И нас не ни забравяйте, все пак.
* Ирка, информацията е сверена, спокойно - листът, в крайна сметка, приключи вечерта у мен.
Модератор: Плазмодий
Мила не може да си представи изобщо, че някоя би искала и неметафорчно да ме зае... как беше думата...Мила написа:Чикс, заебете Кристо (абсолютно метафорично използвам израза!) и дайте да си изберем песен![]()
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Айде ше издам малко от магииката - ти беше пуснал снимка с дълга коса като си бил, и от там - Чубака/Чуи.... предполагам Блъди е мислела за тази ти снимка, като са ти мислели прякора, поставих се на нейно място и си пасна...camel написа:Аз пък защо точно Чуи.
camel написа:Аз пък защо точно Чуи.
Аааа не, не си ми обидил. Просто ми стана интересно защо аз - Чуи.Kristo написа:Айде ше издам малко от магииката - ти беше пуснал снимка с дълга коса като си бил, и от там - Чубака/Чуи.... предполагам Блъди е мислела за тази ти снимка, като са ти мислели прякора, поставих се на нейно място и си пасна...camel написа:Аз пък защо точно Чуи.
Извинявай, ако съм те обидил, не съм ги мислил аз, аз само ги налучквам...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Търговецът на кристал написа:О, идеята за песен се приема (но не и преди да отчета, че Кристо има цели трима познати от списъка - засега няма да казваме кои са, за да поддържаме съспенса, така че печели имунитет, който, няма спор, му беше доста необходим тази вечер).
Момичета - песен?