ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
vanityfair
В началото бе словото

Re: ЕТНОЛОГИЯ

Мнение от vanityfair »

Ох забравих. За тези които загряват бавно като мен и още не са осъзнали ЕИМ където ще имаме Народно изкуство е Етнографския музей :)
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

Хаха мерси за инфото Тединка, ма нали знаеш, че си имам 1 етнолог и от него вече съм наясно с много неща за тази година . 8) :mrgreen: :P айде до после ахахха :lol:

П.С. Имаме си питка ;)
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

Е, Аничка аз тия дето си нямат етнолог ;)
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Си имате мен :mrgreen: Виж колко съм добричка предлагам си услугите for free :P
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

Ей днес всички много щедри ;)
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Той Етнографският малко не съществува на практика в момента... Ма ще си имате лекции, споко :P Днес много народ беше, много етнолози, мн. нещо, много зайци :albino: Направо кат изкопаемо се чуствах :lol: Е не чак де, да не преувеличавам. Ма нещо май не съм ви запомнил съфорумците кои сте като физиономии. Орион-Елира я помня и я мернах, дайе по едно време беше току зад мене, ма не можах да се добера от толко народ :roll: :drunken: Хахах... Некой друг път... :bounce:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Да бе яко се получи май май :lol: . Даже се събрахме 2ри, 3ти курс и нагоре cooooollll :mrgreen: Обаче те миличките зайци не се запознаха с техния си курс аххах изплашиха се и си тръхнаха, а други останаха де (браво на тях !!!! :mrgreen: ), но нищо ще си се опознаят за 1 година :albino:

Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

Да екстра беше :) Ама наистина отначало имаше толкова мн хора, че не можех изобщо да се ориентирам .. drakusa ти се изяви като помощен персонал :mrgreen: ама така трябва де, човека като му е трудно да разчете имената
А на зайците евалата че останаха :albino: :drunken: :wink: казвайте ако има още нещо да помагаме :alien:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Хаха, да Тепи малко се беше притеснил, за пръв път му беше :P Ма ина4е е готин много. Някой от вас ще идва ли на конференцията - ам ще го видите в пълния му блясък... И като учен и най вече ато човек... С китара или акордеон и с едни забавни песнички (за "членът" ми е любимата :D :D :D ) Ама който дойде ще го чуе, за останалите ще пробвам уменията си във визуалната антропология :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Евентуално... може би...
Хахах, няма да компроментираме преподаателите си, я да си остане така за посветени само и участници в конференциите :bounce: :drunken: :drunken:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Каква конференция? Искам и аз ! :mrgreen:

Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

И аз искам, кажи каква е тази конференция и кога е. :D
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
drakusa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от drakusa »

Eх ма и вие, той Тепавичаров говори от една година за нея, мислех 4е от вас именно ще е основното участие. То срокът за подаване на заглавия за участие беше 30 септември, не знам дали вече не сте закъснели. Питайте го Тепавичаров, ако има все още места. Иииииих, наистина мислех, че втори и трети курс ще сте най-масово представени там. Пък покрай четенето на доклади наистина ве4ер стават страшни купони, а сега ще са цели три вечери :drunken: :drunken: :drunken: . Иначе конференцията е 16-19 октомври в Гюлечица, нейде из Стара планина.
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

чакай Тепавичаров да ни каже нещо такова на нас.. Като виден представител на 3ти курс да споделя , че дори не ни е казал за такова нещо....
In vino verittas
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Много странно, и сега само 4-ти курс ли ще присъства там, след като ние изобщо не знаем за какво става дума? И какви материали се представят на тази конференция? Ние можехме да представим нещо от лятната си практика, не е честно :evil:
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

ее стига бе, пак ще се оказваме последните разбрали :Alvarin_34: .. а даже не сме 1ви курс... нищо догодина ако има ще знаеме и сме там :big_boss: Кажи какви материали трябва да се подготвят?
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Заключено

Обратно към “ИФ”