Палеонтология и историческа геология

Подфорум към Биологическия факултет
slavinka
В началото бе словото
Специалност: Биология (задочно)
Курс: първи

Палеонтология и историческа геология

Мнение от slavinka »

Здравйте Колеги,
Аз съм студентка 1ви курс спец. биология (задочно). Имам нужда от няколко учебника защото не мога да ги открия никъде. Запитването ми е към колеги от по-горни курсове, на които учебниците не им трябват (аз ще ги платя естествено)... а ако им трябват да ми ги дадат поне да ги преснимам. Става въпрос за предмета Палеонтология и историческа геология. Учебниците са следните: "палеонтология и (основи на) историческа геология" на Тодор Николов. "Определител за безгръбначни вкаменелости" на Чешмеджиева и две книги - "Геология за всеки" и "Дългият път на живота". Много ще съм ви благодарна, ако ми съдействате (не само аз а и половината група)... всякакви материали свързани с цитология, АМР и палеонтология са добре дошли.. мерси предварително
slavinka
В началото бе словото

Re: Палеонтология и историческа геология

Мнение от slavinka »

никой не иска да помага еееййййй :( :cry:
slavinka
В началото бе словото

Мнение от slavinka »

В тази тема май само аз си пиша/.. и все пак да кажа, че намерих учебника и ако някой за напред има нужда от него , ше го запазя.. имам и снимки на всичките фосили за пряактическия изпит, заедно с класификацията им направени на Power Point.
waha
В началото бе словото
Специалност: biologiq

Мнение от waha »

slavinka здравей, аз също съм първи курс биология и ще съм ти много благодарна ако ми кажеш къде намери учебника. А ако ми изпратиш и презентацията на ще съм ти адски благодарна:)) Как минава изпита? Трудно ли е? E mail ми е waha@abv.bg.
Публикувай отговор

Обратно към “БиоФ”