карта DSK ISIC
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- angel_wings
- В началото бе словото
Re: карта DSK ISIC
Аз имам карта ISIC вече 3-та година намаленията си важат... Никога не съм имала проблем с отстъпките... Ползвам я най-вече за БДЖ, Бар на края на Вселената и някоя и друга книжарница, а също и за аптеки, оптики и тн. Важи си и за музеите... Много пъти съм я ползвала и в чужбина...
The soul that sees beauty may sometimes walk alone...
- Мангата
- В началото бе словото
- Специалност: информационни системи
- Курс: първи
да,чудесно...а като плащаш с нея не ти ли одържат парички повечко или ако теглиш от нея от др банкомати различни от на ДСК?
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
За дебитните карти - аз съм към ПИБ и когато си я изкарах преди 2 години ми казаха, че при теглене от банкомат на ПИБ е безплатно, а от банкомат на друга банка е 30 стотинки. Но тогава ПИБ още бяха част от БОРИКА (не съм 100%, но май вече не са членове), а и доста време мина, така че може да са се променили нещата.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Доколоното знам, теглиш от банкомат на ПИБ безплатно (100% съм сигурна), от чужд - 60 стотинки. (по данни на един колега от преди 2 месеца, едва ли са се променили отново)
ПП. Не са част от Борика.
ПП. Не са част от Борика.

Да, все още е 60 ст. таксата за теглене от чужд банкомат с Visa Electron на ПИБ(т.е. за мен вече, защото си мислех, че още е 30 ст.) И аз ползвам такава, но тази седмица ми се наложи да си отворя картова сметка в ProCredit Bank и бих ви ги препоръчал, защото поне за моите нужди (работа с малки суми, при което най-важни са таксите поддръжка, теглене и т.н.) те предлагат най-изгодни условия поне за хора до 25 години. Общо взето таксите са никакви - безплатно теглене както от свой, така и от чужд банкомат, без такса годишна поддръжка, без такса за преиздаване и т.н. За повече информация - http://www.procreditbank.bg/main/bg/private.php?here=19
- Мангата
- В началото бе словото
охо..мн благодаря!аз покрай тази темичка научих и доста неща... Трябваше повече да се позаинтересувам относно ДСК АЙСИК ,но реших че ще бъде добре да си направя картата ,защото си имах сметка там.. Обаче явно няма да е в моя полза ако тегля пари с нея,но пък...ако теглиш от банкомати на тази банка няма да ти вземат парички...но да от др места както казвате вие е по-скъпичко...А за превод на пари по сметката знаете ли колко зимат там с тези карти?Принципно не съм наясно с термините пък и с използването на дебитни карти,но вече се налага...
- Мангата
- В началото бе словото
ааа иначе тази оферта на ProCredit Bank е много добра...харесва ми...

- Aurora_de_Bank
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
За да си изарам ДСК АЙСИК карта, трябва да отида в някой клон на банката или става и от университета? Ако става от СУ, къде трябва да отида?
Интелекта на планетата Земя е константна величина, а населениета расте! 
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз пък искам да питам ако сте студенти в СУ как сте си ги изкарали тези карти? Доколкото съм запознат СУ не е сред университетите, които предлагат тази услуга,поне досега!
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Да, но това значи, че не ти я предоставят автоматично, щом влезнеш в СУ, както правят в други университети. Нищо не ти пречи да си я извадиш сам.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- Rage
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ясно! А как мога да си я извадя, всмисъл към кой отдел трябва да се обърна, и трябват ли някакви документи които да нося? Малко като инидианците го давам, ама ще ме извинявате 
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Трябва ти само уверение, лична карта и 1 паспортна снимка.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
аз си извадих карта днеска и ще продвам да си я ползвам. ако не ми я признаят, ще се караме
основно я искам заради намаленията в чужбина, входовете яко падат