2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: 2-ри курс ПРАВО (2008 - 2009)

Мнение от Kristo »

Ако имате програмата - предметите, които са с надпис Лекция и е посочен поток са задължителни, другите не са....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

А защо по АП само 7 групи (1,2,3, 9, 11,13,15гр) имат упражнение, а другите не?

Значи, задължителните предмети 1вия семестър (с изпит януари) са МО, КП, МПП и ИП или ?
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Дени написа:А защо по АП само 7 групи (1,2,3, 9, 11,13,15гр) имат упражнение, а другите не?

Значи, задължителните предмети 1вия семестър (с изпит януари) са МО, КП, МПП и ИП или ?
Некраш от 14та група, ме светна, че сигурно не са имали място да допишат другите групи, но всеки може да ходи, когато си поиска. Предполагам примерно те ше идват с нас - 13та....

ами виж кои са двусеместриални, мисля, че в лигъл-тиъри, там дето са конспектите има схемата...
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

Някой може ли да напише програмата тук или да ми каже има ли я някъде из нета, тъй като нямах възможност да се добера до су тези дни. По-конкретно ме интересува 1ви поток, 1ва група. мерси предварително
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Понеделник от 9 до 11 имаш АП ( 1ви поток , лекция , ауд.255.) и от 11 до 13 Международни отношения ( лекция 272 ). Май това стига, понеделник все ще се докопаш до програмата :P.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

aL` написа:Понеделник от 9 до 11 имаш АП ( 1ви поток , лекция , ауд.255.) и от 11 до 13 Международни отношения ( лекция 272 ). Май това стига, понеделник все ще се докопаш до програмата :P.
Мерси мн за скоростното инфо :P А днес има ли някакви лекции?
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Разни упражнения и лекция в 224 по Сравнително конституционно право, но едва ли ще отиде някой според мен.
Хайде да ни е честит новия сайт на университета. Дано е по-полезен от предния ( още не съм го разгледал ). Сайта на факултета пределено не върши работа :) . Толкова не можаха ли да качат пограмите :/ .

http://uni-sofia.bg имах предвид loverlips
Последно промяна от aL` на 03 Окт 2008, 09:51, променено общо 3 пъти.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
loverlips
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от loverlips »

Нов сайт? В момента разглеждам този http://www.law.uni-sofia.bg, но не виждам промени. А и да има, то те са трудно забележими. Явно е доста трудно да се направи web страница с необходимата и най-важното - Актуална информация, която да е в помощ на студентите. Дано поне търпението ни бъде възнаградено...някой ден..
Аватар
nekrash
От дъжд на вятър

Мнение от nekrash »

Програмата действително буди известни въпроси... По МПП и МО всички групи имат упражнения, с което яснотата свършва. По КП само 3-та група няма упражнение, по АП от 4 до 8 група, 10-та, 12-та и 16-та нямат, а по ГП само 14 няма, но по-интересното при ГП е, че 3-та група има цели две упражнения: с 6 група, вторник, 9-11 часа и с 4 група, четвъртък, 17-19 часа...(явно компенсация за КП-то :mrgreen: ) :shock:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

ето линк, който решава поне част от проблемите с програмата http://www.law.uni-sofia.bg/SemR/DocLib ... D1%80.aspx

В смисъл само лекциите са упоменати в календарчето, ама се свиква...
Аватар
El
Пишете, о, братя

Мнение от El »

nekrash написа:Програмата действително буди известни въпроси... По МПП и МО всички групи имат упражнения, с което яснотата свършва. По КП само 3-та група няма упражнение, по АП от 4 до 8 група, 10-та, 12-та и 16-та нямат, а по ГП само 14 няма, но по-интересното при ГП е, че 3-та група има цели две упражнения: с 6 група, вторник, 9-11 часа и с 4 група, четвъртък, 17-19 часа...(явно компенсация за КП-то :mrgreen: ) :shock:
Не е така... Където са 3-та и 6-та група е сбъркано, става въпрос за 5-та и 6-та.
Ние нямаме КП, а други осем групи нямат АП, защото нямало преподаватели, доколкото разбрах. Като се появят, ще има промени в програмата. Друг слух, който чух, но наистина не знам дали е верен, е, че половината юристи ще имат упражнение по АП през първия семестър, а останалите - през втория. Това не е потвърдено от никого.

Дени написа:А защо по АП само 7 групи (1,2,3, 9, 11,13,15гр) имат упражнение, а другите не?

Дени, за първия въпрос виж горното написано.

За втория...
Задължителните са МО и МПП със сигурност. Информационното не знам дали е избираемо, или задължително, ако е Правната информатика, значи е задължително.
КП, ГП и АП са през втория семестър, учим си ги цялата година.
Разбира се, ако през първия семестър решиш да записваш някакви избираеми, ще имаш изпит и по тях :lol: :lol:
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...

... so I'll bleed forever
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Ех, Софийски, Софийски. . . информационно затъмнение, както винаги.
( да се извиня - явно все пак са качили програмата, какво съм гледал и аз нз ) :)

Ел, ако вторника става въпрос за 5и 6 група, а не за 3 и 6, в такъв случай 5 група имат 2 поредни упражнения ?!?
Аватар
El
Пишете, о, братя

Мнение от El »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Не бях видяла това!!! Лично отидох с програмата в деканата и ми го поправиха на 5-та и 6-та... Може и това да е правописна грешка. Пак трябва да се пита в деканата :?
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...

... so I'll bleed forever
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Мерси все пак за доста задълбочените мнения, ако не друго, поне пада смях с програмата и учебната такава 8)

Поне май ще лъсна кои са задължителните и кои не, щото и това си е важно :)

СКП днес беше сладко, бяхме малко хора, но преподавателя е мн готин, макар да говори бързо. Предмета изглежда приятен, за една чудесна обща култура, с изпит от 27 въпроса.

Ще почне следващата седмица и доста неща сиг ще се изяснят, надявам се.

И все пак е малоумно, с извинение, да учим едно, а всяка група да учи различно :shock:

Дано ИП не е задължително, че не искам правна информатика сега. А и се надявах КП да е изтеглено 1вия семестър, все пак имаме 4ч лекции, а мин година са имали по 2 ч на семестър, щеше да ни е по - леко втората сесия, ама нейсе, кой мисли да ни е по - лесно на нас ..
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Аватар
uNDiDo
От дъжд на вятър

Мнение от uNDiDo »

Дени написа:Мерси все пак за доста задълбочените мнения, ако не друго, поне пада смях с програмата и учебната такава 8)

Поне май ще лъсна кои са задължителните и кои не, щото и това си е важно :)

СКП днес беше сладко, бяхме малко хора, но преподавателя е мн готин, макар да говори бързо. Предмета изглежда приятен, за една чудесна обща култура, с изпит от 27 въпроса.

Ще почне следващата седмица и доста неща сиг ще се изяснят, надявам се.

И все пак е малоумно, с извинение, да учим едно, а всяка група да учи различно :shock:

Дано ИП не е задължително, че не искам правна информатика сега. А и се надявах КП да е изтеглено 1вия семестър, все пак имаме 4ч лекции, а мин година са имали по 2 ч на семестър, щеше да ни е по - леко втората сесия, ама нейсе, кой мисли да ни е по - лесно на нас ..
:laughing6: :oops:
Досега си говорих с Дени как да не обичам СУ... Тук НИКОГА няма скука. Нови такси, нов учебен план, хаотична програма, учебна дезорганизация, никаква информация, винаги "учтиви" служители, модерни технологии... Жалко само, че убиха много от атмосферата със санирането на вътрешните пространства на сградата! :lol: :bom:
I love Deny ! :oops:
Заключено

Обратно към “Други”