Какво правихте днес???

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Първо ходих на ортодонт, после на зъболекар, извадиха ми 2 зъба и сега съм като първокласничка :oops: След малко викам такси и заминавам с автобуса за София, за да си посрещна съкровището и да го гушкам цяла вечер и нощ :D
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

След като снощи се прибрах в 1 часа и си легнах към 3, днес станах на обед... :evil: ; четох за контролно... сега ще се къпя... и пак ще чета, че нямам време и все ме мързи... :cry:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Цял ден спя :oops: И поучих малко по английски.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

бях на тренировка, видях се с един приятел, бивш съотборник, после бях с приятелката си и си изкарахме чудесно
Изображение

Изображение
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Аз дадох поредния урок. Ядох готвена храна. Пътувах общо 3.5 часа с градски транспорт. Повисях на нет малко, отдавна не ми се беше случвало така за по-дълго време. И така :)
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Аз пак пих и са ме е яд! :x
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

бях на ресторант с приятели и беше супер
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Аз вчера си brick-нах (идва от brick - тухла) PDA-to :(:(:(. Т.е. мога да си го ползвам за да не ми отвее вятъра листата. Пък още не съм го платил дори (а ще трябва). И засега из Интернет-а не пише как да го оправя... Май ще го водя на доктор, с надеждата че си има здравна осигуровка (т.е. в гаранция е).
Забавлявах си Cisco студентите и вчера, и днес - разказвах им разни неща вчера и им показвах презентацийка, а пък днес им дадох листчета с по 21 задачки за развеселяване. Вече 4 ч. смятат на воля. Интересно им е, личи им :). Пък аз си чета за PDA-то и за по минутка им обяснявам поредната задачка, върху която съвсем са закъсали. Но трябва да разберат точно този материал, затова трябва повечко усилия да положат.
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

Станах рано, след като наказах виновните за това, початих /поздрав за Крийд :P / и се видях с Крематори и Лорд де Сорд /за което много се радвам и май това е третата тема където се хваля :lol: :lol: :lol: /а после излязох на пазар с гаджето, и след това си прекарахме още време заедно и се забавлявахме супер яко......беше мноооого хубав ден, последният напълно волен и свободен, че от утре почвам работа... :wink:

п.с. и почти оздравях, защото от два дена се лекувам със студена бира.......действа безотказно срещу настинки и възпалено гърло...
Изображение

Изображение
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Клахме прасе на село, от което станаха умопомрачителни снимки и клипчета с телефона на брат ми. То не беха щикове, горелки, висящи на ченгели глави, стичаща се кръв... Идилия!

И ядох.. Много ядох! :twisted:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Vintersorg написа:Клахме прасе на село, от което станаха умопомрачителни снимки и клипчета с телефона на брат ми. То не беха щикове, горелки, висящи на ченгели глави, стичаща се кръв... Идилия!

И ядох.. Много ядох! :twisted:
Да беше ме предупредил да не чета...ма къснооооооо... :evil:

Аз какво правих ли...ами, чистих, подреждах коледните украси, посрещах една позната от Русе, бях щастлива, после бях тъжна, после търсих като откачена някой да ми презапише една видеокасета, не намерих, бях още по-тъжна...

После початих (10х за което на един колега от ПР и един от Ж), пекнах няколко диска и ще лягам, че утре е дъъъъъъълъг ден. Като всеки един напоследък.

Жоре, сърдя ти сА! Не те виждам как ще си изкупваш вината за горелките и ченгелите...и после ела пак ми разправяй за Ерик Клептън, да видим дали ще ти вържа...Аааа ма ха! :evil:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Бях на театър,в Сатири4ния,гледах Смехотерапия..мн мн тъпо.ДОбре 4е се видях с приятели:)
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

аз трябваше цял ден да съм на лекции днес... :oops: Ама сестра ми е болна и е сама... трябва да остана... но поне ще си преговарям за утре... :?
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

бях на козметик,на пазар,но нищо не си купих
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

И аз бях на козметик , после се прибрах и започнах да се лекувам (болна съм от вчера и се влошавам ...) ... прекарах остатъка от деня скрита от очите на хората :)
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”