Че те като щурмоваци пред Берлин.. налитат и се блъскат и то здраво..
и аз пътувам за Студ.град и знам че е бая дълъг и изморителен пътя ама пък чак толкова да се натискам да седна...
Айде малко по-културно става ли...
Ваш колега (не от СУ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Много "яка" тема,баце! Btw,aз съм от тия,дето блъскат и ритатBUMBAR написа:Направило ми е много кофти впечатление как се качват хората/студентите от СУ?/ на спирката на култовия рейс 280..
и аз пътувам за Студ.град и знам че е бая дълъг и изморителен пътя ама пък чак толкова да се натискам да седна...
Ваш колега (не от СУ![]()
![]()
)

Не - не ми е проблем уважаемий - ако е за блъскане и ритане и аз мога да раздавам запомнящи се ... Пък и такива като теб фенове на рапа профилактично трябва да ги пооотупват че в разторбените дрехиМного "яка" тема,баце! Btw,aз съм от тия,дето блъскат и ритат само и само,за да седнат. Проблем?!?!
По-скоро великотурските - май точно тези автобуси там ги правят по лиценз. Аз не бих си представил да докарат нещо ново директно от Германия. Пък и там дори и старичките автобуси имат климатик, а нашите... Може да се бъркам де и да са надминали очакванията ми, но някакви подобни спомени имам за надписите, къде са произведени.Vintersorg написа:280 ЗАВИНАГИ! НИКОЙ ДА НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА ХУЛИ НАШИЯ ОТЕЧЕСТВЕН ЩУРМ НА ВЕЛИКОНЕМСКИТЕ МЕРЦЕДЕСИ 280!
да,има проблем,ама проблема е в теб самия....Kenzo написа:Много "яка" тема,баце! Btw,aз съм от тия,дето блъскат и ритатBUMBAR написа:Направило ми е много кофти впечатление как се качват хората/студентите от СУ?/ на спирката на култовия рейс 280..
Ваш колега (не от СУ![]()
![]()
)
само и само,за да седнат. Проблем?!?!