Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Много хора като ги питам,защо влизате в Skype като ICQ е по-лека програма,по-лесна за работа,не натоварва интернет връзката(това е вярно,особено за онлайн игри),отговора е : Има повече емотионки.

Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- Cosa~Nostra
- Пишете, о, братя
Да, и на мен така ми казват.HeyGod написа:Много хора като ги питам,защо влизате в Skype като ICQ е по-лека програма,по-лесна за работа,не натоварва интернет връзката(това е вярно,особено за онлайн игри),отговора е : Има повече емотионки.
![]()
![]()
"Луд на шарено се радва".
И к'во, като в ICQ няма иконка, показваща среден пръст?!
Как кво бе колегаCosa~Nostra написа:Да, и на мен така ми казват.HeyGod написа:Много хора като ги питам,защо влизате в Skype като ICQ е по-лека програма,по-лесна за работа,не натоварва интернет връзката(това е вярно,особено за онлайн игри),отговора е : Има повече емотионки.
![]()
![]()
"Луд на шарено се радва".![]()
И к'во, като в ICQ няма иконка, показваща среден пръст?!
Ladies and gentlemen
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
I know what you want
She hot as a stove
Her name is Nicole
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Не си прав, MSN има най-добри шарении, защото в него можеш да си сложиш каквото и да е като емотикон. Можеш и себе си да сложиш да се показва, като напишеш Castelo - или каквато и да е картинка. Не съм забелязала нито едно от другите две да има опцията да слагаш свои емотикони.castelo написа:Доста кух отговор "Има повече емотикони", но в интерес на истината измежду Skype, ICQ и MSN първият има най-яките шарении.
На мен пък ICQ ми е по-натруфено с какви ли не игри и бутончета, така че може би зависи кой на каква версия е попаднал.
Вече не ме дразнят програмите, различни са, важното е какви хора имам в тях. Както скоро казвах на един познат - MSN може да е много тъп, обаче ако го махна само защото не ме кефи, значи да не си чатя с познатите и приятелите, които са ми там. Същото важи за другите програми.
А най-леко и безпроблемно работи Google Talk, ама никой не ще да го ползва, защо така
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Да, наистина е така.Brainless Pirate написа:Не си прав, MSN има най-добри шарении, защото в него можеш да си сложиш каквото и да е като емотикон. Можеш и себе си да сложиш да се показва, като напишеш Castelo - или каквато и да е картинка. Не съм забелязала нито едно от другите две да има опцията да слагаш свои емотикони.castelo написа:Доста кух отговор "Има повече емотикони", но в интерес на истината измежду Skype, ICQ и MSN първият има най-яките шарении.
.......................
А какво ще кажете за новите видео опции в Skype? Видео в полето за настроение (както са го кръстили), видео в чат прозореца... Май е готино, но по-добре да бяха въвели видео с уеб камера по време на чат.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Ама кой ги гледа тези дървените емотикони, като можеш да ползваш всякакви други, по-хубави, неограниченоcastelo написа:Да, наистина е така.Brainless Pirate написа:Не си прав, MSN има най-добри шарении, защото в него можеш да си сложиш каквото и да е като емотикон. Можеш и себе си да сложиш да се показва, като напишеш Castelo - или каквато и да е картинка. Не съм забелязала нито едно от другите две да има опцията да слагаш свои емотикони.castelo написа:Доста кух отговор "Има повече емотикони", но в интерес на истината измежду Skype, ICQ и MSN първият има най-яките шарении.
Но вградените емотикони са супер смотани. Повече са отколкото в Skype и ICQ, но точно най-често използваните са много дървени...
Иначе е тъп месинджър, ама, както казах, за мене е важно да има къде да си чатя с хората, а те като нямат другите програми...
-
castelo
- Флъдзила
Re: Skype
Някой ползва ли новия Скайп? Преди малко го дръпнах от техния сайт. Някои работи ми харесват, но за други имам забележки. Снимките излизат по-големи, след като се заредят наново, ако това ви влече. Чат прозорците могат да се появяват както в отделни прозорчета, така и в главния Скайп прозорец, което спестява място долу на Таскбара. Обаче щеше да е много по-добре, след като разговорите се изведат в отделни прозорци, главният да се свиваше до списъка с контактите, вместо да се появява това синьо нещо. Надявам се скоро да осъвършенстват новия изглед на програмата и да въведат различни скинове.

- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Аз много се чудя дали да не си го сваля... Може ли линк, че нещо не мога да го намеря?
А да, а има ли възможност да си слагаш тапети, както на другата версия?
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
-
castelo
- Флъдзила
http://www.skype.com/intl/en/download/s ... wnloading/
Направо само ще ти изскочи прозорчето за сваляне. На мен ми я бяха подхвърлили тази версия преди месеци, но понеже не я намерих в сайта на Скайп, реших да не си правя експерименти. Но щом вече са я качили, рекох да я пробвам. Аз лично не намерих отнякъде да се слагат тапети. Предполагам, че няма още.
Направо само ще ти изскочи прозорчето за сваляне. На мен ми я бяха подхвърлили тази версия преди месеци, но понеже не я намерих в сайта на Скайп, реших да не си правя експерименти. Но щом вече са я качили, рекох да я пробвам. Аз лично не намерих отнякъде да се слагат тапети. Предполагам, че няма още.

- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Е щом няма тапети, няма да си я дърпам. Това ми е една от любимите опции, щото не обичам да ми е някакво сиво, а пък като си сложа някоя хубава снимка за тапет и ми се повдига настроението.
Мерси много все пак!
Nel silenzio che ci avvolge
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,