Португалска филология
Модератор: Don Horhe
- Free spirit
- В началото бе словото
- Специалност: Португалска филология
- Курс: втори
Re: Португалска филология
Успех на всички зайчета! 
- fiona_
- В началото бе словото
Здравейте, португалци
. Мисля, че с повечето от вас се видяхме тази сутрин, някои от вас ще се видят и следобяда. Аз за съжаление няма да мога
. Като цяло засега впечатленията ми от преподавателите са мн. добри. Надявам се и останалите, с които още не сме се запознали, да са готини! Дано всичко да върви гладко и успех на всички! 
- renesanz
- Легендарен флуудър
и ние бяхме много доволни....
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
- Free spirit
- В началото бе словото
- Специалност: Португалска филология
- Курс: втори
Колеги,
Ще може ли някой от вас, който е ходил в Португалия по Еразмус да сподели впечатленията си?
Obrigada
Ей новобранците, как е, кефят ли ви колегите
Ще може ли някой от вас, който е ходил в Португалия по Еразмус да сподели впечатленията си?
Obrigada
Ей новобранците, как е, кефят ли ви колегите
- radunek
- В началото бе словото
- Курс: трети
някой да е запознат докога можем да подаваме документи за стипендия и аджаба какви документи??? шото се редих като балък 20 минути и като влязох забравих да попитам...
P.S. вече се чудя колко регистрации имаш, фиф...

P.S. вече се чудя колко регистрации имаш, фиф...
Ai, nossa!
-
ана
- В началото бе словото
- Специалност: португалска филология
Споко, има още доста време. Документи се подават най-рано в края на октомври, а по-скоро в началото на ноември. Поздравления на всички приети тази годинаradunek написа:някой да е запознат докога можем да подаваме документи за стипендия и аджаба какви документи??? шото се редих като балък 20 минути и като влязох забравих да попитам...
P.S. вече се чудя колко регистрации имаш, фиф...![]()
![]()
![]()
Дано ви хареса! Аз съм четвърти курс, така че, ако имате някакви въпроси относно... всичко
zdraveite! 
az u4a portugalska filologiq i da vi kaja 4estno vuobshte ne sum dovolna ne si zaslujava. na mn mesta ve4e ima kursove po portugalski ako iskate da nau4ite ezika.
az u4a portugalska filologiq i da vi kaja 4estno vuobshte ne sum dovolna ne si zaslujava. na mn mesta ve4e ima kursove po portugalski ako iskate da nau4ite ezika.
-
ана
- В началото бе словото
Не знам за курсовете, т.е, не съм сигурна, че могат да ти предоставят такова ниво на португалски. Имам колега, която преподава в езиков център и съм убедена, че преподава добре, но един курс не може да се сравнява с една филология. Филологията е много повече, дава ти много допълнителни знания. Това е идеята.
Разбира се, в крайна сметка, всеки си го усеща различно, но, по мое мнение, преподавателите в тази специалност са крайно компетентни и наистина си заслужават усилията.
Разбира се, в крайна сметка, всеки си го усеща различно, но, по мое мнение, преподавателите в тази специалност са крайно компетентни и наистина си заслужават усилията.
Съгласна съм с теб филологията е много повече от 1 курс и дава допълнителни знания, аз мн харесвам португалския но за съжаление не мога да се съглася че преподавателите в тази специалност са компетентни (не говоряза всички, някои наистина са,да)но на други просто не им е мястото там
тъжно е че от липса на специалисти се назначават такива преподаватели
- renesanz
- Легендарен флуудър
за компетентност-имат я,но очакват от нас да се занимаваме само и единствено с португалския,което някак не е възможно... да не говорим,че са некоректни и не правят разлика м/у учене и зубрене.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
- radunek
- В началото бе словото
аз имам въпрос. вярно ли сте само 4 души в 4 курс или някой пак ме е излъгал? от чисто любопитство питамана написа:Аз съм четвърти курс, така че, ако имате някакви въпроси относно... всичко, съм насреща.
Ai, nossa!
-
ана
- В началото бе словото
Ами! Нищо подобно
Фатално 13 сме си 
-
ана
- В началото бе словото
Сладури, програмата вече е изнесена - и в Ректората, и в трети блок. Успешна година!
- smiley
- В началото бе словото
- Специалност: Koreistika
- Обратна връзка:
Zdraveite!!
Az sum Koreist s ogromno jelanie za Brazilski portugalski!
Lo6ite ne6ta sa, 4e:
- ne se subra grupa za 2-i ezik.
- tozi mesec 6te ba4kam ot pon. do petyk.
;(
4udq se: kak moga da si poru4am u4ebnika "Port. Sem Fronteiras" bez da se zapisvam na kurs(6toto za sega nqma vreme)?
I 6te sym vi mn. blagodaren, ako mojete da mi pi6ete programata na 1. kurs Portugalska filol.
P.S.
Sorka, 4e ne moga da pi6a na kirilica. Please, don't ban me.
Az sum Koreist s ogromno jelanie za Brazilski portugalski!
Lo6ite ne6ta sa, 4e:
- ne se subra grupa za 2-i ezik.
- tozi mesec 6te ba4kam ot pon. do petyk.
4udq se: kak moga da si poru4am u4ebnika "Port. Sem Fronteiras" bez da se zapisvam na kurs(6toto za sega nqma vreme)?
I 6te sym vi mn. blagodaren, ako mojete da mi pi6ete programata na 1. kurs Portugalska filol.
P.S.
Sorka, 4e ne moga da pi6a na kirilica. Please, don't ban me.