специалността си,преподавателите и прочие академични елемнти.Камо ли като се хранят други непознати хора за избора им и прочие.Големи сте критици 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Плазмен,
ноо ме кефиш!
ноо ме кефиш!