85 години от Септемврийското въстание
Re: 85 години от Септемврийското въстание
Идеята е за толерантност- трябва да сме либерални, когато взимаме властта, защото социалистите са избили две политически класи в България и са ги заместили с прости и невежи хора, обаче не бива да бъде принизявана десницата до тероризма и политическите убийства на соц- партийците. Освен другото, те за пореден път се издъниха и очаквам дълго да не успеят да хванат места у нас.
Knights of the Cross
Тогава значителна част от българската десница сама се принизява, а част от левицата (социалдемократите) се държи нормално и достойно...
Проблемът е в екстремизма, а не в дясното и лявото. Все пак, аз предпочитам дясното!
Проблемът е в екстремизма, а не в дясното и лявото. Все пак, аз предпочитам дясното!
Да, но и като отчитаме опасността да направим пълен кръг и да се окажем в левите редици...

Да, коренна промяна на 360 градуса. Омотахме се, идеални сме за политици.

-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Какъв Яворов бре, спамер улавTommy написа:След като също се казвам Тома, реших, че трябва да изчистя малко комунистическото петно от името.
Като отговор на идеализма на съименника си, бих му препоръчал една реплика на Яворов- "Ако на 20 години не си социалист, значи нямаш сърце. Ако на 40 години още си социалист, значи нямаш ум"- надявам се да съм го цитирал правилно, но общата идея е ясна.
Другарю, не чакай трийсет годишнината си, за да поумнееш и вземи един учебник по история, който не се е предавал в семейството ви от 1945г. насам.
Когато го прочетеш пиши, защото нищо съществено не казваш, освен да събираш негативи, дето можеш и без тях да минеш.tamerlan написа:Какъв Яворов бре, спамер улавTommy написа:След като също се казвам Тома, реших, че трябва да изчистя малко комунистическото петно от името.
Като отговор на идеализма на съименника си, бих му препоръчал една реплика на Яворов- "Ако на 20 години не си социалист, значи нямаш сърце. Ако на 40 години още си социалист, значи нямаш ум"- надявам се да съм го цитирал правилно, но общата идея е ясна.
Другарю, не чакай трийсет годишнината си, за да поумнееш и вземи един учебник по история, който не се е предавал в семейството ви от 1945г. насам.Ама сте едни умници всичките дето сте акали в тая тема
Knights of the Cross
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Тъй като гледам ти не си го чел, дрънкаш глупости напосоки, и явно не си даваш сметка, че ставаш за срам.Tommy написа:Когато го прочетеш пиши, защото нищо съществено не казваш, освен да събираш негативи, дето можеш и без тях да минеш.tamerlan написа:Какъв Яворов бре, спамер улавTommy написа:След като също се казвам Тома, реших, че трябва да изчистя малко комунистическото петно от името.
Другарю, не чакай трийсет годишнината си, за да поумнееш и вземи един учебник по история, който не се е предавал в семейството ви от 1945г. насам.Ама сте едни умници всичките дето сте акали в тая тема
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Само без обиди, че ще ви ошмуля ушите! 
- tomagordeev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Тази тема е за Септемврийското въстание, а не за Яворов, колкото и да го уважавам.
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Ти слагаш реплики в нечии уста, ти трябва да се доказваш. Но явно това е извън предела на възможностите ти, така че ще ти подскажа - репликата е на ЧърчилTommy написа:Докажи, че не съм прав.
-
kominternovec
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: втори
Дичоу не е демократ. Той просто е един от многото българи, които се ориентират накъдето духне вятърът - без значение дали е СДС, БСП, НДСВ, ГЕРБ и т. н.DADO написа:Дичоу, не разсъждаваш демократично
Иначе Септемврийското въстание е било добро като идея, но като организация тотално се е провалило. Просто не е имало условия да успее. СССР по това време не е бил в състояние да помогне, дори и да е искал, защото се възстановява от гражданската война с помощта на НЕП-а.
Вие от "23 септември" имате интересни идеи, но мисля, че няма начин скоро да ги осъществите. Според мен сте от крайната левица, докато аз се определям като умерено ляв, което не значи социалдемократ, а социалист. Познавам вашия член Борис от последния митинг на 9 септември тази година и смятам, че сте интелигентни, но пак казвам - програмата ви няма начин скоро да се осъществи в този вид. Винаги човек трябва да се съобразява с реалностите, а не с желанията и мечтите си. И да следи нагласите в обществото и външнополитическата обстановка, разбира се. Защото на всекиго е ясно, че 9 септември 1944 г. става главно поради благоприятните външни условия за това (договореностите между САЩ, СССР и Великобритания), а не на вътрешните (развитието на партизанското движение, създаването на ОФ и т. н., без да подценявам историческата им роля през 1944 г.)tomagordeev написа:Тази тема е за Септемврийското въстание, а не за Яворов, колкото и да го уважавам.
Съединих ти двете последователни мнения. Don Horhe
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Алоооооооу, Коминтерновец....за човек, който се е регистрирал...ДНЕС...показваш доста нагло отношение...
...мисля, че ако трябва да сме абсолютно коректни един към друг...трябва поне малко да изчакаш...за да ме коментираш...дон'т ю тинк соу???
А за духането на вятър...ще ти споделя, че винаги имам симпатяия към този, който тъпче комунисти...и няма вятър, който да отвее тази ми нагласа...
...мерси за вниманието
...мисля, че ако трябва да сме абсолютно коректни един към друг...трябва поне малко да изчакаш...за да ме коментираш...дон'т ю тинк соу???
А за духането на вятър...ще ти споделя, че винаги имам симпатяия към този, който тъпче комунисти...и няма вятър, който да отвее тази ми нагласа...
...мерси за вниманието
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Никога няма да се осъществи. Аз няма да позволя!kominternovec написа: програмата ви няма начин скоро да се осъществи в този вид.