Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Re: Шантави сънища
Някои от последните ми сънища.
Сънувах, че бяха затворили темата за поп-фолка и много се смях.
Сънувах, че страхотно много ме боли коремът и причината е, че са ми се разкъсали червата от нещо.
Сънувах, че някакви гейове се целуваха на Лъвов мост за довиждане и си подвикваха "Обичам те" като си тръгнаха...
Сънувах, че бяха затворили темата за поп-фолка и много се смях.
Сънувах, че страхотно много ме боли коремът и причината е, че са ми се разкъсали червата от нещо.
Сънувах, че някакви гейове се целуваха на Лъвов мост за довиждане и си подвикваха "Обичам те" като си тръгнаха...
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Василка ли това?Много ви липсва това училище,много го сънувате.Аз сънувах, че баба и дядо пак се женятfluffy cloud написа: а учителката по история ме гледаше скептично![]()
![]()
![]()
New jorney
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Аха, същата. Училището хич не ми липсва за момента, честно казано, просто някои личности от него явно дълго ще смущават спокойния ми сън

I wanna fall from the stars straight into your arms
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
сънувах, че някакви същества са на училище по фокуси или нещо подобно на магии...примерно да изглежда че имат крила, ама те всъщност да нямат... също така сънувах че трябва да правя торта...и че живея в близост до някакви душевно болни или нещо от сорта...абе не помня много
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Хмм, аз тази нощ не знам какво точно сънувах, ама помня че у дома беше пълно с кучета по някаква неизвестна причина
Първо си харесах едно рижаво, ама то някъде зачезна, а после любимец ми стана едно черно, което ме гледаше с такава любов в очите
и непрекъснато ме следваше по петите. Имаше и едно, което изглеждаше леко нелепо, хълбоците му бяха смешно щръкнали настрани, а от него се носеше странна миризма 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Ти добре, че не си сънувала брачната им нощ след товаvalandin написа:Аз сънувах, че баба и дядо пак се женят
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- silver_wings
- Постоянно присъствие
Веднъж в 12-ти клас(явно стресирана от тия пусти теми по история) сънувах,че учителката ми ме е вързала с вериги за един стол и ме препитва да и рецитирам наизуст всичките теми.Много се стресирах тогава.
А пък оня ден сънувах,че Бритни Спиърс е умряла. 
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
- valandin
- Живее, за да пише
Силвеееее.....недей дава идеи!MidwinterSun написа:Ти добре, че не си сънувала брачната им нощ след товаvalandin написа:Аз сънувах, че баба и дядо пак се женят
New jorney
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
сънувах че съм в някво такси с шофьора и сина му у брат ми, гледах нещо на някаква странна карта и все не ми се получаваше, тогава шофьорът реши той да се опита да разбере какво става и както си беше колата в движение дойде на задната седалка да гледа... през това време синът му побутваше волана от седалката до шофьорското място, ама нямаше никой на педалите и се наложи аз да отида и така едва избегнахме няколко катастрофи...беше шашаво...все сънувам някакви такива работи с кола...а никога не съм карала...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз сънувах бая заплетена история:
Светът е станал еврейски - всички са юдеисти, вкл и аз. Не стига това, ами за капак е превзет от извънземни (не е ясно двете имат ли общо, но вероятно не). И един равин ми казва, че единственият начин да спасим земята от нашествениците (извънземните де), е като използваме силата на изчезналия Кивот, който по случайност е в същата стая. Махам чаршафа върху него и посягам да го отворя, но е запечатан и на лепенката пише: Засекретено от Държавна сигурност, 1967 година.
В тоя момент осъзнах че това всичко е твърде абсурдно дори и за сън и се събудих. Оттогава спрях да гледам The Outer Limits.
пп: Кивота последно не беше ли "собственост на американската армия", как па го е набарала българската ДС
Светът е станал еврейски - всички са юдеисти, вкл и аз. Не стига това, ами за капак е превзет от извънземни (не е ясно двете имат ли общо, но вероятно не). И един равин ми казва, че единственият начин да спасим земята от нашествениците (извънземните де), е като използваме силата на изчезналия Кивот, който по случайност е в същата стая. Махам чаршафа върху него и посягам да го отворя, но е запечатан и на лепенката пише: Засекретено от Държавна сигурност, 1967 година.
В тоя момент осъзнах че това всичко е твърде абсурдно дори и за сън и се събудих. Оттогава спрях да гледам The Outer Limits.
пп: Кивота последно не беше ли "собственост на американската армия", как па го е набарала българската ДС
- valandin
- Живее, за да пише
Тази нощ сънувах,че трябва спешно да ми направят операция, а мен не ме хваща упойката,страшничко си беше
New jorney
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз сънувах, че ще заминавам на бригада в Щатите

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Принцесо, това не е шантаво само по себе си. Пробвай пак утре. 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Тва пък човек да не ви сподели нещо 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
сънувах че пътувам, спрях в накъв град, имаше сватба, черпиха ме торта
...