Идеята ми е преди началото на новата учебна година да се съберем някъде да се опознаем. Говоря за колеги от всички курсове, включително и първокурсниците (какъвто съм и аз). Мисля, че някъде беше дискутирано, но пък и една нова тема няма да навреди. Надявам се повечето от вас да откликнат на идеята и да споделят мнения относно това кога и къде да се проведе една такава среща. Предлагам да е след 15ти септември, за да може да разчитаме и на колегите първокурсници, които са от провинцията. До колкото разбрах за тях ще е по-удобно след тази дата.
Среща на колегите от МСЮИЕ
Модератор: sientelo
- strange_affection
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Среща на колегите от МСЮИЕ
Здравейте. Отварям тази тема с идеята да се осъществи среща между всички колеги от специалност МСЮИЕ
Идеята ми е преди началото на новата учебна година да се съберем някъде да се опознаем. Говоря за колеги от всички курсове, включително и първокурсниците (какъвто съм и аз). Мисля, че някъде беше дискутирано, но пък и една нова тема няма да навреди. Надявам се повечето от вас да откликнат на идеята и да споделят мнения относно това кога и къде да се проведе една такава среща. Предлагам да е след 15ти септември, за да може да разчитаме и на колегите първокурсници, които са от провинцията. До колкото разбрах за тях ще е по-удобно след тази дата.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Re: Среща на колегите от МСЮИЕ
Уточнете си графиците и тогава ще го обсъдим.
-
Geronimo
- Драскач
- Обратна връзка:
аз съм за...на работа съм до 8 и половина-9 след тва вече съм на линия да трескаме бирички и да се видим 

Аз съм съгласен също. Преди концерта на СПОР, може да се видим.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
Geronimo
- Драскач
- Обратна връзка:
Това се пада неделя май, концерта? А понеделник е неработен ден. Така че, според мен, е перфе време за първата среща
Мнения? Викам да насрочваме вече че време не остана?

- strange_affection
- В началото бе словото
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Все пак има някаква актовност. Аз, обаче, не мога за неделя. Имам си ангажименти. Ако желаете - предлагам срещата да е към края на месеца, когато колегите, които живеят извън София пристигнат за началото на учебната година. Естествено може и преди това да се съберем, но за неделя няма да мога.
-
Geronimo
- Драскач
- Обратна връзка:
Айде на 1ви октомври да се събереме всички минало-и-съвремиевци
да се почерпиме така хубаво преди откриването...то се е видяло , че среща преди това май няма да стане .---

-
Guncho
- В началото бе словото
какво предлагашGeronimo написа:Айде на 1ви октомври да се събереме всички минало-и-съвремиевци![]()
да се почерпиме така хубаво преди откриването...то се е видяло , че среща преди това май няма да стане .---
-
Geronimo
- Драскач
- Обратна връзка:
еми то откриването май чак от 13 и 30 така че може още от 10-00 да се бутнем в някое кръчме наоколо, или ако е хубаво времето у парка
аз лично предпочитам парка да се накачулим всичките маймуни на клона ама знам ли го дали няма да вали или да е некъв клинч навънка...

-
Guncho
- В началото бе словото
кръчме в 10.00 сутринта ли уе братле ? Това ще е филмче , бих искал да го видя...аз в понеделник пристигам , така че ще видим какво ще стане..да те питам тук нещо относно програмата за първи курс..пише , че в сряда започваме в 7 сутринта и свършваме в 20.00 вечерта.Това реално ли е ? И какво е това от 14.00 до 20.00 западни езици ?? Тенк ю предварителноGeronimo написа:еми то откриването май чак от 13 и 30 така че може още от 10-00 да се бутнем в някое кръчме наоколо, или ако е хубаво времето у паркааз лично предпочитам парка да се накачулим всичките маймуни на клона ама знам ли го дали няма да вали или да е некъв клинч навънка...
-
Geronimo
- Драскач
- Обратна връзка:
еми мн ясно...ше треснем по няколко бири за да ни върви по вода/бира през годината...
а иначе тва с програмата...значи някои от упражненията ше са ви през седмица, а тва за езика...нз ние май нямахме такова животно или поне не с това странно време...
а иначе тва с програмата...значи някои от упражненията ше са ви през седмица, а тва за езика...нз ние май нямахме такова животно или поне не с това странно време...

Според мен това са факултативните езици. Още ние говорехме, че е добре да се отделя време за тях, в програмата и явно колегите са се съобразили. Сега първи курс ще има време и за тях. Много се радвам, че ще учите практически български език!
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
-
Guncho
- В началото бе словото
не може ли да ги тряснем вечерта , че не ми се иска да отида към обяд и да воня на биричка - все пак още не ме познават , кой знае какво ще си помислят ?Geronimo написа:еми мн ясно...ше треснем по няколко бири за да ни върви по вода/бира през годината...
-
Geronimo
- Драскач
- Обратна връзка:
ee и вечерта ше трескаме....изобщо първи октомври аз отсега съм го отписал от програмата...тежко ще е 

-
Guncho
- В началото бе словото
така е , то кой не го е отписал ?Geronimo написа:ee и вечерта ше трескаме....изобщо първи октомври аз отсега съм го отписал от програмата...тежко ще е