Програмата на Информатика 1 курс
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Програмата на Информатика 1 курс
Какво значи "какво стана" и "безотговорни"?
Програмата ще излезе, когато е готова. Промени винаги може да има - най-малкото след като излезе официално, след договорка между преподавателя и студентите някоя лекция или упражнение може да се измести. Не става често, но не е изключено.
Програмата ще излезе, когато е готова. Промени винаги може да има - най-малкото след като излезе официално, след договорка между преподавателя и студентите някоя лекция или упражнение може да се измести. Не става често, но не е изключено.

-
Nedyalko
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна математика
- Курс: втори
http://www.fmi.uni-sofia.bg/education/b ... index_html
Ето ви програма. Надявам се е финална, защото 4-те избираеми, които мисля да запиша не се застъпват с нищо друго.
Ето ви програма. Надявам се е финална, защото 4-те избираеми, които мисля да запиша не се застъпват с нищо друго.

-
ViraL
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: първи
А как да разбера коя група съм?
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
http://picasaweb.google.com/vuzove/1200 ... 6559941842
тук са списъците по групи от миналата година и спрямо номера си в личната карта, мисля, че можеш да сметнеш коя си
По мой сметки съм втора група в ИС
тук са списъците по групи от миналата година и спрямо номера си в личната карта, мисля, че можеш да сметнеш коя си
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
А методът надежден ли е? Много се надявам, защото по тази логика съм 3та група в СИ, което е една от по-приемливите алтернативи на 4та, която има лекции от 7 сутринта в понеделник 
- Rix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Радвам се, че най-после излезе.
А това с групите май няма да е така, защото както изглежда май сме шест групи
май ще се ходи до факултета.
Значи, че в рамките от една до три седмици след крайния срок за записване на кандидат-студенти трябва да е изготвена програмата, а не да се кибичи и седмица преди началото да се "готви". Не знам да има университет в западните държави, който да обевява програмата си по-малко от седмица преди началото на семестъра.Victoria написа:Какво значи "какво стана" и "безотговорни"?
А това с групите май няма да е така, защото както изглежда май сме шест групи
Качествен VPS Хостинг - http://vpsbg.eu - виртуални сървъри на ниски цени.
Според кой закон трябва да е така?
П.П. По това време е била готова, само че предварителната програма.
П.П. По това време е била готова, само че предварителната програма.

- Rix
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Добре де, спокойно. Не бъди такава опозиция. Просто намирам за страхотно това да си знаеш програмата по-раничко и се възмутих от това в БГ всичко да се прави в последния момент, защото то е така 
Качествен VPS Хостинг - http://vpsbg.eu - виртуални сървъри на ниски цени.
Ами все пак си я пускат по-рано. 
В училище хептен беше мъгла и след първата седмица се правеха едни размествания...
В училище хептен беше мъгла и след първата седмица се правеха едни размествания...

- AngelOfDeath
- В началото бе словото
аз неможах да си сметна коя група съм ама ще си чакам до 1 явно, но поне разбрах програмат че ми изгелждаше страшна хаха
- Crescent
- От дъжд на вятър
В по-голямата част от случаите не е проблем да си смените групата - дали заради познати, дали заради някакви пречки в самата програма, дали заради нещо друго. Пък и рядко някой отчита ходите ли въобще, че да ви държи сметка защо сте дошли с трета група, като сте от втора 
-
Phonomania
- В началото бе словото
Не бях се замислял по този начин... и намирам логикаCrescent написа:В по-голямата част от случаите не е проблем да си смените групата - дали заради познати, дали заради някакви пречки в самата програма, дали заради нещо друго. Пък и рядко някой отчита ходите ли въобще, че да ви държи сметка защо сте дошли с трета група, като сте от втора
А за смятането на И ще е доста различно понеже групите ще са само 6, а не както преди 8....
-
kpoint
- В началото бе словото
Искаш да кажеш, че упражненията не са задължителни?Crescent написа:В по-голямата част от случаите не е проблем да си смените групата - дали заради познати, дали заради някакви пречки в самата програма, дали заради нещо друго. Пък и рядко някой отчита ходите ли въобще, че да ви държи сметка защо сте дошли с трета група, като сте от втора
По принцип никой не те задължава да ходиш на лекции или упражнения...