[чик-чирик] ПернАти говорят за мъже...

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Заключено
Аватар
Longbow
Паисий
Специалност: Право
Курс: втори

Re: [чик-чирик] ПернАти говорят за мъже...

Мнение от Longbow »

Наложителен, четвърти (пред?)последен опит:

Дон Кихот = Longbow
Гошо Хубавеца = Vintersorg + Boromir
Мазньо или Мазньо-Празньо = Кисто
Мечо = dimo
Мустафа = phoebe
Картман = Smoking Mirror
Авджията = Плазмодий
Аверчето = pi4
Азис = Jamesmango
Китаеца = pora_e_priqtel
Доналд Дък = Бетон
Чуи = rogertaylor

Явно, не бях ползвал напълно правилна логика, ще се въздържа до излизането на крайни резултати... ;-)
Изображение
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Дон Кихот = Longbow
Гошо Хубавеца = Pi4 & Бетон
Мечо = dimo
Мустафа = phoebe
Картман = Боромир
Авджията = Плазмодий
Аверчето = Пора е Приятел
Азис = Smoking Mirror
Китаеца = JamesMagno
Доналд Дък = Vintersorg
Чуи = rogertaylor
My will be done!!!
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

На този рунд: Longbow - 5, Gogigagagagigo - 6.

Ангеле, откажи се вече. :P
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Както казва Петър Вучков - "Гадаете"
Естествено че има логика. Оставете разграниченията мъжка и женска логика. Моето предположение, с което мнозина ще се съгласят е, че жените са слагали аверчетата си в хубавите никове и хората, които не понасят или искат да осмеят в лошите. Обаче разграничението добри/лоши никове е субективно. Защото има жени, които те нареждат, както и да те нарекат, просто устите им са такива. Аз ще продължавам да си вярвам, че сред 5те няма такива, но ако не мога да уцеля списъка и този мит ще отпадне.

Ето и моя кратък, но съдържателен анализ, кой ник какво предполага:

Дон Кихот - човек вярващ в загубени или смешни идеали и борещ се с вятърни мелници. Това може да е и добър и лош ник, зависи коя от 5 го казва и срещу кого. Почти съм сигурен, че е употребен подигравателно. Освен ако не е употребен с идеята да се изтъкне идеализъм и романтична натура.

Мазньо - казано направо - човек, който се мазни на много форумци. Дори самия аз мога да ви намеря 13 форумци отговарящи на това, но пазя гатанката за следващия кръг. Образа се предполага, че е измислен с цел да се осмее опита на някого да е приятел с всички, както Мазньо се мазнеше на Херцог Трън. Вече не правят такива анимации

Азис - Може би са искали да кажат АПИС? Шегичка. Предполагам, че или става дума за болен чалга-фен или за някой, който се изрусява. Общо взето все гадни неща, с които 5те да го асоциират. Особено тези 5 са противници на чалгата и за да пуснат този ник, явно са искали да подчертаят някой белег, който с друг ник ще е твърде леко.

Китаеца - Може и да е част от образа на Азис, като негово допълнение. Може и да е просто някой имащ връзка с Китай. Дано никоя от тях не знае, че играя на Generals с Китай. Със сигурност е употребен с чувство за хумор, въпроса е контекста.

Доналд Дък - в другия списък имаше Пате. Но едва ли има връзка между двете нарицателни. Вариантите са или да е някой, който фъфли или някой с патешка физиономия. В този ред на мисли може да е всеки и затова това е най-трудния за гадаене образ.

Чуи - друг сложен образ. Би могъл да е някой висок, с обилно окосмяване. Или издаваш мучащи неразбираеми звуци. Във всеки случай има образ на добър гигант, напомнящ душичката на морско свинче. Странно е, че във форума няма такива хора.

Мечо - единствения чисто позитивен прякор. От гледна точка на отношението. Предполагам е някой, към когото Групи4ката е позитивно предразположена и гледа на него като на мечок за гушкане. Не мога да повярвам, че написах това последното. И все пак е някой с образ на добрия мечок, който се грижи за всички или който е позитивно приет от всички. Затова още си държа, че това е Димо.

Картман - Някой пълничък, гротескен образ, антисемитски настроен. Във форума не липсват такива. Предполага се, че са го сложили да подчертаят дебилно и обиждащо държание на някого, както е осмивано в сериала Саут Парк, че този образ. Малко варианти има от 13те момчета за този образ, стига гадаещите да могат да виждат обективно и по-далеч от нослето си.

Аверчето - Предполагам 2 неща. Или е някой "Авер" на компанииката, който всички си приемат като иронично аверче на вси. Или е авер на някой от момчетата, като играе side-kick ролята на неговия му образ. И тук пасва със всички, макар, че за Картман и Доналд могат да се измислят как се казват приятелите им.

Гошо Хубавеца - Щом е би-образ, значи притежателите му имат много общи белези. Предполагам външни, те жените кво друго да гледат (айде не ми се обиждайте, знаете че държа на вас... ъъъ на конкретни от вас). Освен, че се предполага иронията в образа, се предполага и "Хубавеца" да е бъзик с външните белези на хората, един вид ирония. Ако Плазмодий и Фийби не бяха разкрити, бих ги обидинил в този образ. Не за друго а защото са многопластови персонажи. Пу, какъв е този гаден вкус в устата ми? Лол, това е вкуса на лизането на задници. Поправка: ако някой от тях чете, да възприема поста ми по възможно най-обиждащия и унизяващия начин, мерси.

И така - мога да направя и профили на момчетата, но тъй като има модератори, ще се въздържа. Най-малкото защото ше обидя всички. Почти всички. Но поне ще опитам, ок. Пък и вече съм правил, където е трябвало, знаем им отрицателните черти. Ако пуснете темата на двд - в раздела Екстри, ще сложа бонус списъка с гадни черти на момчетата...

Поздрави
Хулио
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Търговецът на кристал написа:Крис, тц, не е той. Хич не ти върви, смея да отбележа...
Димо е много близо до истината, остава само да ги подреди.

Момичета, още колко време оставяме загадката отворена?

Та та та там, та та та та рам... *тананика си*
Е, браво, ве! Изчетох 14 страници, само за да видя, че няма смиъл да чета нататък.
Чувствам се се едно влак ме е изнасилил.
Толкова ме боли и толкова ми е гадно!
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Longbow
Паисий

Мнение от Longbow »

Пореден опит:

Дон Кихот = Longbow
Гошо Хубавеца = Jamesmango + Boromir
Мечо = dimo
Мустафа = phoebe
Картман = pi4
Авджията = Плазмодий
Аверчето = pora_e_priqtel
Азис = rogertaylor
Китаеца = Vintersorg
Доналд Дък = Smoking Mirror
Чуи = Бетон

@ Bety_:
Да се откажа от Вас?! Никога! (освен в разни поразително невероятни обстоятелства) :lol:
Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Лонгбоу, Кристо - сериозно съм загрижен за вашето емоционално състояние, без майтап. Висенето в подобна тема и изписването на подобни чаршави не говори добре.. Никак... :albino:

..... му, връзвате се на кокошчиците и им правите кеф по тоя начин, егаси... Бъдете мъже - не пишете тук! :albino:
Аватар
Longbow
Паисий

Мнение от Longbow »

Според мен си е win-win положение - радваме „кокошчиците“, докато радваме себе си :-)
Пък и (съгласи се с мен) няма по-голям кеф от това да направиш кефа на една жена ;-)
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Че кой освен мен да прави кеф на женките, четкайки им информационно-клюкарската темичка, с тонове постове с цел привличане на вниманието и форонни интриги.

Но истината е, че женките, които не са били на срещата, не могат да разберат какво толкова им е щукнало на групи4ката да обсъждат форонци. Те личен живот нямат ли си? (в своя защита ще кажа, че аз като обсъждам форумци е само с цел пародия за студентския ми сериал)

пс: с Некраш мислехме да направим подобен списък на всякаквополови форумци и да им мислим откачени прякори. Дори да го оформя като разказче ми хрумна.

Инак, какви са били условията да се покани момче на чик-среща? Трябва ли да е приближен на момичките или?

пс:2 пак забравих да напиша - тази тема е за да се отвлече вниманието на форумците от случващото се в Дания. Както и неразборията в ЮФ. Един вид - прах в очите. Дано сте се хванали.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Бети, по-горе Кирето има общо 9 верни отговора, не са 6.
Ангеле, 6 са - не можеш да отлепиш от това число и това е.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ели предполагам пак си пропуснала поста ми с логиката, щото е дълъг сигурно. Ще го коментираш ли, поне откъм хумористичната му страна, то за сериозна, ще почакам? :mrgreen:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не, Кристо, не съм го пропуснала - дори ми беше много интересен, макар да имам да чета разни други работи в момента. Как обаче очакваш да го коментирам? Има логика в написаното от теб, но то, вярвам, беше ясно и по-рано, и не стеснява кръга на "заподозрените".
Бъркаш за Азис и си много прав за Доналд Дък - той е най-труден за разгадаване. Иначе като обобщение е добро.

---
Но не е истина колко добре се получи тая тема. Още еййй толкова мъничко й трябваше, за да е съвършен мат'риал за анализ. Но това не пречи да се опитам да направя такъв в петък, когато затваряме загадката (решението е еднолично, ако някоя от кокошчиците има против, да се обади). Дотогава, уважаеми господа, плажът е ваш. :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Дон Кихот - Лонгбоу
Картман - РоджърТейлър
Мустафа - Фийби
Мазньо - Кристо
Гошо Хубавеца - Пич и Бетон
Авджията - Плазмодий
Чуи - Джеймс
Аверчето - Пора е приятел
Мечо - Аз
Азис и Китаеца - Смоукинг Мирър и Боромир
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

:Alex_01:
:Mauridia_37:

Момичета, дали да приемем тези 12 съвършено верни отговора като достатъчни за покана за чик-среща? Аз викам, че стигат. Доналд ще го прежалим, ако някой се сети кой е той, получава шоколадче.

Браво, Димо. :salute:

Ееей, колко се измъчихте...
В края на ноември
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Ами хайде, стига толкова 17 страници дързост и красота. :monkey: :lol:

Димо, честито! :D
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Заключено

Обратно към “Потребители”