Най-често пия чай. Кафе - само 3 в 1 или само италианско кафе със захар
„Да, това е една от най-големите тайни на живота: умението да лекуваш душата си с преживявания и да оставиш душата ти да те лекува от преживяванията.“ Оскар Уайлд
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
И аз бях фен на кафето, ама станах фен на чая. В Онда има нов много як чай. Зеления е супер, обаче любимия ми е оолонг. Разбрах, че това е някакъв вид червен чай. Този, който го има в Онда е страшен. Препоръчвам горещо. И разбрах, че го има в кутии, ама не знам къде из софия. Ако някой има идея, моля да каже. бтв чаят е Harney and sons.
машината в нашия блок (на унито) е много яка и прави много як горещ шоколад - мега гъст и може би с две три капки мляко,което го прави просто божествен.... обичам гоооо. а в скай сити, долу, където е фантастико, има един сладкарски щанд, където горещият шоколад също много ми харесва.... абе яка работа..... но най го обичам със сметана... ммммм супер е
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.