Сега ако кажеш, че е било и точно около 14 февруари тази година........Blood Countess написа:Ние точно там бяхме с курса след първата сесия.sientelo написа:На мен ми се идва, но от една страна финансите са ми зле, а от друга искам да взема и още един човек с мене. Иначе за хижа ви препоръчвам Момина скала, готина е и познавам собственика, който също е голям пичА и нощувката наистина беше 10 лв. миналата зима, ако не се е променило нещо. А маршрутката ви стоварва точно на Златните мостове и оттам се ходи около 20 минути пеша сред горите, приказно е , особено ако е зима.Ех, какви хубави спомени имам от там, размечтах се............
![]()
![]()
Форумните срещи 2008, vol.2
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Форумните срещи 2008, vol.2
Като птичка в небесата 
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Малко след това
.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
new_azzaro
- Пишете, о, братя
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мдаа, значи най-вероятно тълпата която се изсипа вечерта сте били Вие, хаяхах, егати съвпадениетоBlood Countess написа:Малко след това.
Като птичка в небесата 
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Доста добър въпрос.gogigagagagigo написа:И кога ще се видим да оставяме капаро ?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
В понеделник от към 10 до към 18 ще се мотая пред пилоните на НДК в комплект с автомобил Toyota в ролята на автотренажор и, според времето, един електрически карт, а също и с 25 броя чужденци от 18 до 25 години. Всичкото ще е под надслов "Шофирай отговорно". Който желае да се поблъска в коли, камиони, мантинели, зрелищно, безплатно и безболезнено, а също и да каже едно форумна здрасти, може да заповяда.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
DADO написа:Аре на колитеееееееееее
Тва звучи интересно

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хора, ако остава идеята за хижа на Витоша, почти съм сигурна вече че ще дойда с още един човек, а както предложих за Момина скала, хижата е много добра, пък и мога да уредя нещата със собственика като се върна, понеже се познаваме. Иначе нощувката там мисля че е 12 лв. Ако сте навити, казвайте, аз ще се върна във Вторник и може да ми пишете ЛС ако решите нещо.
Като птичка в небесата 
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Такаааа... Значи офертата е за този уикенд, една нощувка в "Момина скала" - 14 лева на човек. Може да си носим неограничено количество храна и напитки, собственикът няма да направи проблем. Утре обаче ще се разбере със сигурност дали хижата ще е свободна тогава. Ако не, има два варианта. Първо - отиваме в петък сутринта (което мен не ме устройва, тъй като може да имам лекции и след 18.00) и освобождаваме хижата в събота. Второ - оставяме го за следващия уикенд. Хубаво е да споделите как ви е удобно на вас, за да знаем какво да правим. Ако стане за тази седмица - във вторник най - късно трябва да се видим, за да съберем капарото (по 7 лева).
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
To e i interesni4ko. V4era jko se pokefih na o4ilata s koito polu4ava6 mignovenno 1 promil alkohol. Malko mi idva v pove4e da razkazvam po4ti edno i susto ne6to 2 h bez po4ivka i sled po4ivkata pak... Po 5 min njkude na 4ovek. No na vas ste mi e prijtno da go razkaza.
Puk i ima njkolko vida zabavlenia. Kude e objveno ne sum to4no siguren. Ot vsi4ki mestni televizii snimaha reportazi pljus BNT, no koga sa go izlu4ili poslednite i dali ne 4akat da dojdem v Sf ne znam
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами може да се домъкнем и да видим за кво става дума. И кви са тия очила?! о.О хахаdimo написа:To e i interesni4ko. V4era jko se pokefih na o4ilata s koito polu4ava6 mignovenno 1 promil alkohol. Malko mi idva v pove4e da razkazvam po4ti edno i susto ne6to 2 h bez po4ivka i sled po4ivkata pak... Po 5 min njkude na 4ovek. No na vas ste mi e prijtno da go razkaza.Puk i ima njkolko vida zabavlenia. Kude e objveno ne sum to4no siguren. Ot vsi4ki mestni televizii snimaha reportazi pljus BNT, no koga sa go izlu4ili poslednite i dali ne 4akat da dojdem v Sf ne znam

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Такаааа. Работата за хижата е сериозна, така че помислете над написаното от Блъуди и който иска да отидем дружно на Момина скала - капарото във вторник, а цялата информация- в понеделник. Според мен ако тази събота и неделя няма места по - добре ще е да отидем другата седмица. Тъкмо ще се организираме по - добре. Но...вие решавайте. Време за мислене има, но не много. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...