Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Любима раса от играта?

Castle
20
25%
Rampart
13
16%
Inferno
1
1%
Dungeon
5
6%
Necropolis
18
23%
Conflux
4
5%
Tower
10
13%
Stronghold
6
8%
Fortress
3
4%

Общо гласове: 80

camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления

Мнение от camel »

Трябва да ти е здрава дупарата ако си с Инферно особено ако не си първи на ход. Тогава вече наистина става трудно. Иначе това за Пит лордовете и демоните е вярно (това е наистина най - силното оръжие на Инферно), но те загинат ли (а ако играеш срещу добър играч, то те ще умрат първи заедно с арч девилите) играта за теб практически свършва. Ефрийтите нямат особени шансове особено срещу раси с повече от 1 арчър.
Не искам да обявявам Инферно за супер, турбо и т.н. слаба раса, но е факт, че с тях се играе много, много трудно. :?

п.п. Затова обичам Касъл - универсална раса - добри са срещу всички. Може би само Конфлукс с това толкова нечестно Фениксче и 3 единици с имунитет към огнени магии ще ме затруднят.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
dr_olele
В началото бе словото

Мнение от dr_olele »

както се казва Heroes 3 - стратегии, тактики, впечатления (аз бих добавил и късмет...) стратегията-бързо развитие...тактиката много важно умение :P :twisted: ,впечатленията-мога да започна играта с една раса да я завърша с друга...късмета-каквото дойде
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Късмет. късмет. Винаги на експерт. :mrgreen:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Пак се запалих :lol:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Плазмодий написа:Пак се запалих :lol:
И аз го обмислям това..
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
jonyk
В началото бе словото
Специалност: pgs
Курс: завършил

Мнение от jonyk »

играя тази игра 10г до сега. като чета ком. има хора,които не са още в час Няма да коментирам раси герои и др. а следното правете си изводи.При игра в мрежа 1;1 има смисъл и красота при сл. условия ;1. гол.XL карта 2 .договорка за разд. на картата наполовина и не навлизане в чужда тер. 3 .игзае се 3 до 4 месеца трае около 1 час и пол. 4. мн. важно договорка за расите. забранено е играта с Видомина и вс. герои с дипломация (не играйте и не взимайте никога дипломация и в сингъл .не е интересно ).некромансерите в 90% са непобедими възможно е на 4ти мес. да имате от 4000 до 10000 скелета. примери; Castle vs Conflux . Necropolis vs Fortress. Rampart vs Dungeon. Castle vs Tower
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

то така както го казваш не е интересно, а ако искаме на по-малка карта, :D
My will be done!!!
jonyk
В началото бе словото

Мнение от jonyk »

5. води се само една последна битка и е забранено изп. на следните магии BERZERK.IMPLOSION .ARMAGEDDON. и сл. артефакти;Orb of Inhibition;Recanter's Cloak;за IMPLOSION може пример. ако едната раса е NECROPOLIS. Това е всичко ако играете в мрежа на принципа внезапно нападение е безмислено това не е контрастрайк или др. Тази игра е религия.
jonyk
В началото бе словото

Мнение от jonyk »

Това наше ( 5 човека) мнение е плод на 10год. опит. На малка карта първо си пречите второ няма дост. ресурси и арт. за двама. Ами за трима? И трима сме играли но тогава е наистина бавно. Пак повтарям това не е CS
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология

Мнение от Лорд Носферату »

camel написа:Не се сглобява. Има едно наметало, което дава + 2 спийд и един амулет. Не ги знам по имена. :)
Има и пръстен и точно тях ги знам поименно, щото са ми много любими :)
Necklace of swiftness, ring of the wayfarer и cape of velocity... Общо +4... красота...

Сега се зачудих дали да не поиграя петицата, щото като се замислих, не си спомням дори един артефакт от там :(
Pisobella написа:Ако играете Хироус на хижата сте много зле!
Ти не разбираш :Р

Аз не че ще ходя на таз хижа или че съм някакъв страхотен играч, но... ти не разбираш :P
Последно промяна от Лорд Носферату на 09 Окт 2008, 10:16, променено общо 1 път.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
jonyk
В началото бе словото

Мнение от jonyk »

MissDi написа:Rampart ми е любимата раса!И героя Ryland май се казваше може да смаже всичко :)
Rampart е слаба раса и защо не опиташ с Kyrre развива се ср. добре
jonyk
В началото бе словото

Мнение от jonyk »

camel написа:Прав си за много неща. Ама ако ще си мерим кой къде играе - то аз играя тази игра от приблизително 8 - 9 години, участвал съм в турнири и съм научил едно - не играй с Инферно. Обори ме - тъкмо ще се получи мечтаната от мен дискусия. :wink:
Ако искаш може да направим една игра. :)

Иначе предполагам знаеш, че некротата имат една слабост - духат супата срещу Касъл. :twisted:
нещо не си в час. колко скелета ще имам с Видомина на 3ти месец . Възмоно е и линчове обаче. А ти колко архангела и др. що не сметнеш демиджа
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Ама и ти не си прав. Ако на човек му се прави един бърз детмач?
Аз никога не съм обичал микромениджмънта и затова винаги играя за ръш, и твърде рядко стигам до последните нива единици. Ако не спечеля още в началото, няма да мога да се развивам и да трупам пълчищата за битката на века, дето я описваш. Това си ми е играта - бегом по картата на лов за лесни ресурси, за някой артефакт и да надуша къде е противникът, и после айде всичко коз с тарана-герой на ръш.
Така можеш за тоя час и половина, дето го каза, да направиш 5 битки с някой приятел и повече адреналин и опит ще получиш, отколкото ако си играете първо на Сим Сити с трупането на ресурси и кашици, а после на Тотал Уор със строяването на куцо и сакато на полянката в центъра и рицарско чакане на врага да дойде.

То ако е само за трупане на ресурси и артефакти... Нали това е тръпката - като няма достатъчно манджа за всички и всеки гледа да завземе по някоя мина и да я опази. :lol:
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

jonyk написа:
camel написа:Прав си за много неща. Ама ако ще си мерим кой къде играе - то аз играя тази игра от приблизително 8 - 9 години, участвал съм в турнири и съм научил едно - не играй с Инферно. Обори ме - тъкмо ще се получи мечтаната от мен дискусия. :wink:
Ако искаш може да направим една игра. :)

Иначе предполагам знаеш, че некротата имат една слабост - духат супата срещу Касъл. :twisted:
нещо не си в час. колко скелета ще имам с Видомина на 3ти месец . Възмоно е и линчове обаче. А ти колко архангела и др. що не сметнеш демиджа
До третия месец ще имам поне 100 - 150 маркшмена и около 20 - 30 зилота, които ще правят около 60 -70 % по - голям демидж от нормалното (Ще играя с Орин срещу Ъндед естествено). А ако случайно имам умението тактикс смятай, (и естествено слоу на експерт и също така със сигурност ще съм първи на ход) че играта за теб е свършила. Още повече, че до третия месец ще имам лидършип на експерт. :)

- Of course not!
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Boromir написа:Ама и ти не си прав. Ако на човек му се прави един бърз детмач?
Аз никога не съм обичал микромениджмънта и затова винаги играя за ръш, и твърде рядко стигам до последните нива единици. Ако не спечеля още в началото, няма да мога да се развивам и да трупам пълчищата за битката на века, дето я описваш. Това си ми е играта - бегом по картата на лов за лесни ресурси, за някой артефакт и да надуша къде е противникът, и после айде всичко коз с тарана-герой на ръш.
Така можеш за тоя час и половина, дето го каза, да направиш 5 битки с някой приятел и повече адреналин и опит ще получиш, отколкото ако си играете първо на Сим Сити с трупането на ресурси и кашици, а после на Тотал Уор със строяването на куцо и сакато на полянката в центъра и рицарско чакане на врага да дойде.

То ако е само за трупане на ресурси и артефакти... Нали това е тръпката - като няма достатъчно манджа за всички и всеки гледа да завземе по някоя мина и да я опази. :lol:
Евала Боромире, наистина това е най забавното :D
My will be done!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”