Балообразуването и дипломата?

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Avi
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Балообразуването и дипломата?

Мнение от Avi »

Да ви питам нещо понеже всеки ми казва различно и малко се обърках. :roll:
Значи при образуването на бал нали се взима оценката от дипломата за средно образование.И примерно по БЕЛ се взима от 9,10,11 и 12 клас нали? Обаче аз съм била подготве в 8 клас и по разказвателните предмети вървим с една година назад и сега учим материала за 11 клас.И съответно в 9 клас сме учили материала за 8 клас.В такъв случай оценките от 9 клас по разказвателните предмети нали не се взимат предвид ? :|
Meрси предварително!
mishoka_chiko
От дъжд на вятър
Специалност: социална педагогика
Курс: първи

Re: Един въпрос

Мнение от mishoka_chiko »

малко със закуснение взимат се ест ако ти влизат в специалността но се гледат само примерно 10,11 клас поне при нас така беше... ама то тя ти идва от дипломата в крайна сметка и то така или иначе квото ти е в дипломата ама примерно по биология се смята само 10 и 11 ако си била подготве...:)
Аватар
quanchi
Писаружяк
Специалност: Информационни системи

Мнение от quanchi »

И аз 8ми бях подготве, а за кандидатстването ми трябваха физика и математика. Балообразуващи ми бяха 10ти, 11ти и 12ти за физиката и всичките години за математиката :roll:
Аватар
MyGhostInTheFog
В началото бе словото

Мнение от MyGhostInTheFog »

Ми и аз съм била подготве в 8'ми клас, но не си спомням да сме били с българския назад с материала..всмисъл българския си го учиш и тогава независимо в каква гимназия си и за това ти влизат оценките от 9'ти клас нагоре (мисля :roll: ).А ако става въпрос примерно за История, География или Физика..тогава наистина ти се взимат от 10'ти нагоре..Надявам се да съм била полезна,пък ако още се чудиш..можеш да поразпиташ някой учител/класен/ :wink:
Гарванът грачи,безмилостно крещи,
напомня идването на тоз съдбовен час.
Никого не обвинявай ти за твоите грешки,
ангели и демони,всички те са в нас!
mishoka_chiko
От дъжд на вятър

MyGhostInTheFog написа:Ми и аз съм била подготве в 8'ми клас, но не си спомням да сме били с българския назад с материала..всмисъл българския си го учиш и тогава независимо в каква гимназия си и за това ти влизат оценките от 9'ти клас нагоре (мисля :roll: ).А ако става въпрос примерно за История, География или Физика..тогава наистина ти се взимат от 10'ти нагоре..Надявам се да съм била полезна,пък ако още се чудиш..можеш да поразпиташ някой учител/класен/ :wink:
е ест.... става въпрос за разказвателните предмети :)
Avi
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Avi »

Да само за разказвателните имах предвид.
Мерси много и на двамата! :)
mishoka_chiko
От дъжд на вятър

моля :)
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Недей да се объркваш с това кой клас си ти. Гледай за кой клас са учебниците, по които учиш - обикновено се взима оценката от гимназията - с други думи това, което е учено за 9-и клас и нагоре.

Пример - ти учиш историята за 9-и клас в 10-и, => балообразуващите ти оценки по история са от последните ти три години, защото само през тях учиш история за горен курс.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”