то от Стрелбище до Овча купел няма кой да се вози в 2,освен някой закъснял пияница...пък и нали се сещате,че нощния транспорт ще е на 30мин в най-добрия случай,което означава,че още на спирката могат да ви причинят зло
Инициатива за въвеждане на нощен градски транспорт
- renesanz
- Легендарен флуудър
Re: Инициатива за въвеждане на нощен градски транспорт
ми да пуснат 94 и евентуално 280. щото на живущите в Студ. град им е по-далече,а и се прибират по-късно.
то от Стрелбище до Овча купел няма кой да се вози в 2,освен някой закъснял пияница...пък и нали се сещате,че нощния транспорт ще е на 30мин в най-добрия случай,което означава,че още на спирката могат да ви причинят зло
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Ехеее супер, това ще намали наполовина разходите ми за такси, когато се прибирам нощем от Студентски град.Vintersorg написа:Нощен градски транспорт ще има! Пускат пробно 94
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Мммм, то 213 и 214 към по-късните часове (особено по празници) имат по-голям интервал - към 40 минути.renesanz написа:ми да пуснат 94 и евентуално 280. щото на живущите в Студ. град им е по-далече,а и се прибират по-късно.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Е те реално са един и същи рейс, само дето единият минава покрай бизнес-парка на отиване, а другиат на връщане.
- FaMouSe
- В началото бе словото
- Специалност: руска филология
- Курс: първи
Хубаво, ама за тези които живеят в студ. град. Ами останалите? Няма места в общежитията, няма и транспорт с който да се прибереш до квартирата си за 300 еvro месечно. Егати купона е тоя студ. живот!
"Истинското съвършенство на човека се крие не в това, което има, а в това, което е... " Оскар Уайлд
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Колко време е пробният период за 94?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
Sturm
- В началото бе словото
- Специалност: История
Само да припомня ,че шофьорите вземат повече пари от хора които работят и през ноща.
Въпреки това, съм против, защото ако стане това, онея ще искат още по-високи заплати (над 1000 лева) ,а ако поискат, ще им дадат, а ако им дадат, ще искат и други.
Въпреки това, съм против, защото ако стане това, онея ще искат още по-високи заплати (над 1000 лева) ,а ако поискат, ще им дадат, а ако им дадат, ще искат и други.
"Историята ни учи, че историята не ни учи на нищо."
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
Да искат бре, като могат!
Работата им е много отговорна, натоварваща и стресираща, а заплащането за София - недостатъчно.
Ако шофьорите получават повече пари => ние ще получаваме по-качествено возене, някак си така ми се струва.
Работата им е много отговорна, натоварваща и стресираща, а заплащането за София - недостатъчно.
Ако шофьорите получават повече пари => ние ще получаваме по-качествено возене, някак си така ми се струва.
Последно промяна от phoebe на 07 Окт 2008, 20:49, променено общо 1 път.
medicate, medicate
-
Sturm
- В началото бе словото
- Специалност: История
Докторите,учителите и останалите хора на държавна работа.. тея явно са балами всичките, кажи ни ти къде работиш за над 1000 лева да дойдем при тебе ?phoebe написа:Който пък работи за под 1000 лева в София е балама честно казано...
"Историята ни учи, че историята не ни учи на нищо."
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз съм балама, само превеждам постоянно новини и анализи и получавам към 500 лв. Искам да стана човек! Ще стана шофьор на автобус!
- phoebe
- Легендарен флуудър
Въпрос на търсене, колеги.
И много добре знаете, какво имах предвид. Млад човек, който търси, винаги ще намери нещо подходящо.
И много добре знаете, какво имах предвид. Млад човек, който търси, винаги ще намери нещо подходящо.
medicate, medicate
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не се безпокой, пуснал съм пипала за по-добра работа. Идеята ми беше, че не е много готино да се ръсят напосоки такива определения. Майка ми, която е доктор по история с 30-годишен стаж и множество публикации и прочие, получава по-малко и от мен. Защо? Защото работи в Централния държавен архив. Може да звучи добре и би трябвало да е доста добро място. Само че не е. Кокошкарник като всяко държавно учреждение. Защо не си смени работата? Защото никой не търси хора на нейната възраст, въпреки че владее немски и руски, втория на много добро ниво. Освен това законът казва, че ако на този етап тя си смени работата, дори да отиде на по-добре платено място, пенсията й ще пострада сериозно. Което означава, че законът поощрява застоя, а не стремежа за по-добра реализация на способностите. Тъпо, а?
И тя не е единствена. Много способни и квалифицирани хора гният по държавните учреждения без реална възможност за по-добра реализация. Аз не бих имал "мъжеството" да ги нарека балами.
Факт е, че за младите сега има по-добри перспективи. Ние поне не сме пред пенсия и не треперим за нея, а ковем планове за главоломна кариера. Това, че имаме тази възможност не ни дава право да обявим поколението на нашите родители за баламско.
Абе общо взето голяма част от проблемите в този форум идват от необмисленото обобщяване, както се получи и сега.
И тя не е единствена. Много способни и квалифицирани хора гният по държавните учреждения без реална възможност за по-добра реализация. Аз не бих имал "мъжеството" да ги нарека балами.
Факт е, че за младите сега има по-добри перспективи. Ние поне не сме пред пенсия и не треперим за нея, а ковем планове за главоломна кариера. Това, че имаме тази възможност не ни дава право да обявим поколението на нашите родители за баламско.
Абе общо взето голяма част от проблемите в този форум идват от необмисленото обобщяване, както се получи и сега.
- phoebe
- Легендарен флуудър
В бързината сгреших, неволно.
medicate, medicate
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: