СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ!!!

Подфорум към Стопанския факултет

Модератори: FloWersOfEviL, Bety_

Публикувай отговор
Outrageous
В началото бе словото

Такааа...

Мнение от Outrageous »

Beam, цитирай една хула (от моите изказвания, не от твоите), много те моля. Ако не знаеш, понятието означава в общи линии "невярно злонамерено твърдение". Намери едно такова и получаваш каса бира от мен. Спорове се водят след внимателно четене, а не на юнашки пориви, но това не е забележка специално за теб, така че не го приемай лично.
Между другото, пак без да се заяждам и като отчитам факта, че в университета, където е учил Ганев, има един нобелист, те оставям сам да откриеш кой е той и къде се намира. Подсказвам ти, че не е в нито един от изброените от теб градове.
Ако смяташ да ми отговаряш в познатия тон от предишния ти постинг и да правиш квалификации на равнището ми на интелигентност, не си прави труда - в дипломите ми такива оценки вече се съдържат, а и не само там. Да не сипем хули все пак, нали?
Аватар
Beam
Драскач

Мнение от Beam »

Добре тогава, дори не смятам да продължавам споровете. Стигат ми личните ми познанства с толкова стойностни хора, че дразги с такива като теб ми се струват смешни. Намери си ново поле за изява.
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

:)
Последно промяна от Lorie на 09 Авг 2006, 18:20, променено общо 1 път.
Аватар
CYnep`Cu
В началото бе словото

много готино,амаа...

Мнение от CYnep`Cu »

к'во ш'прайм с тези монографии..франсето с особеното чувство за хумор
си направи шегичка с курсовата.Налага ми се да пиша по нещо,
за което нямам не просто никаква а СУпер никаква представа как трябва да се оформи,да не прибавям факта,че френския ми е слабост:)
Начи ако някои минал по тоя път преглежда форумчето да си остави телефончето..въртят ми се импулси не заради друго:) до скоро мойте>
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Моля второкурсниците да ме светнат какви въпроси обича да дава Стоимен Лисев на изпита по микроикономика. Много ли са? И как оценява? Къса ли много? Изпита ми при него е на 31 януари! Благодаря предварително!
Аз съм 1ви курс стопанско управление.
Изображение
Аватар
Trysth
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Trysth »

При нас Лиската скъса 2ма или 3ма. Не си спомням точно. Като цяло изпита не е мн труден, ама трябва да се учи за него. Ако внимаваш и се скатаваш можеш и да препишеш от някое по-знаещо другарче. Ако не се лъжа, въпросите бяха 4 мин година, ама то тва би трябвало да ви го е казал.... Аре успех на всички зайчета!
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

мерси за отговора!!! :D
Успех на всички!!! :D :D :D
Изображение
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Trysth, извинявай, случайно да помниш какви въпроси е дал? Или поне от кои теми? Даде ли за акционерни дружества и фондови борси - тема 6?
Изображение
Аватар
Trysth
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Trysth »

Хаха, секунди след ато излязах от залата забрайх сичко. Абсолютно нищо не помня кво имаше на изпита. Ама тва дето го питаш 100% го нямаше. Струва ми се, че, въпреки че го е предавал като матриял, никога не го е искал и не е питал по него. 8)
Аватар
CYnep`Cu
В началото бе словото

И то ще мине..

Мнение от CYnep`Cu »

изпита при Боянов - Въпроси без отговори!
Май така ще се наредят нещата..отиваш на изпита и предаваш име и фак. номер за проверка:).Но винаги има едно "но" тъй като Trysth има последната дума за вещ съвет :).Айди
Аватар
CYnep`Cu
В началото бе словото

ейооооооу

Мнение от CYnep`Cu »

айде 1 ред за статистиката:)
Аватар
Dita
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dita »

здравейте как е тук :D
днес ме приеха икономика и мисля да се пренеса в тази част от форума след като се запиша утре.. че гледам готини хора сте :D :D
entry91
В началото бе словото

Работа + отсъствия + заверки

Мнение от entry91 »

Искам да попитам вече студентите стопанско управление с немски възможно ли е да се работи и учи едновременно. Защото от септември ще почвам работа на 6 ч в 2 редуващи се смени от 8 до 14 и от 14 до 20 ч и се притеснявам дали ще се справям. Тази кредитна система как се изчислява за присъствията . Иска ми се да знам за да си направя плана как да процедирам навреме. Да речем при един преподавател по макроикономика например колко отсъствия за семестъра мога да си позволя максимум . На някой случвало ли се е заради отсъствия да не му дадат заверка на края на семестъра. И преподавателите за всеки час лекции и упражнения ли записват отсъствията. Въобще как става цялата история? Благодаря за съдействието ако някой може да ми каже.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Какви заверки :shock: В СУ няма заверки и можеш да си отсъстваш колкото искаш.Някои преподаватели пускат списъци и броят отсъствия, но по принцип не може да не те допуснат до изпит заради отсъствия.В някои факултети има заверки, но не съм чула стопанският да е от тях.Лори ще ти каже със сигурност.
Lorie
Летящите Пръсти

Мнение от Lorie »

Със сигурност няма заверки! Но някои от преподавателите пускат списъци.
Асистента по Информатика ни обясняваше как 1/3 от крайната оценка е на базата на присъствие.
Публикувай отговор

Обратно към “СтФ”