Откриването на Учебната година 2008/2009

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Откриването на Учебната година 2008/2009

Мнение от MidwinterSun »

prizivzaborba написа:А проф. Илчев каза ли нещо по въпроса кога ще приключи ремонтът в университета?
Каза нещо за оставащи само няколко дни до окончателно приключване на ремонта. Ако съм чула правилно.

Аз като ги слушах тия от ЮФ... как едва ли не техните възпитаници вече толкова години са в основните управленчески строеве на държавата... Като гледам на какъв хал сме, надали това е повод за гордост :?

Дотук с откриванията на Софийския университет. Повече такова нещо няма да си причиня.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
hazart
В началото бе словото
Специалност: МБ

Мнение от hazart »

MidwinterSun написа: Каза нещо за оставащи само няколко дни до окончателно приключване на ремонта. Ако съм чула правилно.

Аз като ги слушах тия от ЮФ... как едва ли не техните възпитаници вече толкова години са в основните управленчески строеве на държавата... Като гледам на какъв хал сме, надали това е повод за гордост :?

Дотук с откриванията на Софийския университет. Повече такова нещо няма да си причиня.
Ми то в БФ само за първокурсниците говореха... няма да е голяма загуба...
А относно така наречения ремонт, не е баш така... защото каза, че за ЦИТОЛОГИЯТА
има специален график (заради ремонт).
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Откриването беше много хубаво. Речта на проф. Илчев всъщност беше доста добра.
Ха, за трета година вече ходя на откриването, на за първи път успях да вляза в аулата, така че съм доволен.
Във ФМИ малко по-скромно беше, но и там нашият декан хубави думи каза.
А бе въобще 1и беше чуден ден.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

aL` написа:Бетон тъкмо бях готов да отчета, че си пропуснал буламача му, но уви :). На него пък му личеше, че е политик - говори много и не каза нищо, обеща много и няма да направи нищо (е това му е работата все пак ). А някак си, в цялата работа, успя да смести и проблема с изчерпването на природните ресурси ?!?
Аз какво казах, че трябваше да му гледам физиономията? Абсолютно не го слушах!
Не слушам хора, които се изказват по образователни въпроси без да разбират поне колкото мен!

А това с природните ресурси е страхотен образователен проблем. Как всъщност го вмести сред другото? На някакъв семинар по екология добре щеше да пасне Вълчев ама не сред студенти, а сред деца от детските градини и ясли, тъкмо научени да събират разделно боклука и на кой цвят кофа кое приляга - станиоли от вафли, стъкла от бурканчета и пластмаса от счупена играчка.
Защото децата не могат да четат, но цветовете се учат в детската градина.

Колегите от ФНПП да ме поправят, ако греша.
Изображение
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”