Специалност ПРИЛОЖНА МАТЕМАТИКА
Модератори: Methuselah, thegirl
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: 3
Re: Специалност ПРИЛОЖНА МАТЕМАТИКА
За сега сме двама, в противен случай трябва да имам 6 - няма проблеми 

Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Усещам че ще има Showdown между мен и FMI 
AIG - Always Insure Garbage
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
Честито колеги(надявам се след тая сесия да си останем колеги
)
Скоро ще усетите напрежението на Приложната математика
Няма да казвам обаче къде точно, за да не развалям изненадата 
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Хмм. Щом не съм имал изпит даден се предполага че не съм учил материала за него. При положение че те се натрупват значи ли че трябва сам да наваксвам изпуснатото?Kemchev написа:За да се прехвърлиш ти трябва успех 5.50. Продължаваш от курса, до който си стигнал.. като ти се натрупват изпитите, които ги е имало в новата ти специалност, а ти не си ги държал.
- LFirestorm
- В началото бе словото
Може да си имал нещо подобно, но да нямат достатъчно съвпадение... И да отговорността да си наваксаш е твоя ...Crossfire написа:Хмм. Щом не съм имал изпит даден се предполага че не съм учил материала за него. При положение че те се натрупват значи ли че трябва сам да наваксвам изпуснатото?Kemchev написа:За да се прехвърлиш ти трябва успех 5.50. Продължаваш от курса, до който си стигнал.. като ти се натрупват изпитите, които ги е имало в новата ти специалност, а ти не си ги държал.
Sometimes there is a moment as you are awakening
when you become aware of the real world around you,
but you are still dreaming.
You may think you can fly but you do better not try.
.:People can fly:.
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Като имаш предвид че никой не те ограничава какво да учиш, ти имаш пълен достъп до всички лекции така или иначеLFirestorm написа:Може да си имал нещо подобно, но да нямат достатъчно съвпадение... И да отговорността да си наваксаш е твоя ...Crossfire написа:Хмм. Щом не съм имал изпит даден се предполага че не съм учил материала за него. При положение че те се натрупват значи ли че трябва сам да наваксвам изпуснатото?Kemchev написа:За да се прехвърлиш ти трябва успех 5.50. Продължаваш от курса, до който си стигнал.. като ти се натрупват изпитите, които ги е имало в новата ти специалност, а ти не си ги държал.
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
проблемът е супер нищожен...
Аз се притеснявам не толкова за обема работа, а за това кога и къдеда я вместя. Ако направят програмата тип "от зори до здрач" и "обичам миризмата на мастило рано сутрин" ще бъде предизвикателство.Като имаш предвид че никой не те ограничава какво да учиш, ти имаш пълен достъп до всички лекции така или иначеИ в този ред на мисли, ти и без това учиш всичко сам, така че няма никакво значение
Просто трябва да си вземеш изпитите. Проблема е че трябва да ги вземаш с 6 всичките и твойте и приравнителните...
Здравейте,колеги, имам въпрос предполагам към по горните курсове:) Понеже видях, че доц. Биров го няма до 8-ми, а утре по програма имаме при него: http://www.fmi.uni-sofia.bg/education/b ... pm-1-1.jpg
та въпроса ми е, че имаме и практика утре УП, дали след като го няма имаме практика или двете са независими и там ни е друг преподавател ?
та въпроса ми е, че имаме и практика утре УП, дали след като го няма имаме практика или двете са независими и там ни е друг преподавател ?
Практикумът ще го води друг и по принцип първата седмица не е ясно дали ще дойде някой, но все пак отидете...

Е, дам, аз се поинтересувах главно заради ранния час, но иначе мерси за инфото 
- blonddy
- В началото бе словото
- Специалност: Prilojna matematika
- Адрес в галерията на СУ: http://picbg.net/u/24347/15795/163215.jpg
моят жъпрос може да ви се стори малко глупав ,но аз сам 1 курс и вчера така и не разбрах от кога започваме и не мога да намеря инфо в сайта.Ако може някои да ми каже ще са много благодарна.
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ами виж си програмата...
Днес си имахме почти всичко по програмаblonddy написа:моят жъпрос може да ви се стори малко глупав ,но аз сам 1 курс и вчера така и не разбрах от кога започваме и не мога да намеря инфо в сайта.Ако може някои да ми каже ще са много благодарна.
УСТЕН ИЗПИТ при Чакьрян.,Биров,Николова
Какво представлява устния изпит при 4акьрян става вьпрос за специалност приложна математика.тегав ли е много?кьса ли много? аиде които е бил при него да пише плс 
Сьщо така ме интересува и при Биров (УП) и Николова (ДИС) как е.? аре споделяите
Сьщо така ме интересува и при Биров (УП) и Николова (ДИС) как е.? аре споделяите