Крийд, ако ти се пие кафе с нас - звън на Берсеркер и той ще те доведе
Хладни оръжия (и бойни изкуства)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Петерди - става въпрос за 3ма човека - мъж ми, Берсеркер и ти
Аз по-добре да не се включвам, че ще има и жертви
(визирам себе си). Само че на мен ми се струва хладничко за спаринги, а и къде насред София ще ми размахвате оръжийца, искам да попитам аз...Изчакайте да се позатопли. (Лорде мой, знам ,че теб студът не те бърка, ама мен ми бърка в здравето да те гледам полугол в снега...).
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Обратна връзка:
ами да ти кажа - доста е, само че сега и при мене е мъртъв сезон, щото лятото тренирам вън, а зимата - никъде. Иначе - ескрима, вин чун, джако и джо (предполагам ще трябва да обяснявам поотделно за всяко какво е).
А ако се отвори опция за някакъв спаринг, би трябвало хората да са четен брой (освен ако единия не иска да се изявява като съдия).
А ако се отвори опция за някакъв спаринг, би трябвало хората да са четен брой (освен ако единия не иска да се изявява като съдия).
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
супер! ескрима наистина не знам какво е, но другите съм ги чувал поне, колкото до спаринга--може във вид на турнирче ако е за въпрос... но тепърва ще се говори по тази темаpeterdi написа:ами да ти кажа - доста е, само че сега и при мене е мъртъв сезон, щото лятото тренирам вън, а зимата - никъде. Иначе - ескрима, вин чун, джако и джо (предполагам ще трябва да обяснявам поотделно за всяко какво е).
//Крематори, може ли да считаме темата за "хладни оръжия и бойни изкуства" че иначе се чуствам спамер
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
хммм, аз от около 5 години не се бях захващал с голи ръце и сега съм яко тромав
преди съм тренирал по малко тае-куон-до и у-шу
а сега от около седмица ходя на кйокошин, даже вече се сбих с единия инструктор, но по-важното е, че нямам травми и синини!!!(от него де, иначе си имам порядъчното количество
)
така че, ако си правим спаринг ще трябва да е нещо такова, понеже бокените ми са унас, а аз няма да минавам оттам на път за сф, та да ги взема, виж за след Коледа (да се чете Ицовден) може да заформим и нещо от такова:)
П.С. петерди - зимата излизаш гол до кръста навън, ако ти стане студенто разстриваш се със сняг за подобряване на кръвообращението и си тренираш, кое му е сложното???аз лично така правя;) е добре де, ако е малко по-студеншко или духа вятър обличам тениска, на която съм махнал ръкавите...
а сега от около седмица ходя на кйокошин, даже вече се сбих с единия инструктор, но по-важното е, че нямам травми и синини!!!(от него де, иначе си имам порядъчното количество
така че, ако си правим спаринг ще трябва да е нещо такова, понеже бокените ми са унас, а аз няма да минавам оттам на път за сф, та да ги взема, виж за след Коледа (да се чете Ицовден) може да заформим и нещо от такова:)
П.С. петерди - зимата излизаш гол до кръста навън, ако ти стане студенто разстриваш се със сняг за подобряване на кръвообращението и си тренираш, кое му е сложното???аз лично така правя;) е добре де, ако е малко по-студеншко или духа вятър обличам тениска, на която съм махнал ръкавите...
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Berserker
- Легендарен флуудър
абе ние да се разберем кои искат и колко искат и колко могат и дали Лорд няма да е недеволен от нас
пък другото ще се разреши, лично аз съм навит да съм спаринг партньор, обаче в бойните изкуства имам само малко повече от три години опит /джудо/ ,обаче -- компенсирам с хъс и ентусиазъм.
а за бокените--- когато каже Лорд де Сорд, и след Ицовден е ОК, ама може да се наложи да обучава
/за петерди не знам, той е бая напред с материала/
но както казах, желание и хъс поне имам много
но както казах, желание и хъс поне имам много
- Berserker
- Легендарен флуудър
спокойно, мен ме научиха в джудото че при двубой не трябва да се бърза и не трябва да се употребява сила, и то по трудния начинCrematory написа:Споко, и мене ще ме учатBerserker написа:ама може да се наложи да обучава/
Внимавай само да не удряш партньора по кокалчетата...и с тоя хъс не удряй силно и бързо, защото се изморяваш повече
Толкова научих от трите тренировки лятото, когато и аз бях много нахъсана
Сега поне няма да има круши
![]()
п.с. запалвам се все повече и повече....
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
спокойно, мила, ще си купя портокали;)Crematory написа:Внимавай само да не удряш партньора по кокалчетата...и с тоя хъс не удряй силно и бързо, защото се изморяваш повече Very Happy Сега поне няма да има круши![]()
а колкото до "тънкостите в занаята" - има ги много, като ви видя с бокен в ръце, ще ви разкрия част от тях, за други, по-специфични, ще ви се наложи сами да се справите, защото ако постоянно разчитате на мен или на някого другиго, до никъде няма да стигнете
все пак акълът е единственото нещо, което можеш да дадеш без да го имаш
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
факт, чрез самоусъвършенстване - към съвършенство
или май беше нещо подобно
такам, аз между 27 ян. и 27 февр. съм в дървена? ваканция, но предполагам, че тогава вие ще сте в сесия и на повечето от вас няма да им се занимава с това... на мен ми е пределно ясно, че много малко са хората, които цялата сесия ще учат плътно от сутрин до вечер и няма да имат време за малко разтоварване;) за останалите вече е въпрос на личен избор, който може да си разпредели времето, 1-2 часа физически упражнения на ден ще му се сторят ободряващи. Ако има желаещи, да заявят как са с графика и ще спретнем нещо в удобно за всички време;)
моля не се бутайте да се записвате, по-полека, един по един, има място за всички
или май беше нещо подобно
такам, аз между 27 ян. и 27 февр. съм в дървена? ваканция, но предполагам, че тогава вие ще сте в сесия и на повечето от вас няма да им се занимава с това... на мен ми е пределно ясно, че много малко са хората, които цялата сесия ще учат плътно от сутрин до вечер и няма да имат време за малко разтоварване;) за останалите вече е въпрос на личен избор, който може да си разпредели времето, 1-2 часа физически упражнения на ден ще му се сторят ободряващи. Ако има желаещи, да заявят как са с графика и ще спретнем нещо в удобно за всички време;)
моля не се бутайте да се записвате, по-полека, един по един, има място за всички
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,