ИЗБОРИ за Студентски съвет !!! (17.11.2005)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Колеги,
Никого в нищо не обвинявам и срещу никого не заставам
Изнесох малко факти.
други от неговия факултет имат друго мнение за него.
Вие имате друго, аз друго.
Ако наистина е съвестен, не би написал това в мейл групите.
Ок
Мир на земята
Поздрави на всички
Никого в нищо не обвинявам и срещу никого не заставам
Изнесох малко факти.
други от неговия факултет имат друго мнение за него.
Вие имате друго, аз друго.
Ако наистина е съвестен, не би написал това в мейл групите.
Ок
Мир на земята
Поздрави на всички
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Симо, а имаш ли представа, каква е изборната процедура като цяло? Ще дигаме червени и зелени флагчета
или какво? И ако от моята велика специалност е подал само един човек молба за членство в съответния факултет /не СС/, това означава ли, че той е автоматично избран?
Знам, че нищо не ми струва да отида в 24-та и да попитам...ама сега ми дойде наум.
Cheers!
Знам, че нищо не ми струва да отида в 24-та и да попитам...ама сега ми дойде наум.
Cheers!
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Виж сега, мен не ме учудва, че някой има негативно мнение за СС. Учуди ме грубата забележка за юристите като цяло, а също и как човек, който е вътре в СС, е разочарован от СС...все едно самото СС да казва "ми зле сме, корумпирани сме, злоупотреби правим и др., моля сменето ни!". Така ми прозвуча.
Как може да се разбере кога един мейл е от СС и кога е от някой, който не е упълномощен да говори от тяхно име? Всичките обяви и новини идват все от този адрес...
Как може да се разбере кога един мейл е от СС и кога е от някой, който не е упълномощен да говори от тяхно име? Всичките обяви и новини идват все от този адрес...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми аз не съм Симо, ама ще отговоряBagpipe написа:Симо, а имаш ли представа, каква е изборната процедура като цяло? Ще дигаме червени и зелени флагчетаили какво? И ако от моята велика специалност е подал само един човек молба за членство в съответния факултет /не СС/, това означава ли, че той е автоматично избран?
Cheers!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Winyan написа: Как може да се разбере кога един мейл е от СС и кога е от някой, който не е упълномощен да говори от тяхно име? Всичките обяви и новини идват все от този адрес...
За този мейл се постарах да разбера кой го е пратил.
Това е посоченото лице.
(логично е след като той има достъп до мейл групите)
И нека уточня , че това не е мейла на СС
Това е мейла на мейл групата на някой си факултет или ФСС
И още нещо - той не е член на СС, така че не сте прави като казвате, че лице от СС говори срещу СС.
*ок да не се задълбочаваме в празни приказки
Поздрави!
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Обратна връзка:
Значи, всеки кандидат следва да се погрижи да го познават не само в неговата специалност. Но ако целият ти курс гласува за теб, това би стигнало да попаднеш в листатаBagpipe написа:Princess, говориш за факултетния СС, нали? Защото аз за него се интересувам конкретно...ама няма значение, ще се разбере на място.
А и ако...ме познават хора само от моята спец. примерно, как ще гласуват останалите за мен?
А иначе - и за ФСС, и за СС се гласува по факултети. Както каза и Принцеса, това става с интегрални бюлетини.
И още нещо - агитация в деня на изборите, независимо от формата, се счита за неправомерна. Това означава - не може да се лепят плакати, а вече залепените се махат. Не може да се водят хора от кандидатите или техни "приятели", за да гласуват за еди-кого си. Считам, че не е излишно всеки от кандидатите да знае това, въпреки че то се разбира от само себе си. Надявам се такива прецеденти да няма.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Значи аз доколкото знам, изборите за ФСС-та минаха...Bagpipe написа:Princess, говориш за факултетния СС, нали? Защото аз за него се интересувам конкретно...ама няма значение, ще се разбере на място.
А и ако...ме познават хора само от моята спец. примерно, как ще гласуват останалите за мен?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Разяснение
Да поясня, в някои факултети изборите за ФСС са проведени, но има и такива, където изборите за ФСС се провеждат паралено с тези за СС, т.е. зависи от факултета, в който се обучавате 
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Обратна връзка:
Абсолютно, има такива - физическия и ГГФ например
Принцеса, зависи - не винаги за ФСС се правят по стаи, в Юридическия и Историческия преди 2-3 седмици си се правеха с бюлетините в коридора, както си му е реда. Такива в залите има най-вече при първокурсници, то пак често се използват бюлетини или листчета
Принцеса, зависи - не винаги за ФСС се правят по стаи, в Юридическия и Историческия преди 2-3 седмици си се правеха с бюлетините в коридора, както си му е реда. Такива в залите има най-вече при първокурсници, то пак често се използват бюлетини или листчета
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: