Проект Тюторство

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Бихте ли се свързали с тюторите?

Да
12
67%
Не
1
6%
Добра идея, но едва ли ще се реализира
1
6%
Тюто... какво?
4
22%

Общо гласове: 18

Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Специалност: Културология, Медии и Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Проект Тюторство

Мнение от Eneya »

Проектът е насочен към подпомагане на първокурсници при навлизането им в академичната среда.
За тази година 2008/2009 тютори на ПиАрите и на Журналистите ще бъдат съответно Павлина Славкова и Енея Вородецки.

За контакти:
Павлина:
Енея: ashality@yahoo.com
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Проект Тюторство

Мнение от Търговецът на кристал »

Само да кажа, че въпреки, че нещо не са ме "назначили" официално - което може да се обясни с факта, че отсъствам редовно от организационни събития, които смятам за силно безмислени, реално /по-скоро виртуално/ се занимавам с тая работа от 3 години (тази ще ми е четвърта).
Мейлът ми е eli_bakalova@yahoo.com, можете да ми пишете спокойно и на ЛС във форума, а също и в темите за журналистика (какво да се прави - от това разбирам, в това мога да помагам).
Ще ги избутаме нещата, само ви трябва спокойствие и силна храна.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Енея е пропуснала тюторите на книгоиздателите, аз и Невена Николова, за която повече - на 1-ви. Ще пропусна частта с рекламата на сайтове и направо ще прескоча към начините за свръзка - можете да ме намерите по скайп на pandora_dark, по имейл на vida_delcheva@abv.bg и, разбира се, по ЛС тук. Наживо на 1-ви. :mrgreen:
А Ели дълбоко ви я препоръчвам, съветите й винаги са умни, подробни и ужасно полезни. Ели рулззз^^
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Въх, ма, мацко... След такваз реклама, като ме налазят ония ми ти журналисти и пр. други гадове... тц тц тц, нямате жал.

Сериозно - отговарям на всякакви въпроси, свързани с учебния процес. На повечето е отговаряно многократно, но съм наясно, че теми от по 100 страници няма как да се преровят в търсене на конкретен отговор.

Е, успех - от утре нататък ще ви бъде нужен. :twisted:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”