Връзки с обществеността
Модератор: Boromir
-
SweeT^Puppy
- В началото бе словото
Връзки с обществеността
Търсих къде ли не, но никъде не намерих с какво се кандидатства в СУ за връзки с обществеността. Много ще съм благодарна ако някой ми каже, а също така и за журналистиката и различните етапи на изпита. Благодаря много...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Връзки с обществеността
Глей ся, просто си се ориентирала възможно най-добре за своите 18 (предполагам) години! Чудесен избор!SweeT^Puppy написа:Търсих къде ли не, но никъде не намерих с какво се кандидатства в СУ за връзки с обществеността. Много ще съм благодарна ако някой ми каже, а също така и за журналистиката и различните етапи на изпита. Благодаря много...
Кандидатства се с 3 изпита:
1. Литература
2. Журналистика - писмен
3. Журналистика- устен
Почвай да се готвиш още отсега и дерзай! И няма да сгрешиш, при нас е весело!
-
SweeT^Puppy
- В началото бе словото
Re: Връзки с обществеността
Мерси много, а какво точно представлява писменият и устният изпит по журналистика? А можеш ли да ми кажеш какви предмети се изучават през годините? Много благодаряVintersorg написа:Глей ся, просто си се ориентирала възможно най-добре за своите 18 (предполагам) години! Чудесен избор!SweeT^Puppy написа:Търсих къде ли не, но никъде не намерих с какво се кандидатства в СУ за връзки с обществеността. Много ще съм благодарна ако някой ми каже, а също така и за журналистиката и различните етапи на изпита. Благодаря много...
Кандидатства се с 3 изпита:
1. Литература
2. Журналистика - писмен
3. Журналистика- устен
Почвай да се готвиш още отсега и дерзай! И няма да сгрешиш, при нас е весело!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А защо не хванеш да прочетеш темата Журналистика (в този раздел е)? Вътре има всичко, което те интересува, плюс доста флъд, но ще го преживееш, надявам се.
Относно предметите, аз бях разказвала там, но виж сайта, който Алхимикът ти даде, не си е играл да го прави за оня, де вее
Там има всички програми.
Успех и догодина да търкаш наште столчета и коридори!
Относно предметите, аз бях разказвала там, но виж сайта, който Алхимикът ти даде, не си е играл да го прави за оня, де вее
Успех и догодина да търкаш наште столчета и коридори!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
ManU_UlTraS
- В началото бе словото