Какво правихте днес???
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Аз вчера си brick-нах (идва от brick - тухла) PDA-to
:(:(. Т.е. мога да си го ползвам за да не ми отвее вятъра листата. Пък още не съм го платил дори (а ще трябва). И засега из Интернет-а не пише как да го оправя... Май ще го водя на доктор, с надеждата че си има здравна осигуровка (т.е. в гаранция е).
Забавлявах си Cisco студентите и вчера, и днес - разказвах им разни неща вчера и им показвах презентацийка, а пък днес им дадох листчета с по 21 задачки за развеселяване. Вече 4 ч. смятат на воля. Интересно им е, личи им
. Пък аз си чета за PDA-то и за по минутка им обяснявам поредната задачка, върху която съвсем са закъсали. Но трябва да разберат точно този материал, затова трябва повечко усилия да положат.
Забавлявах си Cisco студентите и вчера, и днес - разказвах им разни неща вчера и им показвах презентацийка, а пък днес им дадох листчета с по 21 задачки за развеселяване. Вече 4 ч. смятат на воля. Интересно им е, личи им
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
Станах рано, след като наказах виновните за това, початих /поздрав за Крийд
/ и се видях с Крематори и Лорд де Сорд /за което много се радвам и май това е третата тема където се хваля
/а после излязох на пазар с гаджето, и след това си прекарахме още време заедно и се забавлявахме супер яко......беше мноооого хубав ден, последният напълно волен и свободен, че от утре почвам работа... 
п.с. и почти оздравях, защото от два дена се лекувам със студена бира.......действа безотказно срещу настинки и възпалено гърло...
п.с. и почти оздравях, защото от два дена се лекувам със студена бира.......действа безотказно срещу настинки и възпалено гърло...
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Да беше ме предупредил да не чета...ма къснооооооо...Vintersorg написа:Клахме прасе на село, от което станаха умопомрачителни снимки и клипчета с телефона на брат ми. То не беха щикове, горелки, висящи на ченгели глави, стичаща се кръв... Идилия!
И ядох.. Много ядох!
Аз какво правих ли...ами, чистих, подреждах коледните украси, посрещах една позната от Русе, бях щастлива, после бях тъжна, после търсих като откачена някой да ми презапише една видеокасета, не намерих, бях още по-тъжна...
После початих (10х за което на един колега от ПР и един от Ж), пекнах няколко диска и ще лягам, че утре е дъъъъъъълъг ден. Като всеки един напоследък.
Жоре, сърдя ти сА! Не те виждам как ще си изкупваш вината за горелките и ченгелите...и после ела пак ми разправяй за Ерик Клептън, да видим дали ще ти вържа...Аааа ма ха!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември