Снимки на потребители vol. 4
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Снимки на потребители vol. 4
Ровейки из старите ленти, намерих ТЕЗИ муцуни!
Неееее, нечовеци! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Виж кое твое изказване съм коментирал и тогава разсъждавай.Казваш,че който не иска да вижда снимки да не гледа темата.Ако не загряваш,идеята е че хората искат да гледат снимки,но не и твоите,които са нафлудили последните 10ина страници и са достатъчно големи,че да се набиват на очи.Цепиш ли или да ти го сричкувам?Kristo написа:Убий ме, но нали това е идеята на темата "Снимки на потребители" - снимки на потребители. Не слагам клипчета или флаш-презентация, за да ми скачате, че не съм по темата или нещо такова. Пък и размера дали има значение, не е казано колко да са големи, пък те не прецакват страницата, значи няма проблем.Плазмодий написа:Как да не ти се види снимката,при положение че като цъкнеш на темата и се отвори няма начин да не забележим магнетичната ти персона с големия размер на снимките дето ги пльосваш.Kristo написа: 2. Че да не са ми гаджета, че да им давам избор, пък егаси. Който не иска да вижда снимки, да не гледа темата "Снимки".
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
хора честно не разбирам къде е проблема. темата нали е снимки на потребители? кристо нали е потребител? снимките нали са негови? значи отговаря на условията.. какво повече? просто е глупаво да се поставят такива ограничения. има и други хора, които пускат страшно много снимки. да те не са той и снимките им са по-различни...ама какво - цензура ли ще слагате? просто не е справедливо толкова да го тровите човека
по този повод и аз ще сложа една за мен забавна снимка...
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/imag ... 9c38ee.jpg
по този повод и аз ще сложа една за мен забавна снимка...
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/imag ... 9c38ee.jpg
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Какво против моите снимки? И защо точно моите да не искат да гледат? Глупости на търкалета.Плазмодий написа:Виж кое твое изказване съм коментирал и тогава разсъждавай.Казваш,че който не иска да вижда снимки да не гледа темата.Ако не загряваш,идеята е че хората искат да гледат снимки,но не и твоите,които са нафлудили последните 10ина страници и са достатъчно големи,че да се набиват на очи.Цепиш ли или да ти го сричкувам?
Адски глупаво е да не пускам снимки, само защото някакви си хорица, не искат да ме гледат. Техен си проблем, не играя по свирката на никого, ако имат проблем, да си го решават, писнало ми е от хора, които ми казват какво да правя или не. Аз си спазвам правилата на форума и идеята на темата, които не му изнася - да си трае и да си гледа работата, не сте ми никакви да ви козирувам шефченца, сори майна, това е положението.
Не обичам да правя, каквото хората искат, съжалявам, темата е за всички потребители, ако искате ваши си снимки само да си гледате - не е тук мястото, и стига сте опявали като дърта свекърва за глупости.
Пс: за големината - вижте снимките на тази страница, моите са по-малки като резолюция и размери. Аман от двойни стандарти.
Пс2: за да съм по темата:

Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Това да не е някъде във Витоша? Симеоново, Бистрица?
ПС: като си правиш, каквото си знаеш, прави си го и не се обяснявай, просто смисълът се губи така.
ПС: като си правиш, каквото си знаеш, прави си го и не се обяснявай, просто смисълът се губи така.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, Витоша е, на юг от Драгалевци... в посока Хижа Алеко, снимката е направена от Рая-Александра.Solveig написа:Това да не е някъде във Витоша? Симеоново, Бистрица?
пс: просто има прекалено много хора, които държат да командват и да налагат мнението си тук, нещо срещу което се боря, и някакси не мога да се удържа да ги пратя, където им е мястото, най-вече за мой кеф. Да им е, честито.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
Хайде сега Кристо скролни на последното ми мнение,виж какво съм написал,какво съм коментирал и тогава го играй оборотен.Казваш,че никой не е задължен да ти гледа снимките,моята идея беше че няма как да не ги види тъй като са достатъчно големи и достатъчно начесто в темата.
Малко ме вълнува за какво и срещу кого се бориш,къде,как и по какво се снимаш и прочие лично твои мании.
Но ти си бъди онеправдан,аз тъй или иначе внимание рядко ти обръщам
Малко ме вълнува за какво и срещу кого се бориш,къде,как и по какво се снимаш и прочие лично твои мании.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Естествено, че като ги пускам така, очаквам да се видят, какъв ви е на всички проблема, че си показвам снимките? Нима ми е забранено да пускам снимките, така че да се виждат от всеки, които чете темата?Плазмодий написа:Хайде сега Кристо скролни на последното ми мнение,виж какво съм написал,какво съм коментирал и тогава го играй оборотен.Казваш,че никой не е задължен да ти гледа снимките,моята идея беше че няма как да не ги види тъй като са достатъчно големи и достатъчно начесто в темата.
Нормално е, тъй като темата е за снимки, да пускам снимки и те да се виждат. Ако някой не ги харесва - негов си проблем, пак ще го кажа - не играя по свирката на никого. Още повече, че всички си пускат снимките в такъв размер и се виждат. Моите не са по-специални, че хората да ги е яд, като ги показвам. Ако някой не иска да ги вижда, а аз му ги лепя в любимата темичка - толкова по-зле за него, с радост бих дразнил групи'чката смотаняци, които не обичат да им се мъти водата и да им се разваля кефа от външни хора.
Нещо повече - държа да не се коментира, дали да си пускам снимките или не - това си е мое решение, всички които ми се месят, просто си приказват на вятъра. И порастнете малко...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
В последните си 3-4 мнения все едно и също предъвкваш,всички разбраха,че копнееш за внимание.Както написах и ти разбира се не го взе под внимание,това не ме касае.Коментирах чисто и просто изказването ти,ти опъна шатрите и направи циганията 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хайде сега глупости - нима всеки, които пуска снимки тук, не го прави, за да бъдат видени?Плазмодий написа:В последните си 3-4 мнения все едно и също предъвкваш,всички разбраха,че копнееш за внимание.Както написах и ти разбира се не го взе под внимание,това не ме касае.Коментирах чисто и просто изказването ти,ти опъна шатрите и направи циганията
Защо не размахващ този пръст с вниманието на другите, които слагат снимки в този размер в темата, а само на мен?
И пак питам - какъв ти е проблема, да пускам снимки в темата за снимки, че толкова се репчиш?
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
Коментирах това твое изказване с идеята,че хората,които не харесват снимките ти трябва да се откажат от темата,щото няма как да не забележат идентичните фотоси през няколко страници и ВЪОБЩЕ НЕ МЕ КАСАЯТ ЖАЛКИТЕ ТИ ФОТОГРАФСКИ ПОЗИ.Да ти го удебеля ли още,да ти го оцветя ли,да го спелувам нещо?Плазмодий написа:Как да не ти се види снимката,при положение че като цъкнеш на темата и се отвори няма начин да не забележим магнетичната ти персона с големия размер на снимките дето ги пльосваш.Kristo написа: 2. Че да не са ми гаджета, че да им давам избор, пък егаси. Който не иска да вижда снимки, да не гледа темата "Снимки".
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нали ти казах - ако им пречи - да се откажат от темата, какво лошо има в това?
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Да се разпиша още веднъж...
- Прикачени файлове
-
- 2008_10030004.JPG
- (66.5 KiB) Свалено 933 пъти
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Обратна връзка:
С най-скъпото ми приятелче:
http://img208.imageshack.us/my.php?imag ... 146hw4.jpg
http://img208.imageshack.us/my.php?imag ... 146hw4.jpg
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -