за пичовете от първи ред вдясно в 272, които пристигаме в 7

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Публикувай отговор
Аватар
BLEED
В началото бе словото
Специалност: право
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: за пичовете от първи ред вдясно в 272, които пристигаме в 7

Мнение от BLEED »

radja написа:рядко определям хората, които всячески се стремят да направят впечатление на преподавателите като "пичове", просто защото начинът по който го правят не ми допада особено.

обикновено успявам да седна до 4 ред и то сравнително централно. принципно се опитвам да слушам и записвам, но бързо губя интерес(явен индивидуалист съм- предпочитам да чета сам) и в най-добрия случай завършвам лекцията само слушайки.

anyway, на мнение съм, че лекциите не са за да показваме колко много харесваме очната линия на преподавателите си или за да инспектираме новите им обеци или игли на вратовръзките, а за да добием някаква представа от изучаваната материя.(понякога изучаваната материя е къдрокосата колежка от дясно на нас- при мен винаги е една и съща..)

бтв ако не успея да хвана до 4 ред обикновено сядам по-назад и убивам времето, тъй като 0% вероятност да се чуе нещо(освен при Новкиришка)

що се отнася до времето- винаги съм 10 по-рано или съвсем малко след(последния случай е поради urgent посещение на кафелафката до вътрешния вход(най-чиста е и опашката се изнизва най-бързо).

Ами аз пък исках да кажа,че според мен не е правилно да се прави заключение,че едва ли не всеки,който седи по-напред в аудиторията,го прави с някакви користни цели. Аз лично никога не успявам да седна по-напред от 3-ти ред,но ако имах възможност,винаги ще седя някъде отпред поради една простичка и известна на всички причина-проблема с озвучаването. А що се отнася до намеците,че някои хора сядат отпред,за да бъдат забелязани-това ми се струва странно и неотговарящо на истината. Преподавателите си имат достатъчно много задължения и изобщо не целят да помнят някого. Просто някои хора искат да учат и затова идват по-рано и заемат хубави места,за да могат спокойно да слушат и записват. Като цяло мисля,че ако има някой,който иска да изпъква,седейки винаги отпред,то той просто няма реална преценка за действителността.Но с цялата си добронамереност и наивност аз наистина смятам :) ,че такива хора няма. И нека не бъдем лицемери и да се обиждаме и подиграваме едни на други-истината е,че повечето от нас са влезли в този университет и в този факултет с цел да понаучат нещо. Така че нека не обясняваме как ние ей така просто си преминаваме през материала и през изпитите,защото не мисля,че е точно така. Всъщност цялата тази тема по-добре да бъде изтрита,понеже освен някакви язвителни забележки не може да предизвика нещо особено по-различно и добро. Моето послание към вас е: намерете златната среда-учете си,сядайте на места,които позволят нормално възприемане на съдържанието на лекциите и не мислете,че другите се опитват "да намажат" чрез някакви евтини хитрини и трикчета. Това е.
Horny
В началото бе словото
Специалност: HHJGJ

Мнение от Horny »

Муууууууухльовцииииии
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Pisobella написа:Тва, че е пометнала, не означава, че се е взривила, че да има кръв чак по стените :shock:
Е, представям си на какъв радиус е летяла карантията и, щом чак до стените е стигнало.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Ksto
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско Управление
Обратна връзка:

Мнение от Ksto »

Е може ли да сте такива натегачи и гъзолизци бе хахха....цял живот ли ще така ще я карате :salute: :salute: :salute:
Horny написа:Муууууууухльовцииииии
Е ти обобщи темата :lol:
Аватар
Derek
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Derek »

Абе няма ли кой да я локне тая тема?
Бъди промяната, която искаш да видиш в света.
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Брееее !

Ами, какво да се прави. Във всяка тема си има оффтопик - тука си е малко повечко де :) . Колегите като не искат да обменят опит по темата ххх . . .
||
\ /
Последно промяна от aL` на 13 Окт 2008, 16:56, променено общо 3 пъти.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
Derek
Пишеща машина

Мнение от Derek »

Тъй като чета горе не се пишат много смислени неща:
Муууууууухльовцииииии
Е може ли да сте такива натегачи и гъзолизци бе хахха....цял живот ли ще така ще я карате
Аватар
Ksto
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско Управление
Обратна връзка:

Мнение от Ksto »

И какво не му е смисленото?Вие тук си правите едва ли не наръчник "как да се мазним по-успешно"?Какво очаквате-подкрепа?Браво младежи,това е пътят към постигане на успех и просперитет,правилния начин да изкласим на изпитите!

Коментарите са поече от подходящи 8)
Аватар
Derek
Пишеща машина

Мнение от Derek »

Кой прави наръчник "как да се мразим по-успешно", душко? Дори да чакам подкрепа, друже, няма да я чакам от теб. Не е твоя работа как ще изклася, нито пък какъв път съм поел. Та.. успокой се и приятна вечер. :wink:

Всеки влиза в тая тема, вади калашника, пуска два-три тигела и доволно се омита. Според мен трябва да се локне и това е,.. само създава напрежение.
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Ksto за съжаление май си доста повърхностен и не си успял да разбереш, че това въобще не е тема относно "как да се мазним по-успешно".
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
kyrtika
В началото бе словото

Мнение от kyrtika »

Басси лекетата, думи нямам, сто процента сте от зализаните гадни педалчета сноби, дето записват дословно и бъзиците на лекторите, пък после една искова молба не можете да напишете.. blow your brains off better :cheers:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Ще го кажа по-мило: трябва да си много зле, за да мислиш, че като седнеш на първия ред и се натягаш на някого. Това говори какво ви е мнението за преподавателите и какво ви е мнението за ранобудните студенти, дето като влязат и имат избор къде да седнат.

Аз понякога успявам да уцеля първия ред в дясно, баш както е по темата, ама рядко пиша лекциите, рядко слушам изобщо - който не вярва, мога да му покажа тетрадката си със стихове, има ги по дати, кога са писани.

Изобщо, каква е тази завист, че някой е станал 1 час преди вас и е седнал отпред, било то с цел да записва по-добре или просто да си е отпред (в моя случай - заради колежките).... По-добре се пробвайте да сте по-напред отколкото "то гроздето е кисело".... нали?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
rkk
Драскач

Мнение от rkk »

просто да си е отпред (в моя случай - заради колежките)....
Е пък ти, само на първия ред ли има хубави колежки :roll: :mrgreen:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Да станеш по тъмно, за да ти замирише на жена на лекция :scratch:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Плазмодий написа:Да станеш по тъмно, за да ти замирише на жена на лекция :scratch:
ахахаххахахахах,
ако някой път отида ще погледна дали се душат
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”